Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Építgetnék megint egy MiniITX konfigot, ezúttal dedikált VGA-val, és combosabb hardverrel, Ryzen alapokra (5600G, amit kinéztem, 2x16 GB RAM).
(korábban fateréknak építettem otthonra egy netezős, filmezős gépet, ez azóta is tökéletesen teszi a dolgát). Azóta a hűtőt persze cseréltem, és rendezettebb lett a belseje
Az elvárás egy aránylag normális szellőzés lenne, minimum 1 db 3,5"-os HDD hely, de az sem baj, ha kettő elfér benne, az SSD úgyis M2-es formátumú lenne az alaplapon. Dedikált VGA menne bele, de nem a legnagyobb és legerősebb, két ventis, kb Sapphire RX580 nagyságú.
Cooler Master MasterBox NR200P házat néztem ki, utánaolvasva ez elég jól szerelhető, SFX táp megy bele, és elfér benne az, amit gondoltam.
Erről a házról érdekelnének tapasztalatok, innen a topikból. Ajánlott-e az igényeimre? Mindenképpen léghűtéssel raknám össze, Noctua vagy Be Quiet! CPU hűtővel. A cél egy aránylag erős, játékra is használható gép lenne, de ha nem hajtom, akkor legyen csendes alapjáraton
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest