Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
energy4ever #75817 üzenetére
Motowellt, Taurist, Generic: direkt nem ezeket emlitettem, mert azok tenyleg atbrandelt kinai (valamilyen ismertebb blokk masolataval rendelkezo) gyartmanyok, teljesen mas teszta.
Ha nagyon akar az ember, akkor talal 1-2 eves vagy 15-20.000km-es hosszutavu teszteket ahol oszinten irnak a negativumrol/pozitivumrol konkretan az ujabb Keeway-ekrol (RKV,RKS,RKF, stb), Braziliaban, Malajziaban, Angliaban, stb. stb.
En csak azt mondtam, hogy kar egy kalap ala venni mindent (mint ahogy egy Keeway-t se lehet pl a Motowellel osszehasonlitani). Es itt most egyiket se bantom vagy vedem, de van kulonbseg minosegben.
Az egesz abbol indult ki, hogy 1 millio alatt csak hulladekot lehet kapni es kb a 300k-s Quinqujihuang noname agymotorral, akksikkal szerelt elektromos robogo az egy szinten van pl a 7-8-900k-s NIU-val, amibel Bosch,Panasonic stb cuccok vannak.
En pl tesztnek csak a youtubeon rakerestem a NIU-ra: a 2018-2019-es modeljukkel van boven teszt, van kozottuk 3000km-es review is meg van kevesebb is. Hosszabb tavu tapasztalatokat nem lehet elvarni egy kb varosi hasznalatra szant, 1-2 eves modelltol, viszont mar egy kepet ad rola, hogy mi az amit nyujtani tud.Megis, honnan szerezzen az ember infot, ha nem a reviewk-bol, vagy a forumokon talalhato tapasztalatokbol?
En kicsit azert orulok neki, hogy most van egyfajta termeszetes ellenszenv az elektromos jarmuvekkel szemben mert sokkal kritikusabban allnak a teszthez az emberek(ahogy en is), nyiltabban kimondjak hogy ha valami igy szar.(nem a szemellenzos zoldenergia fetisiszta tesztelok omlengesere gondolok)Az, hogy hol rakjak ossze szerintem te is tudod hogy nem jelent sokmindent. Az, hogy milyen alkatreszekbol es milyen quality controll mellett, mar megint mas teszta.
Ez kicsit sarkitva olyan, mint hogy az osszes kinai telefon ami X ezer forint alatt van, hulladek, meg mind ugyanott keszul.Azt el tudom teljes mertekben fogadni, hogy a te szemedben egyformak es hulladekok, de attol meg nem biztos hogy igy van.
En csak azt tudom mondani, hogy ha valaki egy adott modellt/tipust keres, barmilyen markabol, legyen az akar benzines/elektromos: ne sajnalja ra akar azt a tobb hetet, amig annyi hazai/kulfoldi forumot vegigtur a tapasztalatokrol es a ketkoros tesztek vagy egymondatos velemenyek alapjan dontson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest