- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Két hét múlva mutatkozik be a Honor 400
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Most a Honor 400 Prón a sor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
Egyetertek!
PET-G -bol keszitettem a reteghutot, minden mast PLA-bol. Tarantulam egesz rendesen szet van mar barkacsolva. Egyedi X kocsi, egyedi rogzites a radiator hutesnel ... sok sok mokolas.
Idovel beepitettem, egy "szekrenybe" es elerkezettnek ereztem az idot, hogy elovegyem a mar regota tartogatott ABS es HIPS tekercseket.
Elkezdtem ABS-bol nyomtatni ... Mivel nalam a TT directdrive-ban uzemel, kicsit magasabban vannak a dolgok mint normalisan, de meg igyis megvetemedtek a PLA alkatreszek. Arra lettem figyelmes, hogy zorog valami, benezek az uvegajton es latom, hogy a bltouch vidaman gravirozza a friss muanyag feliletet.
Most az X iranyban a teherviselo elemek ABS a reteghuto pedi PET-g bol van.
En is szeretem a petg-t, de van ahol nem tudom olyan jol hasznalni mint a PLA-t. Lehet, hogy meg nem talaltam meg a megfelelo beallitasokat. De vannak olyan apro es egesz bonyolult "csatlakozo feszkek" amik jelentosen szebbek pla eseten.
@Saccco: Anno rendeltem en is TPU-t ... azt hiszem ti linkeltetek meg ...
Van mar vele ertekelheto tapasztalat?
Kivancsi vagyok ... nalam direkt a titan ...
hetvegen kiprobalom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Politikai mémek
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás / Intel i9-9880H / 16GB ram / 512gb SSD / 4GB Radeon / RETINA
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest