Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, az egyik az Ender 3 SKR Mini E3-hoz szól, ugyanis én MKS TFT28-as kijelzőt rendeltem és az alaplap nem tudom támogatja-e. A hivatalos oldalon annyi van feltüntetve, hogy támogatja a TFT28-as kijelzőt, de azon belül az MKS-el kompatibilis-e nem tudom. Valakinek van tapasztalata esetleg?
Másik: Pesten várásoltam filamentet a 3DEE-ben pontosabban [őt] , de valamiért nem akar tapadni a bed-re. Hiába próbálom 50-60°C, vagy 180-220°C között, sehogyan semmilyen kombinációval nem tapad le. Ha letapad akkor is néhány réteg után egyszerűen deformálódik és felválik. A réteg vastagság 0.2 vagy 0.12 és a nozzle 0.3/0.4. Valakinek van tapasztalata ezzel a filamenttel kapcsolatban? Biztosan én csinálok rosszul valamit, mert a többi filament ami van nekem az teljesen jól tapad, szálalódás nélkül lehet nyomtatni.
Üvegen, vagy fordítva azt (a rácsos fekete felület, nem tudom hogy hívják) is feljön.. nincs ötletem tulajdonképp mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest