- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
Eddig nem foglalkoztam ilyennel, de olyan programot keresek, amivel bizalmas céges adatokat lehetne titkosítani valamint biztonságosan törölni adatokat. Lehet nincs olyan alkalmazás ami mind a kettőt tudja, akkor két különálló progi lesz megvéve.
Fájlokat kell levédeni, hogy lopás esetén ne lehessen megnyitni azokat, valamint, hogy a hdd-ről ne lehessen egy egyszerű progival visszaállítani a törölt fájlokat.
Most hírtelen az Ashampoo Magical Security-t találtam ami mind a két funckciót ígéri, de gondolom van még több más hasonló termék is. Ha esetleg tudtok ilyenről vagy van tapasztalatotok akkor légyszi írjatok.
Köszi. -
Paarthurnax
senior tag
Olyan progit keresek amelyik videóba tudja rögzíteni a képernyőn megjelenő dolgokat. Triviálisnak tűnik, de nem találtam eddig olyan igazán jót, pedig letöltöttem egy párat a download.com-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged