- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macikos #75912 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Jelenleg az Asus AC57U és AC65P számít a best buy típusoknak.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
macikos #4300 üzenetére
Időhiány miatt nem néztem még nagyon utána és nem én találtam fel
2.-nél az árgépből másoltam az 1x gigabit port hülyeséget [DIR 655] Furcsa volt nekem is, de nem is nagyon gondolkoztam rajta a színe miatt sem.
Néztem egy tesztet: [routerek], de elég érdekes a dobogó, fejben letesztelve gondolom úgy ahogy van fals az egész.
A belkin N1-N+ (kb.27K) szériát nem sok ember dicséri pedig az adatlapja szerint talán jó volna nekem (kinézetre is tetszenek), érdemes ebben gondolkodnom, vagy ne ezen spóroljak és inkább dobjak rá egy linksys WRT350N-re (kb.40k) vagy a nagyobb tudású WRT610N-re (kb.50k).
Netgear-t néztem, de csak a 3300-ast, azt meg kiszórtam egyből a gyenge LAN miatt.
A 3500-ast most nézem, de (kb.41k) kevés boltban kapható, nincs usb port, a dizájn sem fogott meg, ha még rádobok +9K ott van a WRT610N.
Várni sajnos nem tudok sokat, max. még 1hét és az ipon-ból kéne választanom a garancia futár miatt, ha valami gond volna nem tudok és nem is akarok rohangálni vele.
A havi több terra torrent leech és seed miatt nagy lesz a terhelés.
1. Belkin N1 vision 28k
2. Belkin N+ 27k
3. Linksys WRT350N 41k
4. Vagy megérné akár 50k-ért is a WRT610N?
Az első routerem lesz, a belsőhöz sajnos még nem értek! -
bolvar
senior tag
válasz
macikos #4289 üzenetére
akkor most mondjam azt hogy átb**ás az összes router?
cat5e kábeleim vannak már 1000éve de úgyhalottam nemigen tudsz belőlük profoitálni.nem mintha számítana.
engem csak az érdekel hogy 20/10m netet vigye a TL-WR941ND router amit kinéztem és csá.a p3 gépet fullpaszívra simán megépíted igaz nem 10w de az nemis fog rinyálni hogy hogy terheled.és messze nem annyiba kerül mint egy vállalati router ami gondolom én legalább 80-100e forint
na most azért inkább lesz a 20 helyett 15m.őrült se milliomos nemvagyok
annyit nemér az az 5 mega hogy 30-40e vegyek routert ami ahogy mondod nemsokára lószart se fog érni amit kétlek mivel a mo hálózat köztudottan vacak
.
-
bolvar
senior tag
válasz
macikos #4280 üzenetére
magyon jó ez a felsorolás.
de 1 minek a gigabit port mikor kise tudod használni mert nincs hozzá rendes kábel.
2 nehogy aztmond hogy egy 10e forintos router annyival rosszabbul bírja a torrentet mint egy 40e ft-osmeg 40e ft inkább veszek egy p3 gépet és megcsinálom hogy az ossza el a hálót
-
Papesz01
tag
válasz
macikos #4076 üzenetére
Egy Edimax br-6204wg routerem van, beálitom Wireless/Security setting/ WPA2 mixed/ beirom kodot elfogadtatom.... wifi megis találja ... csak mikor csatlakozni akarok persze beirtam kodot... leokézom és azt irja, hogy vájon mig a windows csatlakozik a következő hálózathoz, várakozás a hálozat felkészülésére meg hogy hálózati cim lekérése... és semmi... valamit még kellene álitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged