- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Nos végre átnézte egy hozzáértő ismerősöm a Jogomat. Ugye alapjárat nem volt, illetve volt egy kis vákumos benzincsap amit kikotottek. Illetve átnéztük a mocit teljesen, szétbontottuk. Karbi kipucolva, kis benzincsap bekotve. Alapjárat van is rendesen, eddig csak ugy tudtam berugni, hogy full gázt adtam neki. Most olyan hogy hidegen egy rugásra indul nem kell neki gázt adni, melegen viszont kell neki pici gáz. Tegnap olyat produkált hidegen, rugás után indult, és magátol felpörgött mint az állat, mintha huztam volna neki csutka gázt forgott a kerek is rendesen. Lelöttem, ujra rugtam utana nem volt ilyesmi. Ez mitől lehetett ? Illetve öninditó nem jo, ehhez annyira nem ertek, ismim megnézte azt mondta áram van, csak hiába nyomkodja a gombot nem történik semmi. Ő az inditórelére gyanakodott hiányolt valami kattanást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest