Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
-
ponix
aktív tag
Sziasztok! Olyan progit tud valaki, amivel firefox előzményekben lehet turkálni? Törölni egyesével!
-
ponix
aktív tag
Hello! Keresek jó hangtorzító progit! Olyat ami teljesen képes átstruktúrálni a hangképemet!
-
ponix
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A legjobb vírusirtó!
-
ponix
aktív tag
válasz
silencio
üzenetére
Vagy egy másik megoldás, hogy felraksz egy (Microdoft virtual pc)-t, ezzel a progival létrehozol egy másik virtuális gépet, ezt a fő rendszered egy fájlként fogja érzékelni, azt kiírod dvd-re, és azzal csinálod ügyes-bajos dolgaidat! Ha beszarik, egyszerűen felülírod a dvd-ről egy másolással, és készen is van az új rendszered!
-
ponix
aktív tag
Nekem olyan progi kellene, amivel az előzmények között tudok kutakodni, illetve a törölt előzmények között is! Van ilyen? Firefoxhoz természetesen! A keyloggerek tudnak ilyesmit? Illetve olyat, hogy feljegyzik a megnyitott oldalakat?
-
ponix
aktív tag
Szerintem, ha a commander súgóját átböngészed, találsz megoldást a problémádra! Pont a commander az a progi ami viszi a pálmát mindenek felett fájlkezelők kategóriájában természetesen! Olyan dolgokat is tud, amire véletlen sem gondolnál
Pár évvel ez előtt ftp kliens kerestem! Letöltöttem telepítettem, mindenféle programokat, vagy ötvenet! Szar volt mind! És egyszer olvastam valahol, hogy a commander rendelkezik ilyen funkcióval! Há mondok, én használom a commandert évek óta, és nem tudok róla? És nem tudtam róla! Akkor még az 5. akárhányas verziók voltak, de tökéletesen működött! Ha fájlkezeléssel kapcsolatban felmerül kérdés, érdemes a commandert áttanulmányozni!
-
ponix
aktív tag
-
ponix
aktív tag
válasz
kovaripeti
üzenetére
SiSoftware-től Sandra Standard! Minden szart megmutat ami a gépeden van!
-
ponix
aktív tag
Hát töltsél le drivereket az alaplap, illetve a különböző hardverek gyártójának az oldaláról, aztán írd ki cd-re! nem látom ennek semmi akadályát! Bár én nem használok vista-t, de ez alap probléma volt eleinte, hogy nem voltak hozzá driverek, de ahogy tudom, a legtöbb hardver gyártó ezt a hiányosságot pótolta már!
-
ponix
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
ja vagy sajátgép/ jobb gomb a rendszer meghajtón/ tulajdonságok/ eszközök fül/hiba ellenőrzés, mindkét opcióhoz pipa gép újraindítás ! Ja és ha már itt vagyunk, akkor egy töredezettségmentesítés sem árt utána!
-
ponix
aktív tag
Rakd újra a rendszert! Szerintem! Partíciót is töröld és úgy full elölről! Mire megtalálod a hibát, 5 ször újra telepíted, hacsak nem hardver hiba! Vinyó, RAM, proci túlmelegedés, ilyesmi! Egy ilyen rendszer vizsgáló program a SiSoftware-től a Sandra Standard! Sok minden mutat és ingyenes!
-
ponix
aktív tag
Az új telepítéstől kezdve ilyen, vagy egy idő után lett ilyen? vírusirtód van-e, tűzfal van-e? Ha egy idő után állt elő ez a helyzet, akkor próbálj meg egy rendszer-visszaállítást csinálni a probléma időpontja elötti napok valamelyikére: start/minden program/kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás! Ha ez nem oldja meg a dolgot akkor valószínűleg egy újra telepítés fogja megoldani!
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Tegyél fel kodeket nyugodtan, az kell minden máshoz is! Ez ingyenes progi, és a linkelt oldalról letudod tölteni a magyar verziót, meg egy kissebb kodek packot (K-lite), és ezt egyszerű használni!
-
ponix
aktív tag
Egyszerre? Mit is akarsz csinálni tulajdonképpen? Mert vagy mikrofon bemenetet használod, vagy sztereo keverőt, de egyszerre csak egy forrást tudsz beállítani szerintem!
Egyébként rengeteg hangszerkesztő progi van! cool edit pro, steinberg cubase, steinberg nuendó, fl studio, sony acid! stb.. stb..stb..
Ja és egy egészen jó de egyszerűbb Magyar progi, az Audacity
http://download.chip.eu/hu/Audacity-1.2.6_101796.html
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Szívesen! Ezen az oldalon meg találsz egy csomó hasznos tudást filmszerkesztéssel kapcsolatban!
http://www.filmkonvertalo.hu/news.php
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Virtualdub mod avi-t mpg-t eszi, flv-t egyébként is át kell előbb konvertálni!
-
ponix
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Az semmi, én 38 éve nem programoztam

-
ponix
aktív tag
Itt hátha találsz megoldást! [link]
-
ponix
aktív tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Ja mentsd ki mov-ba és nyomd fel a Youtubera! De valahol olvastam, hogy ki lehet menteni *.ppt-be is! De nem tudom, hogy hogy!
-
ponix
aktív tag
Na nekem meg az a gondom, hogy vannak bizonyos pdf file-ok, amiket nem enged az adobe Reader nyomtatni! Milyen program tenné lehetővé a nyomtatást?
-
ponix
aktív tag
Virtual Dub, és feliratokkal kapcsolatos dolgok meg itt [filmszerkesztés]
-
ponix
aktív tag
válasz
szabacsik
üzenetére
olyan nincs! Több képből épül fel az olyasmi! A szemben látható feliratot elkezdik megrajzolni az egyik képkockától, és minden képkockán egyre növelik a méretét, miközben a környezete tűnik el! A képeket egymás után vetítve, úgy tűnik, mintha nagyítva lenne a dolog, de ez nem nagyítás! Vagy flash, vagy gif animáció! Semmiképp nem nagyítás, illetve nem úgy ahogy a nagyításra gondol az ember! [mint ez]
Ja egyébként a Photoshopnak van egy ilyen kiegészítő progija Image Ready néven fut, de van sok gifanimáció készítő, vagy flash!
-
ponix
aktív tag
válasz
szabacsik
üzenetére
olyan nincs! Több képből épül fel az olyasmi! A szemben látható feliratot elkezdik megrajzolni az egyik képkockától, és minden képkockán egyre növelik a méretét, miközben a környezete tűnik el! A képeket egymás után vetítve, úgy tűnik, mintha nagyítva lenne a dolog, de ez nem nagyítás! Vagy flash, vagy gif animáció! Semmiképp nem nagyítás, illetve nem úgy ahogy a nagyításra gondol az ember!
-
ponix
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Easy CDDA extractor! Nagyon jó kis progi régóta használom, sok mindent tud! Azt is amit te akarsz, és egyszerű a kezelőfelülete is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- VGA kibeszélő offtopik
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem is tudtam 
Teljesen logikus