- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch #29633 üzenetére
Ezen már szenvedsz egy ideje...
2*3.5" HDD még mindig? Csak mert szvsz arra kell egy erősebb DC-s táp (90-120W).(#29634) kisza25
i7-3770 = 56k HUF -
válasz
KaiotEch #29501 üzenetére
CPU kb. ugyanaz, de multimédiában az Athlon jóval erősebb, viszont többet is fogyaszt: idle +1W, load +15W. Jó hogy nem az FX-ek, és i7-ek példáját hozod...
Nyilván ha a RAM-ok megvannak, akkor én is úgy keresnék lapot, és Linux-os NAS-nak az Intel is tökéletes lesz.
Egyébként a DC-s változat még mindig kapható, illetve a következő generációs változat szvsz sokkal jobban megérné: N3150-ITX, most 28k-körül. Utóbbit én is elfogadnám, időtálló kis jószág...
-
válasz
KaiotEch #29498 üzenetére
Utálom az AMD-t. Hiába ugyan azt mondják, hogy ugyan az a teljesítmény mégsem, és még többet is eszik.
Ezt a roppant széleslátókörű véleményt saját tapasztalatok, vagy tesztek garmadájának elolvasása alapján alkottad?
Techspot review, FYIramot is kell vennem(a másikhoz van itthon)
Nem vagyok jós, hogy a fiókodba lássak.gyári hűtő szart sem ér azt is kell venni
Való igaz, érdemes lecserélni Arctic-ra, de a gyári is simán használható, lásd a vonatkozó topikot.linux alatt a driverrel ahogy olvasgatom szoktak bajok lenni
Szintén nem tudhattuk, hogy milyen OS-t óhajtasz használni, de a Kabini topikban nem nagyon voltak ilyen visszajelzések. Én utánanéznék ott. -
szzoo
tag
válasz
KaiotEch #29455 üzenetére
Szerintem amilyet szeretnél nem találsz, főleg ilyen olcsón. Ilyen kis házakba 2.5"-ös hddket szoktak rakni, a méret és sok más előnye miatt.
Vagy nagyobb házat keresel, vagy drágábban, de lehet mindkettő. Talán még megnézném melyik 1x 3.5"-ös hdds házból lehet megfelelőt kihozni valamilyen kiegészítővel, például ilyesmivel.
Lehet olcsóbb lenne DC-s táp nélküli adatlappal is a konfig, és akkor a táppal árult házak sem esnének ki (adaptered van az alaplahoz?)
-
shteer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest