Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Sziasztok, nincs még kész, de beleköltöztem, és gondoltam mutatom.
Elől 3D nyomtatott dupla SSD tartó thingiverse-ről, hátul alaplap mellett szintén 3D nyomtatott takaró elem, a lyukak helyén szintén, VGA fölött szintén egy (ebből manuálisan faragni kellett). (Nem én terveztem őket, csak gondoltam linkelem.)
A VGA egy Gigabyte RTX 3070 Eagle, rajta saját nyomtatott venti tartó (Dan A4-SFX -ben is így volt). Kábelek aliexpressről rendelt szilikon bevonatú kábelek, nagyon jól hajlanak, nekem nagyon bejönnek.
A CPU egy 5600X, rajta hűtőborda egy Noctua L12, alatta egy NF-A12x15, egyik oldalt ügyesen hajtogatott lefogatóval, másik oldalt a memória és a hűtő összenyomja és ott tartja.
(Cserébe a memória aktív hűtést kap.
)
Lehet illene azt az A12x15-öt is feketére cserélni majd...eredetileg egy fekete A9-et vettem oda, de addig sakkoztam hogy bement a nagyobb és nagyon jó így.A hűtő alatt a piros távtartó egy spéci lefogató ami megakadályozza, hogy kitépje a hűtő az AM4 procit a helyéről amikor leveszed...(L12 nekem kitépte mindig, L12S már nem.)
A tetején egyelőre két darab barna Noctua A12x25 venti van, majd szeretném feketére cserélni, esetleg valami 3D nyomtatott tartó alá, hogy közelebb legyen a rácshoz...vagy lehet kipróbálom a 3 centi vastag phanteks-eket. Még nem tudom mi lesz a végleges, de örülök hogy végre be tudtam költözni (egy hónapja itt a ház
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest