Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victorio

    aktív tag

    válasz Serricon #14252 üzenetére

    Ettől félek én is, gyanús, hogy már túl van azon a határon ami még passzívan elmegy. Pedig pont az az álmom, hogy végre lesz egy teljesen néma gépem.

    Mekkora az a hőmérséklet ami még elfogadható? Lehet ezzel bátran kísérletezni? Gondolom hamarabb kidob a rendszer mintsem megsüljön a proci.

    Core2duo6600: Atommal nem szívatom magamat, a Trinitynek magasabb a TDP-je mint az Ivynek, meg nem nagyon van még normális mITX lap hozzá. Brazosban is gondolkoztam, az Asus E35M1-I Deluxe nagyon szimpatikus, csak nehéz beszerezni és drága. Az árából majdnem kijön az Ivyhez a lap + a proci, és akkor procierőben egy lépcsővel feljebb vagyok. Sajnos TDP-ben is.

    tlac: Ennek nem csak az arasznyi vastag borda-mostrumoknál van számottevő jelentősége? Itt azért a levegőnek a bordák között csak pár mm-t kell megtennie. Képek alapján nem tűnik úgy, hogy túl nagy ellenállásba ütközne a konvekció.

    Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.

Új hozzászólás Aktív témák