- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Nincs meg valakinek elfekvőbe a Official Release X7 Kitkat 250 ( february 8th 2016 ) FWhez való rootoláshoz szükséges update.zip ! Sajnos már az összes link halott
Ez lehet a neve:
"update-gufone-kk-beta1-root-install-recovery.zip"
köszi
-
flaca1
csendes tag
Sziasztokk! Nincs valakinek olcsón eladó X7, vagy X8-H kütyüje? Köszi. Ja és Budapesten,vagy Vác környékén!
-
tszabi
tag
Sziasztok !
Bár visszaolvastam a fórumban, nem találtam választ rá:
HD ready tv-m van. Az 1366x768-as felbontást támogatja már a ez box? Eredertileg ugy olvastam hogy nem támogatta. -
bubuka60
újonc
Sziasztok!
A Nitroteam quickshot v2-röl hogyan lehet visszaállitani gyári romra?Ezzel a rommal a wifit eldobálja.
A segítséget elöre is köszönöm. -
bár nem a topikba tartozó CPU van ebben, de úgy láttam ez pörög itt a legjobban...
PIPO X6S -ről mi a véleményetek?
Létezik hogy a 200$-os árban tényleg benne van a win10 home licensz is?a 2,5" hdd support eléggé pozitív számomra, simán kiválthatná a mostani torrentezős/filmnézős HP microserverem, ha beleapplikálok egy terás hdd-t.
Esetleg nem tud valaki valami olyan kis atomos / j1900-as olcsó gépet amibe minimum 2 3,5"-os HDD-t bele lehet applikálni?
-
LoafeR
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Minix Neo X7-em Wasser rom-mal.
A problémám az, hogy a Youtube videók 70%-nál kiírja hogy hiba történt a lejátszáskor. Ez a probléma kb. fél éve jelen van.Rom csere vagy valami beállítás módosítás megoldaná a dolgot?
Ha romcsere, akkor melyiket?
Üdv, -
frankdelgado
őstag
Eladó occsó MINIX X7!
-
bubuka60
újonc
Sziasztok!Ha online nézek filmet és átteszem teljes képernyöre csak fekete képet látok.Mi lehet gond?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Azt tapasztalom film lejátszása közben,hogy a sötét helyszíneken besötétíti az egész filmet szemmel láthatóan mintha kapcsolóval kapcsolnám át.
Világos helyeken jól látható a film.
Nem értem 1920X720 as fix felbontáson van nem tudom állítani.
Szóval nem értem.
nézhetetlen a film és mit állítsak merre?
Minix Neo X7 ez van -
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #578 üzenetére
As it turns out when I modified the TCP buffers as I always have it effected thernet speeds in the Minix 010 ROM. I found the issue but due to being real busy, Ant was kind enough to make a entire new set of boot.img's with the TCP buffer fix (put back to stock).
tcp buffer fix, itt olvastam először erről a problémáról, de ezt csak a Finless féle fw hez lehet használni. Én jelenleg ezt az fw használom (az enyémbe nincsen tcp buffer fix), de ez is ígéretesnek hangzik ! Mivel az utólsóba van tcp buffer fix! FONTOS,hogy figyelj a 4.2 és 4.4 android váltás között. Felfele egyszerű vissza fele mar döcögős és könnyen lehet téglát csinálni
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #576 üzenetére
Freektab az oldal neve most nem tudom linkelni telefonon vagyok :-)
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #573 üzenetére
Igen akkor nalad is kene az ip/tcp buffer fix. Te melyik fw-t hasznalod ?
-
koxaman
tag
válasz
frankdelgado #571 üzenetére
Szia !
Nekem 30 Mbites netem van eternettel használom a minix x7 –et , nálam elkezdi a letöltést felszalad 3,2 Mb re majd vissza zuhan 400 kbitra és majd újra elkezd felszaladni 3,2 fele majd megint vissza zuhan. Nem az sd kártya hibája ugyan is class 10 es ! Én ahogy olvasgattam a tcp buffer hibája ez az egyik csapat csinált tcp/ip fixet, de csak egyes fw hez lehet felrakni meg nem próbáltam. Amúgy én a ttorrentet használom, és meg vettem. Nem tudom hogy nem e az ingyenes verzió van meg neked mert abba vannak ilyesfajta korlátozások, illetve az egyes helyekről beszerezhetők is küzdenek hasonló gondokkal. -
frankdelgado
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, h 10 megás netem volt és az X7 rendesen nyomatta torrentet 1.1 körüli értékkel. Váltottam 60 megásra és továbbra is annyival nyomja, miközben a pc 7-es értékeket produkál. Ttorrentett használok és nincs korlátozva a letöltés. Alaphangon ethernettel használom, de probáltam a wifit is, de úgy sem volt gyorsabb. Ötlet?
A routerem : Kraun 1T1R
-
Rota
tag
-
dszabi
tag
Sziasztok!
Tegnap valtam X8-H tulajdonossa!
Fontos lenne nekem, hogy zenei konyvtaramat ezen keresztul hallgassam. Korabban meg sosem hasznaltam xbmc-t es egyelore nem tudom hogyan allitsam be a zeneimet. A zenek, foleg mp3-ak, egy NAS-on vannak megosztva, szepen berendezve konyvtarakba. iTunes rendezte be. Egyelore csak ugy sikerult a lejatszas, ha egyesevel betalloztam az albumot, amit le akartam jatszani. Van valami mod ra, hogy a teljes zenei konyvtarat beimportaljam xbmc-be es utana azon belul navigaljak ilyen iTunes szeru albumboritos stb. nezetben?
Masik kerdesem, hogy latom hogy az xbmc tulajdonkeppen megszunt es most mar kodi van helyette. Letezik a kodibol Minixes valtozat?
-
screeny
tag
Ma egy kicsit elkeseredtem. Gondoltam nézek valami filmet NAS-ról, de sajna nem indul el a készülékem. X7. Eddig tökéletesen működött az elmúlt egy évben és egyszer csak nem kapcsol be... tavaly február 5-én vásároltam. Ma február 8 van... vicces egy kicsit...
-
Rota
tag
A napokban kezdtem nézegetni az androidos médiaplayerek .. Ha nem fontos a 4k akkor érdemesebb a drágább minix 7 et venni mint a TM8S... Az nem ártan , hogy a jövőre való tekintettel a hmdi - n dts/DD lejöjjön bár ha van spdif ez azon lejön sem gond...
Elég nagy a káosz a fejemben az androiddal kapcsolatban, pláne hogy nem használom, és mivel nem nekem lesz, fontos hogy magyar legyen, meg talán ez a csempés nézet sem az igazi... lehet ezeket váltani?
Találtam egy [link] ilyet, szerintetek ez működik gond nélkül, amíg nem lesz valami beviteli eszköz?
-
Lifeforce
őstag
Kérdés az, hogy milyen neted van otthon, és milyen filmet akarsz lejátszani.
Mert ugye a nas-os neted feltöltési sebessége számít, ami elég tré, még ha a 120-as neted is van.
A rippek biztosan mennének, de azért nem számolnék sok jóra.
Természetesen ezek a készülékek támogatják a "felhőből" való lejátszást. -
Sziasztok!
Szeretnék az otthoni NASon tárolt filmeket lejátszani, de nem az otthoni hálózaton hanem távolról ( egy másik lakásban )egy teljesen más hálózaton. A tv nem okos hanem sima LCD, csak Usb és Hdmi van rajta. Ez a Mini Neo vagy valamilyen hasonló kütyü képes volna rá? -
Lifeforce
őstag
Szia!
Ez a Minix Neo X8 topic
Ide rakom a romokat is, ha külön hoznánk létre minden gépnek topicot, nem kicsi kavalkád lenne. -
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
X8 topic: [link] -
an0ny
tag
Sziasztok! Nem találtam róla infót, így megkérdezem: az x8h támogatja az NTFS fájlrendszer usb port-ra kötött külső hdd-n? Vennék egy plus modellt csak nem tudom menne-e a 3tb-os wincsimmel. A telefonom tudja, remélem ez is. Köszi a választ!
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám merült fel az X7-el, hogy elkezdett a tetején felpattogni a matt borítás, kvázi elkezdett "vedleni" nem tároltam rajta semmit, csak filmnézésre meg torrentezésre használom, van amikor megy egyhuzamban egy napot is a torrent. Másik problémám az, hogy ha netezni akarok 3,14csa lassú. Firefoxot használok és rootolt firmware van rajta.
-
pertip
újonc
Sziasztok!
MINIX X7 tulaj vagyok, rootolt v008-val.
Hogyan tudok ékezetes BT billentyűzet felvarázsolni? -
sityuka80
tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről mint hardver mint minden más.
A felbontás annyira nem fontos, gyermeknek kell Youtube-t nézni.Tehát nem kell 4k.
Tapasztalatok esetleg?
A tv egy Philips HD Ready.Köszönettel.
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Kérni szeretnék egy kis segítséget. Adott két bluetooth-os headset. megoldható az X7-el, hogy a hangot bluetooth-on továbbítja mindkét headset-nek egy időben?
Illetve a másik kérdés: Most egy WD Live-om van ami úgy van bekötve, hogy a HDMI-ről DVI átalakítóval van bekötve a tv (nincs rajta HDMI) illetve a hang pedig jack - jack-en keresztül megy. Ezt a felállást tudná a X7 is?Előre is köszi a segítséget!
-
mati12
senior tag
válasz
#17852928 #537 üzenetére
Sajnos én sem ismerem még ezeket a készülékeket.Én is csak most várom ,hogy megérkezzen a Minix 8-am a 220 vol-tól.
Viszont ha a telefonokat vesszük figyelembe akkor szerintem itt is érvényesül,hogy a több az jobb lehet,gondolok itt a nagyobb belső tárhelyre a nagyobb ramra stb. -
törölt tag
válasz
Lifeforce #534 üzenetére
Szia. Köszi szépen a választ. M8-ról nem találtam túl sok mindent, de még keresgélek. M8 távirányítója milyen? Mert árban megfelelő lenne a készülék, főleg ha nem kell mindjárt valamilyen légegeret venni mellé. 29000 Ft-ért találtam. Az reális? Mert jobban tetszene, mint az x7 35000-ért!
Megyek olvasgatok még egy picit!
-
Lifeforce
őstag
válasz
#17852928 #533 üzenetére
Szia!
Van Magyar bolt is, de sokan a geekbuyingról vásárolnak.
Ha megúszod a vámot és az ÁFÁt szerencsés vagy, és hozzájutottál olcsóbban a készülékhez, ha nem vagy szerencsés, akkor drágábban vetted meg kintről mint ha itthon vetted volna meg.Én inkább x8-at ajánlok, de sem a tronsmart S89-el, sem az M8-al nem lősz mellé.
-
törölt tag
Sziasztok. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni tőletek! Nem tudom, hol voltam eddig, de én még csak most figyeltem fel az ilyen "tv okosító" cuccokra... A tesómnak szeretnék venni egy ilyesfajta készüléket. Csak nem tudom, hogy melyiket érdemes megvenni. Amire leginkább használná az a netezés és valamilyen hdd-t rákötve film nézés. Elég ehhez az x7 vagy inkább már az x8? Honnan tudnám beszerezni? Magyarországon veszitek vagy külföldről rendelitek esetleg?
A válaszokat előre is köszi!
Andi
-
mati12
senior tag
Szeretném megkérdezni,hogy miben különbözik a Neo X8-H a Neo X8-H Plus-tól?
-
krysn95
csendes tag
-
Lifeforce
őstag
válasz
rizsa7777777 #524 üzenetére
Én ott állnék meg, hogy a legjobb
Nem jó az ára, mert a tudásához képest drága.
Ám tény, hogy a legmegbízhatóbb. -
Lifeforce
őstag
válasz
rizsa7777777 #522 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag nem.
Talán az X8... -
rizsa7777777
tag
Sziasztok ! nézegettem ezeket a kis minipc-ket és az lenne a kérdésem hogy MINIX NEO X7 az lejátssza a 3D iso-kat ? Normálisan 3D-be úgy hogy a tv-is felismeri és ugyan úgy átvált mind például egy asztali BD lejátszónál 3D-be.
-
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, számotokra remélem két egyszerű kérdésre:
Ezzel a kis kütyüvel elérhető e lentebbi felállás?
alaptézis jelenleg - notebook zenehallgatás rácsatlakozó hangszóróval, vagy tv-n filmezés szintén rácsatlakozó hangszóró.
ha vásárolnék egy DAC -ot, akkor javít-e a hangminőségen bármit vagy a notebookról szóló zenehallgatáskor, vagy ha a TV vel is összeköthető a DAC? ebben az esetben az is szebben szólaltatja meg a hangszórót?
remélem érthető amit kérdezek
köszi előre is,
zoli -
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki használ mikrofont x8-h-hoz? Ha igen, akkor usb-s vagy jack változatot használ?
Sehogy nem tudom összehozni, hogy működjön, ráadásul mivel semmilyen hangrögzítőt nem tudok telepíteni a play áruházból sem (a gyári androidos hangrögíztő meg ugyan telepítve van, de a menüben sehol sem találom), ezért tesztelni sem nagyon tudom, hogy melyik mikrofon hogyan működik.
Lehetséges hogy valahol a rendszer beállításokban kellene engedélyeznem a mikrofon jack bemenetet?
köszi minden tippet!
-
Penel77
csendes tag
Szia!
Úgy látom te a MINIX-nek a professzionális ismerője vagy.
Most gondolkodok egy MINIX NEO X8-H beszerzésén a 4K tv-m miatt.
A 220 VOLT-nál beszerezhető!
Ami érdekelne, hogy media lejátszásakor (3D mkv) van-e vmi tapasztalat, vagy a Blu-Ray filmek iso-ba "tömörített" változatával tud kezdeni valamit?
JA, bármi jó tanácsot elfogadok. Előtte WD TV LIVE, és ASUS O!Play HD-m volt...Köszi
Penel77
-
Lifeforce
őstag
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy minix neo x8-h, amit szeretnék google asszisztensen (google now-n) keresztül hangutasításokkal irányítani.
Hogyan tudom megoldani, hogy működjön az „ok google” felszólítás? mit kell hozzá feltenni? (még teljesen úja gép, nincs rajta semmi)köszi!
-
törölt tag
x6 -ossal valakinek valami tapasztalata?
-
dime27
őstag
Szerintetek kezeli a minix-7es a külső usb-s dvd író/olvasókat?!Csak mert van egy LG BD-560as asztali lejátszóm azt odaadnám nővéreméknek én meg vennék a minix-hez egy ilyen usb-s külső olvasót azt a pár dvd-met amin vannak filmek azon játszatnám le csak nem tudom h lekezeli-e vki próbálta már?!
-
Kozy10
tag
válasz
GIGABYTEASUS #505 üzenetére
köszönöm, már nem aktuális
-
Kozy10
tag
sziasztok, keresek minix7-hez gyári távirányítót
ha valakinek nem kell és megválna tőle, keressen meg privát üzenetben ;-)
köszönöm -
laca.1
aktív tag
Já ès mèg egy fontos kèrdès, milyen formátumra ajánlatos formázni a hdd ehez a kütyühöz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest