- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Nem tudom mennyire nézted amiket ott írtam, de már az M8 is csodaszépen megy.
Ha leállítaná a fránya külső tápos hdd-ket, egy pillanatig nem gondolkodtam, volna.
Ám ez nekem az egyik legfontosabb szempont.
A FullHD nálam megy a minixen a saját romommal, de nem tökéletes. Ha már fejlesztek akkor nyílván erősebbet szeretnék, és erre az s802 teljesen tökéletes.
Nagyon remélem, hogy az s89 leállítja majd, mert láttam a romjában erre programot.
Szóval én is reménykedek.
Ám ha nem foglalsz be egyet, gyanítom a következő szállítmányt kell majd megvárnod. -
vvrobi
csendes tag
Szia!
Nekem egy Trustmaster T-Wireless van, mert az volt elég pici a gyerek kezéhez. Ezzel működik minden gomb, és mindkét analóg. Egyébként a legtöbb Logitech, és itthon kapható gamepad működik kb. 90% eséllyel. Azonban Androidon gamepad 100%-os hatékonysággal csak az OUYA-n létezik. A rendszert touchscreenre fejlesztették, ezért nagyon kevés alkalmazás támogatja natívan a külső vezérlőket. Ezek közül néhány: Dead Trigger, Critical Strike, Reckless Racing, Riptide GP, Tank Hero, Sonic CD, stb. (lehet találni listákat). Aztán vannak azok a játékok, amit csak egy segédprogrammal lehet kontrolleres irányításra bírni. Én most a Tincore Keymappert használom. Ezzel minden alkalmazáshoz létre lehet hozni egy felületet, ahol a hardveres bemeneti eszközöket (gamepad, egér, bill, távirányító, stb) tudod hozzárendelni virtuális eszközökhöz (pl képernyő érintés) A háttérben fut a Tincore, és mikor elindítod a kiválasztott játékot, ő betölti a korábbi beállításokat, így nem kell ezzel foglalkoznod. Ezzel a módszerrel olyan játékok is használhatóak, amik egyébként egérrel sem hajlandóak működni (pl: Lego Star Wars, és az összes lego játék).
Sajnos olyan játék, ami egy képernyőn két játékossal megy nem tudok. Vannak multiplayer játékok (nagyon kevés) ami 1készülék-1játékos módon megy. Talán tableten láttam léghokis játékot, amihez két gyerek leülhetett egyszerre, de tvboxon annak nem sok értelme lenne. Amikor nálunk két gyerek van, akkor vagy felváltva játszanak, vagy a Tank Hero-t nyomják coop-ban (egyik irányít, a másik céloz és lő).
ROM telepítést korábban leírtuk, lapozz vissza. De azért nézz körül freaktab-on mert vannak más jó ROM-ok is. Én várom már a gyári 10-est, de nem sokat hallunk mostanában erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest