- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedlam
csendes tag
Nem, sajnos nem is látszanak, míg a szomszéd lakásokban/irodákban lévő routereket látja a "vevő" gép... Most egy asus wl-520gc-vel szenvedek... A tp-linkeket nézegettem, mennyi az esélye, hogy egy TL-WR1043ND jobban fog működni, mint az eddigiek? Mert az eddig használt routerek mind g-sek voltak, nem tudom, ez mennyit számít. Előre és utólag is köszi a válaszokért...
-
KisApám
addikt
HA torrentezni is akarnék, nem kell valamit mahinálni a routeren?
Simán mehet, mint eddig is ment néha, a sima modemmel?
Csak mert olvastam visszafelé, és úgy emlékszem, hogy a több szálú letöltéseket nem nagyon kedveli 1-2 router.
Nem értek hozzá...Az 1043Nd-vel kell valamit csinálni, vagy hagyom ahogy van és minden pöpec?
-
KisApám
addikt
UPC-m van (asszem 30Mbit).
A lényeg inkább, hogy a WIFI gyors és jelerős legyen.Ahogy elnézem, a TP-LINK 1043ND a legjobb választás... bár csak 1 gép lesz rákötve, meg egy iPod Touch vagy eBook (aPad) lesz használva WIFI szempontjából.
A lényeg: ha a gépen megy a netezés, a WIFI ne akadozzon pl. és a betonpanelt is röhögve átmássza
-
dzsozefo
aktív tag
Miért kell leszólni? Mezei user vagyok. UPC: 15mbit ahogy írtam
1,5 mb/s
sebaj...
Másikat is írtam! 1M t-online 128kbit/sEllen oldal?
(töltögetek, és netezek )
Amikor nincs zétzuhanva akkor jó-nak mondanám tehát működik!
Iphone, Nokia, és notebookok ahogy az előző előző posztban is írtam.
Várom kérdéseidet...
Köszönöm.
-
zoliwre
csendes tag
köszi a válasz, de még valami...
attól hogy a wlan-om g-s, tudom használni az n-es routert, csak épp nem tudom kihasználni a teljesítményét, vagy nem is tudom használni. Azért kérdem mert fél éven belül úgy is gépcsere lesz, akkor már jobb lenne egy komolyabb router.Köszi még1x!
Üdv!
-
sinick
senior tag
Nem. A történet a leírtakban nem teljes. Összesen kb. 3 hónapig szórakoztam vele, több fórumon is megvitattuk, megpróbáltunk minden firmware-t és beállítást és természetesen az első a DoS szűrés kikapcsolása - meg minden fölös feature - lett a routerben.
A poén az volt, hogy torrentezés nélkül csak webezéskor is előjött a hiba. Aztán kaptam egy ugyanilyen csere routert, azzal is ugyanez a hiba volt.
Aztán kaptam egy V5-öst, az azóta stabilan megy. Csak akkor van reboot, ha firmwaret frissítek vagy beállítást végzek rajta.
-
Mr. Teddy
őstag
Hm, oké, csak megint előjön a kérdés, hogy ez a firmware mennyire megbízható. Nem szeretek ilyen külön fejlesztett cuccokat feltenni, inkább nézek olyan routert ami tudja alapból, gyárilag ezt az egyszerű dolgot.
Van olyan tp-link ami ezt megoldja, vagy maradjak egy d-link routernél? -
need
addikt
Hál' istennek még nem választottam de minél többet olvasok úgy bizonytalanom el!
Most jelenleg a lan része lenne fontosabb de később ha lesz valami wifi eszköz...?!?!!Gyakorlatilag úgy kell venni Routert hogy bemegyek az üzletbe és azt mondom!
- Jó napot!
- Mit akar?
- Rottert!
- Milyen legyen?
- Sárga NI!Na amit kihámoztam vagy értelmeztem és szóba jöhet a következő!
DE NEM BIZTOS HOGY HELYES A KÖVETKEZTETÉSEM!EnGenius ESR-9850 ennél írták a gyenge wifit de ezt úgye tisztáztuk szó volt még hogy nem nagyon frissítik a firmet és a NAS támogatás hiánya
amit kíváncsiságból néztem még a Linksys WRT160NL
"A Linksys by Cisco WRT160NL dizájnos külsővel, jól konfigurálható menüvel, és kedvező árral rendelkezik, a WLAN teljesítmény azonban csak átlagos, és a LAN is csak 100 Mbites. Nagyteljesítményű otthoni hálózat kiépítéséhez ezért nem javasoljuk, viszont internetmegosztásra kiválóan használható."Linksys WRT320N ennél jól muzsikál a lan rész viszont a wifire nem jókat írtak!
TP-Link TL-WR1043ND 2 m.ársamnak is ilyen van sőt a 3. is ilyet akar nehogy már én is olyat vegyek!
de itt a fórumban ez a legnépszerűbb szerintem nem véletlen!
-
need
addikt
-
Mr. Teddy
őstag
Közben nézegettem a használatiját, hogy mit hogy kell állítani a beállításaiban. Amit nem találtam, hogy a virtual serverben egyből nem lehet megadni azt, hogy pl. kívültől megcímzik a gépet pl. a 3000-es porton, és ez tovább menjen egy belső hálós ip-re a 3400-as porton.
Ez hogy működjön mivel kell beállítani? Port triggeringel? -
Zirowe
nagyúr
Kösz, nagyon úgy látszik, hogy fel teszem most a dd-wrt-t, mert tegnap éjjel ugyanazt a hülye hibát tapasztaltam, ami miatt lecseréltem a régi vezetékes asus routeremet: bizonyos időközönként (1-2naponta, de van, hogy naponta többször is) megszakad a net (modem tesztelve lett, nem azzal van a gond, ha csak modemre vagyok dugva, akkor napokig nem szakad meg), és csak az áramtalanítás segít.
Tegnap éjjel azt írta a log, hogy elvesztette az ip-t, és a szolgáltatótól nem kapott újat..
Áramtalanítás--> megy megint.
Nem tudom felfogni, hogy ez mitől lehet.
Remélem az új fw megoldja a problémát, de nagyon gyanús, hogy már két router is ugyanazt a hibát hozza elő. -
Zirowe
nagyúr
Na, ma megjött a cucc, és ahogy nézem ez a növelt sebességű (most az a GC vagy a gC?),mert 125mbps van ráírva.
Szépen beállítottam, de kb a bekapcsolás után már magától ment minden (érdekes, hogy nem kérte a mac címet amit klónozni kéne upc nethez, hanem megy minden anélkül is, míg ha beírtam a rendes mac címet a megfelelő helyre, akkor elment a net, de nem fontos, mert nélküle viszont megy, de érdekes).
A kérdésem a portforwardolással lenne kapcsolatos, mivel neten a modellre vonatkozóan hiányos leírásokat találtam, és picit eltér a régi asus routeremtől, ha tudnál segíteni.
Így állítottam be.
A két fix ip ugyanazt a gépet takarja, csak az egyik a lan, a másik a wifi kártya, így nem kell mindig állítgatni, a gépeknek meg ki van osztva rendesen a fix ip.
Jó ez a portforwardolós beállítás?
Mert a netes ellenőrző szerint nincs megnyitva az a port.
Nat menüponton belül mást nem állítottam be.Esetleg a többi beállítás, hátha rendben vagyok velük:
radio powerre beraktam egy 9est a 18ból, ne küldje teljes erővel, közel vagyok, és ezzel kb az egész lakást lefedem max sebességgel, kíváló vétellel, akkor ez jó, nem?
A másik, hogy lease time-nál (ip configon belül, dhcp servernél) a max, amit be lehet állítani az 86400 (bár nem tudom mi az egysége), míg az előző routerban volt olyan opció, hogy forever, tehát fixen maradjon az az ip kiosztva.
Itt ezzel nem lesz gond, hogy csak 86400ra lehet állítani?Előre is köszi!
-
Gyúrma
tag
-
Bajnokfoto
csendes tag
Én is ezt a routert rendelem a héten. Ugyan egyelőre 40/20-as netet kell kiszolgálnia de a későbbiekben sem lesz gond talán vele ha 100megás netem lesz. Még annyi, hogy jelenleg a gépben egy G-s usb wifi adapter van: TP-LINK TL-WN321G, érdemes ezt is lecserélni pl. egy ilyen N-s USB-re: ASUS USB-N11? Esetleg olcsóbb alternatívára?
