- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Mobil flották
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
phulee
üzenetére
Őszinte leszek, meglepődtem, mert jónak néz ki, bár az SFX tápoknál engem mindig zavar a tömöttségük... Kis helyre sok dolog bezsúfolva, majd egy kis ventilátor erőlködik velük... dupla golyóscsapágyas, nem tudom mennyire hangos. Tartósnak tartós, az biztos. Van benne minden védelem, CWT bél, kondik vegyesen japán és kínai. Hát őszinte leszek, még az is lehet, hogy megvenném, de 2 év garancia az nem sok (nyilván ezzel is próbálják letolni az árát).
Megnézném a versenytársakat is többé-kevésbé ugyanebben az árban, hogy mit tudnak nyújtani:
be quiet! SFX Power 3 450W Bronze (BN321)
Fractal Design SFX 450W 80Plus Bronze (P-AS2B-450-EU)A Fractal valószínűleg Sirtec beles. Ha nem cicereg, akkor az is jó választás, még, ha kicsivel drágább is.Szerk.: közben utánanéztem, ugyanaz a bele, mint az FSP SFX Pronak... Kérdés, hogy mivel tud többet a felárért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Dacia topic
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest