- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Intel alapból kizárva, alulfesz lehetőség és tuning kell, valszeg nem említettem, ez nálam alap
DFI, ECS..ilyen "egzotikus" lapok se a legjobbak, nehézkes lenne beszereznem. Zotacot még talán, de 9300 pl biztos nem jó ha csak nincs am3-ban, intelből 1156 vagy semmi. J&W-t szintén kihagynám..asus? Rámoccantam egy itx lapjára múltkor, na mit dob ki az első tesztoldal? Nincs downvoltage
Nem akarok kísérletezgetni, marad a GB.
Rövid sata kábelt lehet valahol venni vagy ezekhez alapból olyat adnak?szerk: HookR: Az asus lap meg egy betesztelt sempron 40k fölött van, ennyiből megvan egy új h55n GB lap meg apróból egy i3, most is van 18k-ért pár db. i5 650 6k-val drágábban. Ha nem előtesztelt sempront vennék akkor se sokkal olcsóbb, sőt még lehet unlockolni se lehet, akkor copóka. Gyári athlon2 nem sokkal drágább, de megint ugyanott vagyok árban hogy h55n+i3. Arrról nem is szólva, hogy évek óta GB lapjaim vannak, reméltem am3-ból is kidobtak egy itx lapot, csak én nem találtam, sajna tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 26
- További aktív témák...
- asus a320mk am4 alaplap
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest