- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
choco01 #42400 üzenetére
az elején 1-2 alkalommal újraindítás után a sambát kézzel kellett elindítani, ami bosszantó volt, de aztán elmúlt.
nem egy pilótavizsgás soft, az biztosbtrfs a fájlrendszer, centosra épül. leírás itt: [link]
korábban már írtam a topikban, hogy több hónapos uptime-jaim is voltak vele. én csak a samba share-t és a transmissiont használtam, más feature-t nem. nem frissítettem egyébként.
amikor feltettem, akkor előtte az OpenMediaVaulttal volt vmi gebasz, ami miatt nem akart működni, így azt dobtam, helyette lett a rockstor.
ingyenes, de stable release-re való frissítés nem az, csak a testingre (van subscription - 40$/3 év - régebben olcsóbb volt)
Testing channel is free, but access to Stable channel requires a small subscription fee. See Update Channels for more information.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest