Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ringman
üzenetére
Szerintem olvass bele az alaplap manual-jába, ott biztos kitér rá hogy, 4/8pin-el használható-e.
Nekem ez új, eps12V-nél le van párhuzamosítva az alaplapnál GND és 12V pontok.
Réges-régen volt olyan kitétel, hogy két külön 12V-os ágról kell megoldani a tápegység felől, de akkor még 17/18A volt a limit amit egy ágban kiadhatott ATX tápegység, az EPS tápnak, meg teljesen kompatibilisnek kellett lennie az ATX szabvánnyal. Szerintem nem figyeli ezt már egyetlen alaplap sem.Megnéztem, 2007 márciusig volt ez érvényben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- BestBuy ruhás topik
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Programozás topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest