- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez a színezős kialakítás egész jópofa a google docs-ban. Viszont statisztikiai funkciót nem találtam, bár lehet nem jól kerestem
Igazából ez lenne az igazi lényeges funkció, ami extraként jó lenne.
Ahogy látom a többen kezeljük megoldás megfelelő a színezésekkel, bár emlékeztető funkciót sem megoldott így gépenként (2 gép összesen, bár igazából az enyém lenne a lényegesebb
)
-
LonGleY
veterán
Már várom a kérdést, mikor olyan appot kérnek, ami megszereli a gépüket, vagy fényképet készít a nagyapjukról, mikor még serdülő volt (persze olyat, amiről a nagymama se mondja meg, hogy fake). A minap valaki a win 7 topikban megkérdezte, hogy lehet mentést csinálni a windows-ának egy régebbi állapotáról (persze időgép nélkül akarta). De tényleg, ezeket honnan szalajsztják?
-
-
-
-
-
geckowize
őstag
Akkor lehet, hogy a melóbeli proxy kavar be.
Egyébként elkezdtem a trial verziót kipróbálni, és van egy fura anomália, miszerint ha csinálok admin felületen egy end user típusú felhasználót, azzal utána nem enged belépni és meghülyül az egész:
egyazon munkamenetben (amíg be nem zárom a böngészőt) minden felhasználóra azt hiszi, hogy az az end user, amit elvileg be is enged, hisz Welcome üzenet sávja megjeelnik felül (end user nevét köszöntve), viszont a fő böngésző területen még mindig a login screent mutatja... Aztán emailt nem meg küldi ki mikor nem engedi be a usert és próbálok forgot passworddel resetelni... Aztán egyszer beenged egy másik (admin) felhasználó accountjával, de egy másféle, egyszerűbb dizájnú oldalra, ráadásul az end user acc-jával bejelentkezve, ahol minden link-re Oops 404 not found jön elő... Ez mi?Ja és mikor adom meg az új felhasználót és kijön az űrlap, az email címhez nem írja be ctrl+v-vel a @-ot....
-
Zola007
veterán
Nekem nem engedte csak sokpontos vonallal.
Szabad kézi lenne jó mert így mire berajzolok 40-50 km-t egy erdős területen sokszögű vonallal, addigra leszárad a kezem. Arra sem sikerült rájönnön, hogy hol tudom belőle a megrajzolt útvonalhoz tartozó távot vagy koordinátákat kicsalogatni.Szóval pontosítanék: olyan térképprogi kellene, ahol szabadkézi rajzzal tudok nagyfelbontású műhold vagy domborzati térképen útvonalat berajzolni / tervezni és kiírja a megtett távot, szintemelkedést, a kiválasztott pont koordinátáját. Esetleg lehet megadni hozzájuk frissítési, pihenő pontot vagy fotót linkelni, az a tuti.
Ha még adott módon (gyalog, kerékpár, megadott sebességgel kalkulációkat is tud végezni az útvonalra, az lenne a legjobb. -
ViZion
félisten
MPClassic kizárt, régensem bírtam.
Azért fontos a magyar nyelv, mert nem csak magamnak telepítem, olyan helyeken is (pl. ügyfelek), ahol ennél kisebb dolgon is hisztiznek, pl. Skype miért nem magyar... miért nem indul az OS-el, etc. Nekem egyszerűbb, ha ez miatt nem kell magyarázkodni. Igen, olyan ügyfeleink is vannak, akiknek a telepítés és a stop/play is kínai. De hívtak már azért is, mert nem indult automatikusan a betett DVD... szal. a tudatlanságot ne becsüld le, sokaknak a PC csak egy 1000. rangú dolog, nem foglalkoznak kicsit sem vele.
Megnézem azt is, köszi!
-
AtHoS
nagyúr
Hagyd, felesleges.....explorer hash-t is gyárt, start menüt helyettesítő szerkeszthető eszköztára is van, menüit is úgy szerkeszted ahogy akarod, a látható fájlokat is 2 másodperc alatt tudod szűrni vele, fájlokat/mappákat is könnyen lehet tartalom egyezőségre/különbözőségre ellenőrizni, rejtett fájlokat is 5 kattintással lehet vele eltüntetni/megjeleníteni, fájllistát készíteni, alapértelmezett hozzárendeléseket felülbírálni, stb... ráadásul "ingyen" van.
Szóval hagyd, hogy mindenki azt használja, amit akar, ami a felhasználói szokásaihoz a legjobban illik -
hogyan állítod sorba a másolást? sehogy, mert mit is kéne sorba állítanom? én egyszerre másolok
hogyan látod a mappák méretét? rajtahagyom az egeret a nevén 1másodpercig
Hogy megy az FTP kezelés? beírom ftp://valami.ftp , ha többször kell akkor berakom a kedvencek közé
keresés szövegben? jobb felül a keresésben, sokkal többet tud és gyorsabb mint a TC, csak el kell olvasni a súgot, hogy hogyan kell használni -
Zola007
veterán
Köszi srácok, végül a WinCatalogból felraktam egy próbaverziót, eddig bejövős, tud mindent ami kell.
A lényeg nekem az volt, hogy a teljes meghajtókról készítsem utólag böngészhető listákat, anélkül hogy egy nagy szövegfájlt hozna létre.
Magyarul úgy tudjam használni mintha éppen meg lenne nyitva Intézőben az eszközA WinCatalogban ami tetszik még hogy csinál a képekről miniatűrt, exif adatokat is kezel és minden fájlhoz lehet megjegyzést is írni. Ez nekem nagyon hasznos, mert így tényleg a megnyitása nélkül meg tudom mondani hogy pontosan miről van szó.
Főleg pdf-nél jön jól, ahol az elnevezésbe nem mindig tudom beletenni az összes jellemző információt.Másrészt be lehet állítani rendszeres backup-ot az adatbázisról, pl. a felhőbe is és így máshonnan is elérhető bármikot
Eddig tetszik, remélem megtartja eme szokását!#28086) zone : nem, sajnos az édeskevés, de köszi
(#28087) AtHoS : ez is , egyébként a TC-hez még hasonló a CatalogMaker
(#28088) Sonja : megnézem
(#28089) rokafiu77 : shareware ez is, de köszönöm -
-
marcyman
aktív tag
Köszi az ötletet! Csak annyi a baj, hogy a Powerpoint felhozatala elég szegényes, nem tudom testre szabni normálisan. Tehát mondjuk ha egy ilyet szeretnék készíteni, ami dinamikusan változik, akkor vajon melyik programokhoz kellene nyúlnom? Nekem elég lenne 2 dimenzióban is (csillogás nélkül
), csak mondjuk nem sima téglalapok lennének, hanem emberek a helyén.
Valószínűleg egyébként valamilyen 3D szerkesztőhöz kellene nyúlnom, de akkor hogy tudom megcsinálni, hogy dinamikusan változzon és egyszerű legyen kezelni?
-
ledgeri
nagyúr
Nem véletlenül kérdeztem az utólagos ellenorzó pogit:
Ha egy friss progit, pl.: mait felteszek mindenestül, majd egy pl 2009-est mindenestül, akkor az semmilyen körülmények között nem tud felülírni olyan infót, amit a friss is használ, olyannal, amit a friss nem tud használni, vagy romlik a teljesítménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest