- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
Köszi a segítséget! Elindulok ezen a vonalon...
Az biztos,hogy a tv kalibrálása az jó, az is biztos hogy nem Firmware függő a dolog, így marad a lejátszók beállításának lehetősége
Amúgy a Screen Adjuster alkalmazás-al lehet javítani a fényességen nekem 75%-ra állítva már élvezhetőek a sötét jelenetek is. -
AcCEsS
senior tag
Kamera témában is van némi előrelépés. A /system/etc/media_profiles.xml fájlban vannak a kamerákhoz tartozó beállítások. Viszont elég sok kamera felbontás ki van "kommentezve". Lemetettem a fájlt, kivettem a komment jeleket és újraindítottam az X7-et. A gyári kamera programban továbbra sem lehet 1.3 megapixelnél magasabb beállítást kiválasztani, viszont most át lehet váltani a fénykép módról a videó módba és ott már van 720p!!! A kép most tűéles!!!
Egyelőre videóhívásnál még nem tudtam kipróbálni... de ez már haladás...
-
AcCEsS
senior tag
Megtaláltam, a billentyűzet beállításainál van egy ilyen menüpont: "More keys panel settings" és ebben kell engedélyezni az "Enable popup more keys panel" opciót. Ebben az esetben működik a virtuális billentyűzetnél a "hosszú kattintásra" megjelenő karakter választék, pl. az ékezetes betűk. A firm gyári 010.
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy van egy kitétel a virtuális billentyűzeteknél...
Még pedig az, hogy környezet érzékeny legyen.
Példál, hogy értsd a különbséget:
Amikor rá navigálsz egy kitöltendő mezőre, nem csak elő kell jöjjön a billentyűzetnek, hanem aktívnak kell lennie, hogy a távirányítóval rá tudj lépni, és írni vele.
Sok ilyen billentyűzetet szétszedtem már, és tanulmányoztam mitől függ, de még nem jöttem rá.
Sajnos eddig csak az alap android billentyűzet tudta, és abból sem mindegyik.
Ami pedig tud ékezetet, abból még egyet sem találtam, pedig van belőlük dögivel.
Pontosítanék...
Van egy olyan billentyűzetem, amit "kiloptam" egy készülékből, nagyon korrekt, tökéletes az ékezetes karaktere is, ám eddig az sem volt így aktív.
Jött rá egy frissítés, és most már aktív, tudok rajta lépkedni a távirányítóval, de az "enterre" még mindig nem üti le a karakter.
Ha viszont így fejlődik, remélhetőleg ezt is tudni fogja, és akkor lehet használni média lejátszókhoz is, de addig marad az egér ha szeretnél ékezettel írni. -
dime27
őstag
Most telepítettem
Idáig pöpec de majd pár napos használat után kiderül ugyis ART-ot sikerült benne bekapcsolni
Tronsmart S89-ről vélemény?!
[link] itt a csávó egész jól bemutatja a játékost szüleimnek lenne mivel úgy látom a video alapján, hogy jobban tv barát mint a neo x7 meg joval erősebb is 220volt.hu-n látom május 30-ra igértek lehet én is veszek egyet majd magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest