Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Hanok #63299 üzenetére

Csak célzom... aztán max mellémegy. :D
    Értsd: van egy próbakitem, 6000-es ami elvileg tudhat 7000+ -t (ebben van 10 perc keresgélésem fórumokban), meg egy 7000-es, amit igen olcsón sikerült beszerezni. Szóval se nagy felárat nem ér nekem, sem hosszú állítgatást amit írtál, ha ez lesz akkor goto 6000 (vagy amit az IF/MC bír és annyi).

Egyrészt "rá vagyok szokva", eddig is 4000/2000 ill. 4200/2100-on ment 1:1-ben a 4650G-m, 5600G-m. :D De ez csak azért volt mert viszonylag egyszerű volt belőni: megfelelő chip, az APU-k jól bírják az ilyen tuningot, setupot meg találtam gyorsan jót (CB fórum pl.) amivel kb. 4-5 körből megvolt a beállítás. Ja és jó lap bios... volt anno amivel állítgattam jobbra-balra de sehogy nem volt stabil, ráadásul minden minimális szar állításra jöhetett a bios reset. Akkor rövid sz***s után nem is foglalkoztam vele, majd jött egy olyan bios amivel a fenti, 4-5x 10 perc állítgatással megvolt a végeredmény.

Tesztek alapján amúgy nincs sok előnye valóban, tisztán grafika oldalról sem mondjuk egy 6000/6400 szinkron vs 7000-8000 aszinkron beállításnak... szóval ez tényleg inkább passzió, az meg addig érdekes amíg jópofa. Szenvedni nem fogok vele.

@TurboK0
    Köszi, ez nem rossz. Egyelőre csak a szokásos tapogatózás ház ügyben, nincs eldöntve mi legyen csak érdekel mit bírhat pontos méretekben a C6 ITX. ATX táppal is volt némi reményem ránézésre (persze csak elbarkácsolva középről a tápot), de jobban utánaszámolva ez tök esélytelen, 43mm a ram, alatta slot+lap+távtartók. Az ATX táp 150mm a ház pedig 202mm. Kívülről. :D És még rátenni se kéne direktben a tápot a ramra.
    Akkor lehet, hogy más lesz az irány... vagy mégis átgondolom az SFX-et. (Amúgy a C6 ITX-ben az SFX felfogatás ránézésre nem tűnt középen lévőnek, csak az ATX. De csak kép alapján, szemre mondom.)

Új hozzászólás Aktív témák