Köszönöm a válaszokat!
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy nézegettem ezt az ipv4 rémhíreket, hogy már jövőre elfogynak a címek, és át kell minél előbb állni ipv6-ra.
Ez vajon az átlag magyar upc-s netezőt mikor fogja elkezdeni érinteni?
Mert ha jól nézegettem az általam kiszemelt routert, az nem tudja az ipv6-ot, de a dd segítségével tudná, csak a 2megás verzióból kihagyták..Vagy még korai emiatt problémázni?
-
adriankoooo
senior tag
Most a régi routert kötöttem rá, nem tudom így mennyire jó (bővebben a Router gondok topikban írtam le).
Esetleg egy modemet tudnál hozzá javasolni (6Mbit-es adsl)? Van itt a PH-n egy 2007-es teszt, ahol ajánlják a D-Link 380T-t, nem tudom, hogy ma is meg -e állja még a helyét?
-
adriankoooo
senior tag
Köszönöm a kielégítő írást, ezek jó hírek.
Bajnokfoto: nem is nézegettem az Asus-t, de ha másért nem akkor Beri leírta a lényeget. Nekem fontos, hogy a gyári szoftver is jó legyen, semmi kedvem berhelni egyenlőre (aztán lehet majd fogom)..
Mielőtt vásárolok valamit, mindig megkérdezem a PH közösséget, hogy mit vegyek. Eddig még sosem választottam miattuk rosszul
Ez is egy bika routernek néz ki!
-
adriankoooo
senior tag
Berendeltem a WNDR3700-at!
Kár, hogy a topikja nem aktív.
Egy kérdésem máris akadt: két N-es eszközöm van. Egy Macbook és egy iPhone 4. Az utóbbi az N-es hálózatot csak 2.4Ghz-en tudja, tehát nem a szokásos 5Ghz-en. Ha az iPhone 4 is rá lesz csatlakozva a hálózatra, akkor a rendes N-es Macbookom (5 Ghz) is csak 2.4Ghz-en fog menni az 5Ghz-es frekvencia helyett az N-es hálózatban? Ha igen, akkor ennek milyen hátrány lesz? Kb. milyen teljesítményt várhatok LAN -> WLAN közt?
-
Bajnokfoto
csendes tag
-
VGYke
addikt
Arra gondolok én is, hogy a DIR655 nagyon jó cucc, csak valamiért nem szereti a Ralink chipseteket. Ez elképzelhető?
Elsősorban nem a router-PC sebességgel problémázom (bár az is érdekes hogy Win feladatkezelő szerint miért csak max. 150, amikor mindkét eszköz a legfrisebb frim. ill driverrel rendelkezik és papíron és külön-külön is 300, összekapcsolva meg 150), hanem a router-TV sebességgel és ott nem tudok "wifi" adaptert cserélni, hacsak meg nem hekkelem a TV frim-t.
Na most ha tényleg létezhet olyan az N-szabvány véglegesítése után 13 hónappal, hogy 2 eszköz a chipsetei miatt nem szereti egymást, két lehetőségem van: vagy Dir655 helyett próbálkozom egy Ralinkes routerrel, vagy nézek egy jó N-es, Dir655-öt szerető AP-t és a TV-t dróton dugom rá. Jól gondolom -
VGYke
addikt
Azért szeretem a Prohardvert, mert akármennyit tud az ember, itt mindég lehet ujakat tanulni
Nos ezen megjegyzésem éppen nem illik ebbe a fórumba, mert a szortver/hardver ezen területéhez nagyon nem értek, tehát minden információ új.
Az általad linkelt WirelessNetView mennyire megbízható, illetve van-e hasonlóan egyszerű, de komolyabb felderítést (mondjuk interferencia, stb) végző progi?
A megbízhatóságára csak azért kérdeztem rá, mert a saját SSID-re 54Mbps-t ír, holott most csak egy D-Link Dir-655 (Atheros?), egy SMCWUSBS-N2 usb-s (Ralinkes) Wifi adapter és a TV n-es (Ralinkes) Wifi adaptere kommunikál egymással. A Win feladatkezelő 150M-et ír, a router "lapján" 108Mbps-t olvasok.
Korábban itt írtam arról, hogy a Dir655 és TV Ralinkes Wifije nem igazából szereti egymást. Most a router adatlapján a TV 13Mbps és (signal72%-al csatlakozik.
Ezzel a progival az már világos, hogy 13. csatorna 2,472GHz környékén semmi nincs, (legközelebbi 1db 11. csatorna, 2,462GHz), tehát interferencia probléma kizárva. Akkor mi a baj? -
Huroq
senior tag
Leírom az eddigi dolgokat, de nem hiszem hogy a probléma ehhez a forum témához kapcsolódna ezért előre is bocsi.
Tehát:
A router: TP-Link TL-WR741ND 150Mbps Wireless Lite N
Az adapter: TP-Link TL-WN721N USB 150MbpsNa most az elején ugye mindent az utasítások szerint tettem mármint beállításoknál.
Rendben volt minden, csatlakozott az adapter full jel volt. Ráléptem a netre és észrevettem eszméletlen lassan töltött be az internet. Megmértem a sebességet és tapasztaltam a 0,5 megás netet. Utána olvastam fórumokon, hogy klónozzam a mac címet, adjak állandó ip-t stb stb. (aki tud további beállításokat mondhatja ) tehát amit írtak megtettem.Nem javult. Levittem unokatesómhoz, kiprobáltuk semmilyen extra beállítást nem változtattunk, csak a felhasználónevet meg jelszót állítottunk be mivel ADSL net van neki. Full sebességgel töltött semmilyen probléma nem akadt. Tehát gondoltam nem a routernek van gondja hanem a kábelmodememnek. Erre kihívtam a T-Home osokat. Találtak kis jelerősség gondot de ennyi azt mondták minden OK. Tehát ki van zárva hogy a modem lenne rossz, de az is ki van zárva, hogy a router. Akkor mi? Egyszerűen fogalmam sincsen mi lehet a probléma.
Ha valaki esetleg tudná szívesen fogadom a választ
Üdv
Erik -
Huroq
senior tag
Én is ezen a dolgon vagyok hogy nincs kompatibilitási gond, de hát már szinte az összes hibát kizártuk
Router nélkül minden rendben, ha kábelen csatlakoztatom, akkor átlagosan a max sebességgel töltDe most wifi-n van csatlakoztatva és azzal van a gond.
A routert unokatesómnál is kipróbáltam, ott ADSL van, semmi gond nm volt a routerrel, maxal tudtam tölteni. De nálam egyszerüen bármilyen beállítást is probálok, forumokon a javaslatokat megfogadom, de egyszerűen, alig akarja a weboldalakat wifin keresztül betöltenimax 0,5 megabit
-
tutis
őstag
köszi, de először megpróbálom másik oldalról megközelíteni az alap problémámat..
Lényegében a fix antenna a baj a routeremen, azért kerestem másik routert mert nagyobb teljesítményű antennát szeretnék. Szóval nem a routert cserélem le, hanem megpróbálom szétszedni a routert és kicserélni az antennacsatlakozókat sma csatlakozókra hogy rá tudjak tenni nagyobb antennát..Aztán ha nem megy semmiképp akkor lehet marad a moddolás.. -
VGYke
addikt
Köszönöm! És TP-Link TL-WA901ND
AP (ha megelégszek 1 UTP csatlakozással) alkalmas lehet a feladatra? -
VGYke
addikt
Lakásfelújításon vagyok túl, és hülye fejemmel nem építettem ki az UTP kábelezést, azt gondoltam mindent meg tudok oldani WiFi-vel. Így utólag meg már falon kívül nem akarom.
Írtam korábban ezt a problémát, miszerint a TV wifi nem igazán működik. Oda kellene egy kliens amire a TV "dróttal" kapcsolódik (remélve hogy így már nem lesz probléma a wifi kapcsolódással, sebességgel), és tervbe van véve egy médialejátszó beszerzése a távoli jövőben, akkor az is "dróttal" csatlakozna a kliens routerhez. Aztán vagy ide a kliens routerre, vagy az első (wifit biztosító) routerre kerülne egy NAS és mehet a móka, gondolom 720p filmekig (letöltés, majd lejátszás), vagy PC ami wifi csatlakozású-DNLA-kliens router-média lejátszó kapcsolat. Vagy ha a NAS is a kliens routeren lenne, PC-NAS kapcsolat. Bocsánat ha zavarosan fogalmaztam. -
mckay
aktív tag
Nagyon precíz válasz, köszönöm!
Nem tudom lejött-e, de a két fenti kérdésem más téma, más helyszín ám! :-)
Szóval fabrikálás kell, hogy legyen, itt is, ott is:
- Rugalmas netmegosztás két kliens között, ha nincs konkurens, mehet a torrent teljes gőzzel... - gyári firmware-rel, olcsón aligha.
- Kis munkahelyen két vlan létrehozása, kifelé DSL kapcsolattal... - olcsón végülis mehet, de gyári firmware-rel aligha.
Ha végre megvalósítom őket, beszámolok róla.De ha már ilyen segítőkész vagy, csimpaszkodnék még egy kicsit: van egy harmadik probléma is az életemben, arra is nagyon áhítom a választ, de ezt még megfogalmazni is nehéz:
- Adott egy ROUTER-AP-KLIENS topológia, az ap és kliens között kerek 100m van, optikai rálátással.
- AP: Airlive WL-5460AP (tehát G)
- Kliens hálókártya: TP-Link TL-WN350GD (tehát G)
- Mind az AP-n, mind a kliensen 3m antennakábel van (TP-Link), az antenna végén 5dbi botantenna (tehát sajnos nem irányított).
- Titkosítás nincs, csak egy árva MAC-szűrés, hogy ez se lassítson.
- A terület nagyon sűrűn lakott, az AP és a kliens is panelházban van, az AP és a kliens környékén is tucatnyi SSID-t látok.Történet:
- Áprilisban beállítottam az eszközöket, addig forgattam a botantennákat, amíg nem stabilizálódott 11-18 mbit környékén a kapcsolat. Jó volt.
- Júniusban elfüstölt a kliens gépben az alaplap-táp párosítás, új (ugyanolyan) gépet tettem oda, de a kapcsolat legnagyobb megdöbbenésemre 0-5 megabitre csökkent.
- Odatettem a kliens hálókártyája helyett egy TP-Link 543-t AP módban, ugyanaz.
- Kicseréltem a kliens hálókártyát, ugyanaz.
- Csatornát váltottam 1-re, 11-re, 13-ra, ugyanaz.
- Jelenleg üde pillanatában meg van az 5 megabit, de néhány megabyte forgalom után MINDIG bomlik a kapcsolat, rendszerint nem is lehet újra kapcsolódni, csak másnap, amikor mindkét lakásban megtörtént a szokásos éjszakai áramtalanítás.
A mindennap 2 perc internet meg elég kevés...Szerinted, szerintetek
- megbízhatatlanná vált az AP?
- alaplap elfüstölése hatással lehetett a fixre beszerelt 3m antennakábelre?
- a környéken más eszközök egyszercsak el kezdték zavarni a jelemet, és ez a változás csak egybe esett az alaplap elfüstölésével?És egyáltalán, ez most off topic???
-
day2day
tag
Köszönöm a gyors választ!
Elolvastam a logout cikkedet a routerekről, felső kategóriára összpontosítva.
Emlékszem, volt anno egy Debianos boxom, amit tűzfalnak és routernek használtam, az is mindig a torrentnél döglött meg (mintha megtelt volna valami csatlakozási / NATolási tábla, ennyire nem vagyok szakember sajnos), és abban 64MB RAM volt valami pékettes proccal.
Ennyi az aggodalmam a 64MB-os routerek kapcsán.Ellenben a te teszted alapján az Asusnak (az egyetlen a listán 128MB RAM-mal) csapnivaló a vezetéknélküli átvitel sebessége.
A WNDR3700 amúgy egyáltalán nem drága, én most olyan 70-80000 forintig is felmennék, csak kapjak végre egy működő rendszert, ahol úgy csatlakoztathatok kb 20-30 eszközt párhuzamosan és úgy P2P-zhetek, ahogy akarok és ez nem dögleszti meg.
Ezért csalódtam hatalmasat a Zyxelben (szintén 70k környéke).
Ebben a legfelső lakossági kategóriában van ötleted esetleg, az előző és a mostani hozzászólás mérlegelésével? :-)
Köszönöm!
-
Beri
addikt
Ha jobban belegondolok, nem gond a 4MB flash sem, a wrt54gl-eknek sem volt több, mégis megoldható a vlan és a protokollok szerinti QoS is (bár a QoS nem tudom mennyire hatékony, mennyire működik jól). Sőt, a dd-wrt micro build is tartalmazza ezeket a szolgáltatásokat, ami 2MB flash-sel szerelt eszközökre szánt verzió (pl. ilyen fut az asus wl-520gc-men), mindössze 1,68MB az image. Ha openwrt-t telepítenél, akkor ugyanazt tudom mondani, mint az előbb is: nézz utána a csomagok méretének.
-
mckay
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm az őszinte választ: SOHO kategóriában ez nem nagyon fog menni.
Egyébként az lesz, amit felvetettél: veszünk egy tisztességes routert, és megnézzük: lehet hogy minden további állítgatás nélkül is képes lesz még két gépnek értékelhető netet adni, ha a harmadik éppen izzítja a torrenteket.
-
-
60 mbit? Mint írtam, 10M-es ADSL-ről beszélünk
Mellesleg esély sincs rá, hogy a környéken néhány éven belül optikai fiber power csodákat kössenek be. Örülünk, hogy egyáltalán ADSL-ből van ekkora, illetve jelenleg 15 a max (Pedig nem is a világ végéről írok, csak BP-től 25 km, Pest megye). Ez van, itt ilyen a XXI. század.Az illetőnek két notija van, de többnyire egyszerre csak egyet használ. Nem használ semmilyen filemegosztó alkalmazást, csak email, youtube, msn, skype, böngészés jönnek szóba. A két gép közt sem mozgat soha semmilyen adatot, így a LAN / WiFi sebessége sem mérvadó, mivel a DSL-t a g-s WiFi is kiszolgálja. Amúgy Ő az abszolút értelemben vett "user", aki nem is tudja, hogy ilyeneket hogy kell csinálni. Megtanulta használni azt a néhány alkalmazást ami kell neki, és ennyi. A hardvereket megnéztem én is a speedguide oldalon, de a fentebb vázolt okokból túl sok jelentősége nincs. Mint már írtam csak egy stabil cucc kell, ami nem fagy, nem dobál le, és ennyi.
Amúgy már tárgytalan a kérdés, megrendeltem a routert.
Köszönöm a hozzászólásokat!
-
rzerge
aktív tag
hmm... köszi
most nekem is egy ipari hulladékom van, és hát tényleg az
ez a belkin most 9ezerért volna, amit jó vételnek tartok, azonban nem szeretnék ugyanoda jutni, ahol most vagyok
nem kell hiper-szuper, wifi kell a laptophoz, upc 20/10eshez kell a vezetékes rész, és állandó megbízható kapcsolat
kb ennyi
vmi ajánlat? -
Köszönöm, de ehhez képest a TP-LINK 1043ND topikja meg tele van a WiFi problémákkal. Tudom, mert azt folyamatosan követem. A Te listádat néztem már, egy baj van vele szerintem, hogy az alsó-közép kategóriában az RT-N13-at kivéve csak TP-LINK routerek szerepelnek. Mint írtam, a TP-LINK-ben nem bízok, az RT-N13 meg már sokkal közelebb húz a 20k-hoz, mint a 10-hez. Van azért választék a 10 000 Ft körüli sávban is, inkább tartanám azt.
A TP-LINK-ről kialakult véleményem egyrészt a topikban látott sorozatos panaszokra, másrészt személyes tapasztalatokra is épül. Volt nekem is egy 1043-asom, de örülök, hogy már nincs...
Minden esetre köszi a reagálást, egy szavazat a D-Link-re, bár azt nem írtad meg, hogy mitől rosszabb szerinted az RT-N10.
szerk.:
Mindegy mi lesz, de moddolt fw nem megy rá, az biztos. Csak az alap funkciókat kell ellátnia, ahhoz meg semmi szükség rá. Legyen stabil a gyárival, szerintem ez nem nagy elvárás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest