Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

Na... szerelni rémálom. Csak a hátsó panel és az első panel vehető le mókolás nélkül.
    A tápegység benne ATX, jó nagy helyet foglal. A kábelek természetesen nem modulárisak.
    De a kábelmenedzsmentre hátul van lehetőség. Én ebben tehetségtelen vagyok, szóval csak kötegelek meg tömködök.

LED: Kis zacskókban van LED összekötő, én hülye meg rendeltem közben splittert mert nem láttam, olyan picik a 3 tűs toldók. Utána találtam meg őket (egyesével csomagoltak).
    Akinek nincs az alaplapján led csatlakozó az se búsuljon, adnak külön led vezérlőt, ami sata kábelről megy.

A gépház minősége remek. Az oldalüveg meglepően könnyű, de üveg.
    A gépház teteje is üveg a Qi töltő miatt. Pontosan kell rápozicionálni a telefont, ez okozhat problémát. + Imádja a port gyűjteni.

Cca 21x34x28 (sz x h x m) - 20 literes.

8700G teljes terhelésen 75 fok axp x47 réz hűtővel, noctua ventivel. A CPU packet 87 C (irreleváns hőmérsékelt szempontjából), mindegyik ~10 fokkal kevesebb mint a chopinban.
    A gyári hűtőventik nem hangosak, de hallhatóak. Szabvány típusok, noctuára simán le lehet cserélni őket. (csak azok meg nem világítósak).

Adnak egy, a gépház színével egyező 90 fokos vga tartó fémlapot is, ami két csavarral rögzíthető az alaplaphoz. Nem egy design elem, de kedves hogy ilyenre is gondoltak.

Alulra lehet tenni 2 darab 120-as ventit, ha valakinek kevés lenne a szellőzés.

Alapjáraton oldalra és hátra fúj ki (van szép oldalsó hatszög perforáció), előbbi gyári tájékoztatás alapján 120-as radiátorra is cserélhető, nem tudom okoz e ütközést egy hosszabb vga-val.

Alább gay színekkel, kicsi lányom szerint a fekete gépház ronda (fehér nem volt akínálatban már), de a szivárvány szín az szép. (úgyhogy az addigi sárga színeket átállítottam csillámpónira, hogy ne érje szó a ház elejét)

Új hozzászólás Aktív témák