Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
sasNAXO
üzenetére
Szerintem itt vmi bugos. A ram (feltehetően) sántikálás kapcsán is ezt gondolom. Lehet, hogy amikor extra várakozás van akkor vmi checknél áll le, iterál egy kicsit. Eleve mire megjelenik vmi bios kép, addigra rohadt sok idő telik el amikor épp olyanja van.
De mondom, az alap boot is lassú. Nem is tudom mikor láttam ehhez hasonlót utoljára... 10 éve?
Asrock amúgy. Az előző AM4-es lapom is az volt, ott (egy pár elcseszett bios után helyreállítva) minden pöpec volt, gyors, hibátlan, remek (és nem nyögvenyelős) tuning. Ill. volt MSI Bazooka is... na az pl lassabb volt és kicsit háklisabb a ram oc-re. De alapvetően az is korrektül ment. Itt kicsit X-akta. De már megszoktam, túl sokáig volt jó minden.
Ill. amúgy itt hever a B650 is év eleje óta, csak át kéne szerelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Asrock amúgy. Az előző AM4-es lapom is az volt, ott (egy pár elcseszett bios után helyreállítva) minden pöpec volt, gyors, hibátlan, remek (és nem nyögvenyelős) tuning. Ill. volt MSI Bazooka is... na az pl lassabb volt és kicsit háklisabb a ram oc-re. De alapvetően az is korrektül ment. Itt kicsit X-akta. De már megszoktam, túl sokáig volt jó minden.