- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
kraftxld #15424 üzenetére
Természetesen nem emberi füllel "gondolkodik", vagyis kihalja hogy hol van igazából vége. Ha elg sokáig van "halk" dolog akkor oda berak egy splittet. Ezt az érzékenységet lehet szabályozni, de sosem lesz olyan dinamikusan alkalmazkodó mint az emberi hallás. + nagyban függ a műfajtól. Egy zenei kiállás, egy szövegben beálló hatásszünet, egy komolyzene darab halkabb részei simán becsaphatják a progit.
Nem hinném, hogy 4-5 marker bedobása akkora munka lenne. A digitalizálás 30-45 perc, a markerek kidobása 2 perc. -
ro_bert17
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kraftxld #15163 üzenetére
Hát akkor valszeg nem értünk hozzá, mert nekünk nem akar normálisan működni. Tehát a elvégzendő művelet, hogy különböző időpontokban különböző hangfájlok lejátszása és ez folyamatosan minden nap ismétlődjön, vagyis munkanapokon.
(Ha valaki tud adni számlát és elvállalja a megírását, akkor beszélhetünk róla.)
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #13974 üzenetére
majdnem ez, hasonlo
szinten egy darab .hta file az egesz de van egy plusz lehetoseg, megpedig, hogy betudok tolni neki akarhany gepet es azt is berakja a kodba
mondjuk ez a legkevesebb, mert en is betudod rakni magaba a vbscriptbe
viszont ez ahogy latom nemtud html oldalt generalni
a managerek meg azt szeretik txt helyett -
Jazz
veterán
válasz
kraftxld #13929 üzenetére
Nekem nincs hangkártyám.
Az elötted lévő választ meg nem értettem, és nem akartam hogy rossz irányba terelődjön a téma. (Tudom vannak hangkártyák, amikhez jár gyári általában gagyi EQ, ami működik kizárólag azzal a hangkártyával. A kérdésben meg egy progi kellett ami lefedi az "igen jó" kategóriát (sok csatornás finom szabályozós, stb. progi. (azaz különálló software) )
Köszi a linket, kipróbálom, jónak tűnik. Segített a név is, egy ilyet is találtam: Graphic Equalizer Studio 2010.cigam: Pl. egy zeneljeátszó EQ-ja belső eq, mert csak azon a progin belül lejátszott hangokat keveri. A külső ennek az ellentettje.
-
Chris_T
tag
válasz
kraftxld #13570 üzenetére
Eddig ezzel néztem, de ez sajnos olyan hogy egyből kirakja teljes képernyőbe, és nincs másfajta nézet benne
Illetve mikor tegnap még jobban megnéztem akkor láttam hogy jobbklikkes menüben lehet megadott diára ugrani
(így lehet hogy az is elég lesz majd, mert egy nagy mennyiségű diát tartalmazó pps-ben kiadott tananyagról van szó)ui. ez a Google Docs viewer se rossz, (a táblázatkezelö részét eddig is használtam)
majd kiderül melyik válik be jobban
legalább nem kell megnyitni szerkesztőben(mert pl. openofficeban elég sokáig tart, akkora mérete )
-
ViZion
félisten
válasz
kraftxld #13477 üzenetére
nem-nem... csak attól kell tartanom, h vki beül a gépemhez. gmail-t iesmit ne lássa.
Nem hackerkedik senki, ez nem olyan hely.
Ha nagyon kellene másé, akkor keyloggert telepítenék a gépre, mert arra kevesen gondolnakPárom munkahelyén jó: leül a közös géphez, és szinte minden kollégája iwiw, fa$búk, gémél accjához hozzáfér... Én szóltam nekik, h a gugli csoportjuk nyilvános, bele olvashatnak a céges körleveleikbe...
-
tothbe
addikt
-
Poo
senior tag
-
Horka1
tag
válasz
kraftxld #12488 üzenetére
Kaptam egy e-mailt, tele címekkel, azokat szeretném kimenteni a mélből. Vagy kimásolom az egész szöveget word-be, az is jó megoldás, vagy valami más módszer. Csak, hogy ne kellene kézzel kitörölgetnem ami nem tartozik a címekhez.
Makróval, hogy kell megoldani? Programozni nem tudok sajnos.
-
ticzi01
aktív tag
-
válasz
kraftxld #11315 üzenetére
Hali!
Hát ha tudsz nagyon jó tananyagot Cisco-hoz, akkor privátba dobhatnál párat, mert én csak olyan anyagokat találtam ami vagy szinte használhatatlan, vagy amiben sajnos nem sok újdonság van a számomra.
Az remek lenne, ha "CCNA-től CCIE" tananyaggal meg tudnál dobni...Fire.
-
Horka1
tag
-
Horka1
tag
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
kraftxld #10862 üzenetére
Router dobja szét az ADSL-t, sima XP SP2 gépek a hálózaton. Egy régebbi vasat (szintén XP-vel) használunk fájlmegosztásra központi gép gyanánt, mindenkinek van joga írni a megosztásba. Ez megy a raktárban 24/7-ben.
Backup-nak van egy NASunk, de mindennapi munkára alkalmatlan, mert rohadt lassú.
A feladat az lenne, hogy otthonról vagy ügyféltől úgy el lehessen érni ezt a megosztást, mintha a LAN-ban lennénk. FTP nem jó, mert ha bele akarok módosítani egy fájlba, akkor csatlakozni kell, le kell tölteni, módosítani, visszatölteni, szétkapcsolni, és az 1bites kollegáknak ez bonyolult.A Hamachi erre tökéletes, de az egyik notinkon az XP igencsak instabil lett mostanában, és szerintem a Hamachinak is lehet köze ehhez (fagyás, csak tálca fagyás, belassulás, stb), ezért szeretnék más hasonló programot kipróbálni.
sfdrakex: feltettem az Opera 10.10 + Unite kombinációt, de az a baj, hogy az csak file megosztásra való, tehát a fájlokba belemókolni, feltölteni, stb nem tudok.
-
Horka1
tag
válasz
kraftxld #10868 üzenetére
Lehet, hogy marad az előző tipped, mondjuk arra gondoltam én is jobb híján! sajnos még a 7.0 használom, és a gépem nem is bír nagyobbat, főleg CS3-at nem!
Vannak ilyen progik amik PS layer-ek ből csinál külön fájlokat, de amit találtam, azok mind fizetősek, és a legborzasztóbb, hogy torrenten sem találtam pedig megnéztem jó pár oldalt!
Na mindegy, hátha valakinek sikerülne találni valamit! Ingyenest, vagy torrentet mindegy!
-
-
Poo
senior tag
válasz
kraftxld #10632 üzenetére
Csakis hp nyomtatókat használunk jelenleg a 6000n nyomtatót és 6500 AIO multifunkciósokat vesszük, és ami poén az egészben h 6500 AIO és 6500 AIO wifi közti különbség h a wifis támogatja a dosos nyomtatást részben mert van amit kilehet nyomtatni dosbol is de a sima 6500assal semmit abszólut és mi is furán álltunk a hozzá és hardwerileg teljesen ugyan az a 2 nyomtató kivéve h az egyikbe van wifi is na de ez csak érdekességképpen mondtam.
Eddigi nyomtatók mentek ezzel a net use-os parancsal amit lentebb is írtam amik usb-s is volt de az újabb már nem, kollégám talált 2 progit ami úgy működik h fel egy kamu nyomtató az egyik progi átküldi a kamu nyomtatósorba a dolgokat és míg nem lépsz ki az alakalmázásból az ott szépen gyűlik egymás után és mikor kilépsz akkor a másik progi úgyszintén küldi tovább az igazi nyomtatónak a nyomtatni kívánt dolgokat de van amit elfelejt vagy a formátum nem felel meg meg ilyesmi szal az a progi nem jó sajna.
Olyan lpt+usb kábelt meg még nem találtam erre én is gondoltam hogy vajon úgy mi csinálna a nyomi, szal ha találok akkor meglesem majd. -
ticzi01
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest