- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #578 üzenetére
As it turns out when I modified the TCP buffers as I always have it effected thernet speeds in the Minix 010 ROM. I found the issue but due to being real busy, Ant was kind enough to make a entire new set of boot.img's with the TCP buffer fix (put back to stock).
tcp buffer fix, itt olvastam először erről a problémáról, de ezt csak a Finless féle fw hez lehet használni. Én jelenleg ezt az fw használom (az enyémbe nincsen tcp buffer fix), de ez is ígéretesnek hangzik ! Mivel az utólsóba van tcp buffer fix! FONTOS,hogy figyelj a 4.2 és 4.4 android váltás között. Felfele egyszerű vissza fele mar döcögős és könnyen lehet téglát csinálni
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #576 üzenetére
Freektab az oldal neve most nem tudom linkelni telefonon vagyok :-)
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #573 üzenetére
Igen akkor nalad is kene az ip/tcp buffer fix. Te melyik fw-t hasznalod ?
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #571 üzenetére
Szia !
Nekem 30 Mbites netem van eternettel használom a minix x7 –et , nálam elkezdi a letöltést felszalad 3,2 Mb re majd vissza zuhan 400 kbitra és majd újra elkezd felszaladni 3,2 fele majd megint vissza zuhan. Nem az sd kártya hibája ugyan is class 10 es ! Én ahogy olvasgattam a tcp buffer hibája ez az egyik csapat csinált tcp/ip fixet, de csak egyes fw hez lehet felrakni meg nem próbáltam. Amúgy én a ttorrentet használom, és meg vettem. Nem tudom hogy nem e az ingyenes verzió van meg neked mert abba vannak ilyesfajta korlátozások, illetve az egyes helyekről beszerezhetők is küzdenek hasonló gondokkal. -
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #478 üzenetére
Semmi gond, áram ingadozásra, vagy táp miatt szokott ilyen előfordulni. Frissítsd meg újra, tedd fel újra a romot, és mennifog.
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado #477 üzenetére
Update:
Többszöri újraindítást követően már továblépett és kiírta, h nitroteam quickshot. Innen nem akar elmozdulni vagy fél órája.
-
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #384 üzenetére
Ööö, mi a kérdés? A ROM-ban alapból 1080p kernel van, de fel tudsz tenni 720-as és 1080 kernelt is, ezért van két pakk (zip). Mindegyik nevében ott van hogy milyen órajelen megy a CPU, GPU és RAM. Ami stock jelzést kap, az a gyári értéken megy.
-
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #382 üzenetére
a 309-es hsz.-ban erről is volt szó, de kimásolom neked ide:
Le kell tölteni, majd kicsomagolni, és a kiválasztott kernelt betenni az /sdcard/quickflasher mappába, majd el kell indítani a Quickflasher alkalmazást. Itt kiválasztod mit akarsz feltenni (lehet több file-is a mappában), és az újraindulást követően már az a kernel lesz. -
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado #380 üzenetére
Na jol van, végül is sikerült, csak kicsit töketlenkedtem
-
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #332 üzenetére
Olyan szervert, amilyet szeretnél.
Nekem megy egy FTP, egy samba, meg egy vnc. Szerintem neked elég az FTP. -
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado #330 üzenetére
Letoltottem telora az ingyenes verziot de ìgy elsőre kicsit soknak tűnik magyar leìràst nem is talàltam. Màr ott elakadtam hogy milyen szervert indìtsak....
-
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #328 üzenetére
Servers Ultimate szoftver kell neked.
Az ingyenessel indíthatsz egy szervert, a PRO változattal pedig olyat és amennyit szeretnél. -
vitezfeher
tag
válasz
frankdelgado #324 üzenetére
Nekem HDMI-AV átalakítóm van, egy régi tv-n simán működtethető. Hátránya, hogy külön áramforrást igényel.
-
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #324 üzenetére
Simán..
digitális - digtális.
Lehet ilyen kábelt kapni. -
nexusarx
csendes tag
válasz
frankdelgado #322 üzenetére
Szia frankdelgado !
Én elég sokat el voltam a minix-el
és agyon mókoltam. Tényleg nem nagy ördöngösség felrakni egy másik rom-ot. Én is ezen csináltam ilyet először
Nagyon jó a gép szerettem is nagyon és jó vas van alatta.
Torrentre ezt próbáld ki :
http://sourceforge.net/projects/atransmission/Ha ismered a transmissiont, ez annak az androidos megfelelője és van neki REMOTE kliense androidra. Ez csak egy free verzió ezért egyszerre nem futtathatsz 5 torrentnél többet. De elég stabilra csinálta a srác.
Ajánlom a Lifeforce által készített HWgurus Fw-t, jól összerakta és kiegészítette
Én teszteltem a HWguru 4-est is és egész jó, de ott már érteni kell elég sok mindenhez, hogy összelődd magadnak amilyenre szeretnéd.
De hidd el 20-30 óra alatt elég profi szintre húzod magad, utána meg tied a világ
Üdv.
-
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #315 üzenetére
Megnéztem, nem látok változást. Rendszerbeállításoknál nem is találok ilyet, az MX-ben meg kipróbáltam sw, hw, és hw+ dekóderrel, de semmi változás.
Neked lehet érdemes lenne elolvasni a justXBMC ROM leírását, mert hogy ilyen is van. Én nem bírok megbarátkozni vele, Szeretném két külön főmenüpontban kezelni a filmeket és a gyerek filmeket, de valahogy mindig összekeverednek a műsörtárban. Csak file lista meg nem mutatja a borítókat. -
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #310 üzenetére
Xbmc szerintem a telepített programok közt van a ROM-ban, de úgy is meglátod. Van magyar nyelv, csak mint említettem előbb spanyol, aztán angol amivel meg kell birkózni.
Ha elbaltáznál valamit, akkor is lehet rajta segíteni. -
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #306 üzenetére
Semmi gond, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak!
Root nekünk egyszerű usereknek ahhoz kell, hogy olyan programok is fussanak, amik igénylik ezt. Gyakorlatilag teljes hozzáférést biztosít a rendszerhez. Leginkább biztonsági mentést készítő, és rendszer szintű eszközöket befolyásoló programok igénylik (pl: Titanium Backup, Tincore keymapper, stb.)
OC az OverClock rövidítése, magyarul az órajelek túlhúzása. Itt lehet a CPU, GPU (grafikus processzor), és a RAM órajelét növelni. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy egy programban beállítom az órajeleket. Androidon ezt a kernel cseréjével lehet elérni. A kernel a rendszer magja, ez általában a ROM-ok része, de külön is feltehető, cserélhető.
Firmware frissítéshez van két vagy több módszer, de általában a ROM-okhoz mellékelik az eszközt és a leírást is. Én most a Nitroteam Quickshot v2 ROM-ot használom [link], ennek leírom a lépéseit:
-Telepítéshez Windows XP, 7, 8 kell (Linux, Win8.1, Mac gázos)
-Amire szükséged van mentsd el, mert mindent le fog gyalulni.
-Töltsd le, és csomagold ki a ROM-ot valahová
-Neo X7 legyen kikapcsolva, tápkábel bedugva
-Csatlakoztatsd a PC-hez a Neo X7-est a kapott miniUSB kábellel
-Egy fogpiszkálóval, vagy gémkapoccsal óvatosan nyomd meg a HDMI csati mellett levő kis lukban a rejtett kapcsolót (tartsd benyomva) és nyomd meg a bekapcsoló gombot is (ezt nem kell nyomva tartani)
-A PC fel fogja ismerni mint új hardware. Elengedheted a gombot. Nekem nem kért drivert, mivel korábban a lewy féle ROM-hoz feltettem. Ha keresi a drivert ebben a csomagban megtalálod.
-Indítsd el a kicsomagolt mappából az RkAndroidtool.exe-t és nyomd meg az ERASE IDB gombot.
-Várj míg a folyamat befejeződik.
-Nyomd meg a Run gombot, ez fogja az ROM-ot feltenni. A pipákat nem kell piszkálni!
-Kétszer újra fog indulni a Neo. Fontos, hogy NE HÚZD KI a kábeleket ilyenkor!
-Most kaptál egy szűz rendszert, ami nekem elsőre spanyolul kommunikált, kicsit nehezen hagyta magát "belovagolni", de azóta remekül működik. Mint egy spanyol csődör!Ez a ROM alapból 1080p, ami ha jól tudom, neked megfelel. Nekem 720p kellett ezért kihasználtam a Quickflash lehetőségét, és tettem egy 720-as kernelt. Az első linken megtalálod a csomagokat QUICKFLASHER PATCHES: címszó alatt. Ezekben vannak OC kernelek is. Le kell tölteni, majd kicsomagolni, és a kiválasztott kernelt betenni az /sdcard/quickflasher mappába, majd el kell indítani a Quickflasher alkalmazást. Itt kiválasztod mit akarsz feltenni (lehet több file-is a mappában), és az újraindulást követően már az a kernel lesz.
Ha OC kernelt teszel fel, a fokozatosság elvét javaslom! Teszteld huzamosabb ideig, hogy bírja. Fusson torrent, videólejátszó, minden ami csak tud egyszerre. Nem szoktak melegedni még 1.8 GHz-en sem, de miden készülék más és más, ezért nem érdemes fejjel a falnak rohanni! -
Lifeforce
őstag
válasz
De ha nagyon vizuális típus vagy, ez is a segítségedre lehet:
https://www.youtube.com/watch?v=zbGp8WL4vu4 -
Lifeforce
őstag
válasz
Ahol vetted, oda bemész szépen készülékkel együtt, (Boráros téri boltjukba).
Megkéred az eladót, hogy legyen szíves szóljon a Lifeforcenak, és Lifeforce szívesen megfrissíti neked.(megvárhatod)
Vagy követed ezt: (#235) Lifeforce
Nehéz elrontani egyébként, de azért lehetőleg csak az X7-re szánt romokat próbálgasd -
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #304 üzenetére
Szerintem ne add fel ilyen könnyen! Nekem ugyan stabilan ment a gyári firmware, de hiányzott root jog. Tettem fel egy custom firmware-t és, azóta minden happy. Egy kicsi OC, és az eleve gyors kütyü úgy hasít mint állat. Én autós játéknak a Real Racing 3-at tettem fel. Az 5 éves fiamnak szántam, így elvárás volt a könnyű irányíthatóság. Egy régi Galaxy Apollo telefonra feltettem a Jelly bean-t és azóta azzal lehet kormányozni. Annyira jó lett, hogy azóta én is azzal szórakozom esténként!
-
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #297 üzenetére
Nah felélénkült a a fórum?
Örülök.
Az XBMC látja a merevlemezeidet, csak neked kell megadni, hogy hol található.
film, add, system root, /mnt/ mappában megtalálod.
Elnevezed és már kész is.
Így kell eljárni a zenéknél is és mindennel.
Én a ttorrentet használom ami fizetős, nagyon meg vagyok elégedve vele. -
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #297 üzenetére
Utána olvastam, másnak is van problémája a videó sötétséggel. Itt találtam
Most láttam, hogy a Thor-t nézted. Nem értem miért csodálkozol, már a címében is benne van: "Dark World" -
vvrobi
csendes tag
válasz
frankdelgado #295 üzenetére
Szia!
Torrentre a tTorrent-et tudom javasolni, nekem jó. Az ingyenes változat korlátozza a letöltést (asszem 250KB/s) egyébként magyar software.
A többi problémádra nem tudok megoldást. Xbmc cseréje sem hiszem, hogy megoldja. Esetleg keresni kell, hátha van olyan CFW amiben van fényerő, szín, kontraszt állítási lehetőség. Régebbi kütyükben láttam ilyet.
Ja, felbontás. Az a firmware-től függ. Gyári mindig 720, ha beállítod 1080-ra akkor csak upscale-t csinál (effektíve 720 lesz). Ha fullHD kimenetet akarsz, ahhoz le kell cserélni a firmware-t, ami nem egy ördöngős dolog, de csak saját felelősségre! -
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #259 üzenetére
Ha sokat akarsz írni, akkor kénytelen leszel venni egy billentyűzetes távirányítót.
-
nexusarx
csendes tag
válasz
frankdelgado #259 üzenetére
Sziasztok !
Eladom a minix neo x7-et ha valakit érdekel privátban megbeszéljük .
1 hónapos , 220voltnál vásároltam .
Jó a cucc, de nekem kell a 7.1 és a DTS-HD. Ezen felül viszont tökéletes. K... gyors és megbízható.Üdv
-
Lifeforce
őstag
válasz
frankdelgado #257 üzenetére
Én ott dolgozom, én rendelem ezeket a kütyüket.
Nem tudom milyen lesz az MK918, mert az a T-R42-t váltottam le vele, mert idő közben megváltoztatták a hardver specifikációt.
Az MK918 más néven T-R42II.
A neo x7 pillanatnyilag a legmegbízhatóbb készülék, de ennek lesz egy olcsóbb kivitele ugyan ezzel a specifikációval, X5II névvel.
Kedden érkeznek raktárra egyébként, 1 hetet ültek a vámon rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest