- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozy10
tag
Köszi a segítséget! Elindulok ezen a vonalon...
Az biztos,hogy a tv kalibrálása az jó, az is biztos hogy nem Firmware függő a dolog, így marad a lejátszók beállításának lehetősége
Amúgy a Screen Adjuster alkalmazás-al lehet javítani a fényességen nekem 75%-ra állítva már élvezhetőek a sötét jelenetek is. -
AcCEsS
senior tag
Kamera témában is van némi előrelépés. A /system/etc/media_profiles.xml fájlban vannak a kamerákhoz tartozó beállítások. Viszont elég sok kamera felbontás ki van "kommentezve". Lemetettem a fájlt, kivettem a komment jeleket és újraindítottam az X7-et. A gyári kamera programban továbbra sem lehet 1.3 megapixelnél magasabb beállítást kiválasztani, viszont most át lehet váltani a fénykép módról a videó módba és ott már van 720p!!! A kép most tűéles!!!
Egyelőre videóhívásnál még nem tudtam kipróbálni... de ez már haladás...
-
AcCEsS
senior tag
Megtaláltam, a billentyűzet beállításainál van egy ilyen menüpont: "More keys panel settings" és ebben kell engedélyezni az "Enable popup more keys panel" opciót. Ebben az esetben működik a virtuális billentyűzetnél a "hosszú kattintásra" megjelenő karakter választék, pl. az ékezetes betűk. A firm gyári 010.
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy van egy kitétel a virtuális billentyűzeteknél...
Még pedig az, hogy környezet érzékeny legyen.
Példál, hogy értsd a különbséget:
Amikor rá navigálsz egy kitöltendő mezőre, nem csak elő kell jöjjön a billentyűzetnek, hanem aktívnak kell lennie, hogy a távirányítóval rá tudj lépni, és írni vele.
Sok ilyen billentyűzetet szétszedtem már, és tanulmányoztam mitől függ, de még nem jöttem rá.
Sajnos eddig csak az alap android billentyűzet tudta, és abból sem mindegyik.
Ami pedig tud ékezetet, abból még egyet sem találtam, pedig van belőlük dögivel.
Pontosítanék...
Van egy olyan billentyűzetem, amit "kiloptam" egy készülékből, nagyon korrekt, tökéletes az ékezetes karaktere is, ám eddig az sem volt így aktív.
Jött rá egy frissítés, és most már aktív, tudok rajta lépkedni a távirányítóval, de az "enterre" még mindig nem üti le a karakter.
Ha viszont így fejlődik, remélhetőleg ezt is tudni fogja, és akkor lehet használni média lejátszókhoz is, de addig marad az egér ha szeretnél ékezettel írni. -
dime27
őstag
Most telepítettem
Idáig pöpec de majd pár napos használat után kiderül ugyis ART-ot sikerült benne bekapcsolni
Tronsmart S89-ről vélemény?!
[link] itt a csávó egész jól bemutatja a játékost szüleimnek lenne mivel úgy látom a video alapján, hogy jobban tv barát mint a neo x7 meg joval erősebb is 220volt.hu-n látom május 30-ra igértek lehet én is veszek egyet majd magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Mac mini (2023 with M2)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest