Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, az egyik az Ender 3 SKR Mini E3-hoz szól, ugyanis én MKS TFT28-as kijelzőt rendeltem és az alaplap nem tudom támogatja-e. A hivatalos oldalon annyi van feltüntetve, hogy támogatja a TFT28-as kijelzőt, de azon belül az MKS-el kompatibilis-e nem tudom. Valakinek van tapasztalata esetleg?
Másik: Pesten várásoltam filamentet a 3DEE-ben pontosabban [őt] , de valamiért nem akar tapadni a bed-re. Hiába próbálom 50-60°C, vagy 180-220°C között, sehogyan semmilyen kombinációval nem tapad le. Ha letapad akkor is néhány réteg után egyszerűen deformálódik és felválik. A réteg vastagság 0.2 vagy 0.12 és a nozzle 0.3/0.4. Valakinek van tapasztalata ezzel a filamenttel kapcsolatban? Biztosan én csinálok rosszul valamit, mert a többi filament ami van nekem az teljesen jól tapad, szálalódás nélkül lehet nyomtatni.
Üvegen, vagy fordítva azt (a rácsos fekete felület, nem tudom hogy hívják) is feljön.. nincs ötletem tulajdonképp mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest