- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- MIUI / HyperOS topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Nem értem, hogy ezeket a "Tower" házakat miért így rendezik el. Szerintem sokkal logiusabb lenne, ha az I/O panel alul lenne. A légáramlatot ugyanúgy lehet alulról felfele intézni, cserébe elég egy "luk" az asztallapon, és oda távoznának is a vezetékek. Elegáns, esztétikus. Így meg felül kijön a sok tyúkbél, és ott tekereg össze-vissza...
Én egy Metis-t akartam ilyen célra átalakítani, egyszerűen a hátlapra rá 4 magas gumiláb, és ráállítani, csak aztán lemondtam az ITX rendszerről
Szerk: Ja, meg persze ez a tower marha nagy, beleférne mATX is...
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest