- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Na... szerelni rémálom. Csak a hátsó panel és az első panel vehető le mókolás nélkül.
A tápegység benne ATX, jó nagy helyet foglal. A kábelek természetesen nem modulárisak.
De a kábelmenedzsmentre hátul van lehetőség. Én ebben tehetségtelen vagyok, szóval csak kötegelek meg tömködök.LED: Kis zacskókban van LED összekötő, én hülye meg rendeltem közben splittert mert nem láttam, olyan picik a 3 tűs toldók. Utána találtam meg őket (egyesével csomagoltak).
Akinek nincs az alaplapján led csatlakozó az se búsuljon, adnak külön led vezérlőt, ami sata kábelről megy.A gépház minősége remek. Az oldalüveg meglepően könnyű, de üveg.
A gépház teteje is üveg a Qi töltő miatt. Pontosan kell rápozicionálni a telefont, ez okozhat problémát. + Imádja a port gyűjteni.Cca 21x34x28 (sz x h x m) - 20 literes.
8700G teljes terhelésen 75 fok axp x47 réz hűtővel, noctua ventivel. A CPU packet 87 C (irreleváns hőmérsékelt szempontjából), mindegyik ~10 fokkal kevesebb mint a chopinban.
A gyári hűtőventik nem hangosak, de hallhatóak. Szabvány típusok, noctuára simán le lehet cserélni őket. (csak azok meg nem világítósak).Adnak egy, a gépház színével egyező 90 fokos vga tartó fémlapot is, ami két csavarral rögzíthető az alaplaphoz. Nem egy design elem, de kedves hogy ilyenre is gondoltak.
Alulra lehet tenni 2 darab 120-as ventit, ha valakinek kevés lenne a szellőzés.
Alapjáraton oldalra és hátra fúj ki (van szép oldalsó hatszög perforáció), előbbi gyári tájékoztatás alapján 120-as radiátorra is cserélhető, nem tudom okoz e ütközést egy hosszabb vga-val.
Alább gay színekkel, kicsi lányom szerint a fekete gépház ronda (fehér nem volt akínálatban már), de a szivárvány szín az szép. (úgyhogy az addigi sárga színeket átállítottam csillámpónira, hogy ne érje szó a ház elejét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest