- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Bocs ,hogy későn válaszolok nem voltam gépközelben.
Vistát használó laptophoz szeretnék egy csak a drivereket tartalmazó CD-t csinálni(chipset,videó, hang ,stb).Xp -vel kaptam a gépet,adtak hozzá egy driver lemezt,hasonlót szeretnék csak Vistához.Ehhez keressek progit.Nem szeretném a Vista telepitőjébe integrálni a drivereket. -
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
sbazsi
veterán
-
Atti1112
aktív tag
A virtualdub tudja magától a hangerősítést ill. csökkentést ,vagy le kell mentenem a hangot +bizurgálni és visszatenni ? Ha tudja magától ,légyszi írd le hogyan kell.Én most egy rajzfilmnél elakadtam : leszedtem a hangot a vdubbal (Save wav+rename *.mp3) ,átkódoltam (volna) az Mp3Gain-nal, de a gain nem engedte 75 decibel alá csökkenteni a hangerőt és még az is sok volt.Van olyan progi ami a leszedett mp3-at tetszés szerint halkítja ill. hangosítja ?
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest