Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Most nem akarok neked hazudni, három márka közül valamelyiknek néztem a gépét, azt hiszem N100 procival és ott írták. Vagy Beelink, vagy Bmax, vagy Morefine... Nem emlékszem rá. Szerintem ezek megfőnek, de butaságokat nem akarok írni. Tök jó ez a kompakt kivitel, de hát a fizika az meg fizika... a másik meg, hogy én ezt a visító laptop hűtőt nem bírnám elviselni, ami bennük van.
Az Asusnak vannak még minipcjei, azokból én többet néznék ki, de azok is egy teljesen zárt dobozban vannak... Az áraikról meg ne is beszéljek! Ezek itt az Intel procival szereltek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Battlefield 6
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Okos Otthon / Smart Home
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Assetto Corsa EVO
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi