-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
tonermagus #41795 üzenetére
Ugyanezzel a problémával küzdöttem, de pár órás utánajárással telepítettem egy saját centos alapú owncloud szervert. Magyar, sőt saját, te menedzseled, AD-val megbarátkozik, van benne webdav, amióta megvan, sokkal könnyebb az élet (a felhasználók betanítása után, mert az rémálom).
-
hzcs
senior tag
Helló!
Lehet már volt kérdés, nem találtam hasonlót.
A kérdésem a következő: összekötöttem a vhs lejátszót egy tv tunerrel, azzal a bemenettel, amin a tévéadásokat tudja fogni (koax). Szeretnék pár vhs kazettát átmásolni a gépre, akár dvd formátumban, akár aviban, az már lényegtelen. Milyen programmal tudnám ezt megcsinálni? A tv tuner egy jó régi hauppauge, amihez nincs echte win7 driver, így nem ismeri fel minden program. Christv-vel nem tudtam működésre bírni, dscalerrel igen, de az nem vesz fel. VLC-vel működik, de az online konvertálás nem az igazi, akad a kép is, hang is, de nem a proci a gyenge, mert feladatkezelővel nézve alig 10-20% a használat. Próbáltam tömörítetlenül is felvenni, hogy majd utána átkonvertálom, de 500 mega körül megáll és nem vesz tovább (ami kb 40 másodperc).
Mit tudnátok javasolni?Köszi!
-
hzcs
senior tag
Hali!
Van egy memóriakártyám, amit sikeresen leformáztam telefonnal, erről kéne nekem pár wav fájlt visszahozni.
Próbáltam r-studiot, getdatabacket, de valahogy sérülten hozza vissza, mert sok benne a sistergés, és nem ott van vége a felvett anyagnak, ahol kéne, hanem előbb.
Van-e olyan progi, ami ezt nekem rendesen visszahozná?Köszi!
-
hzcs
senior tag
Hali!
Olyan program kellene, amivel PDF-et tudok gyártani, de kitöltendő mezőkkel, pl van egy dokumentum, amiben a nevet utólag kell beírni, és úgy nyomtatni. Szerkeszthető pdf-re rákeresve nem kaptam olyan találatot, ami nekem kéne.
-
hzcs
senior tag
válasz
WonderCSabo #15857 üzenetére
köszönöm! a HiDownloaddel sikerült letölteni, igaz flv-t csinált belőle de megteszi
még 1x thx és buék
-
hzcs
senior tag
válasz
WonderCSabo #15854 üzenetére
Igen, ezt mengéztem, ezt próbáltam letölteni többféleképpen, de csak a listát szedi, és a listában lévő 2 linket is próbáltam, de ugyanazt a fájlt tölti le a böngésző is meg a flashget is. Ezt a speckó programot keresem
-
hzcs
senior tag
Hali!
Dunatv oldaláról kellene letöltenem egy videót ismerősömnek, de nem bírok vele. Internet explorer gyorsítótárban dat fájl lesz amit nem tudok megnyitni semmivel, flashget is csődöt mondott, egy olyan fájlt szed le amiben 2 link van de mindegyik link ugyanezt a fájlt tölti le. Mivel lehetne letölteni ezt a videót?
Köszönöm!
-
hzcs
senior tag
Hali!
Olyan programot keresek, ami a fájlokban egy megadott karaktersorozatot egy másik karaktersorozatra alakít. És lehetőleg több fájlt is ki lehessen jelölni egyszerre. 20#LD-t kellene kicserélni #LF-re, de van legalább 100 fájlom amiben kézzel át kéne írni
Tudtok ebben segíteni?
Köszi!
Zoli -
hzcs
senior tag
hali
Olyat programot szeretnék találni, ami képes arra, hogy folyamatosan pingel mondjuk 70 gépet, és amikor kihúzok a switchből egy kábelt, akkor lássam, hogy melyik pc kábelét húztam ki. Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm!
-
hzcs
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8531 üzenetére
Köszönöm!
:
-
hzcs
senior tag
Hali!
Munkatársam VÁSÁROLT EREDETI koncert dvd-t, ami egy dvd-ből és egy cd-ből áll. Viszont a cd-n nincs rajt minden szám, ami a dvd-n rajta van. Az a kérése, hogy a dvd-ből csináljak mp3-akat. Ez nem warez, így a segítségeteket kérném!
A dvd-n 23 zeneszám van, de egy 2 órás felvételben, ahol beszélnek is az előadók, viszont a menüben ki lehet választani a számot, így onnan kezdődik a lejátszás.
Milyen programot tudtok nekem erre ajánlani?
Köszönöm!
-
hzcs
senior tag
hali
havernak kellene olyan progi, ami egy kétrétegű lemezt (filmet) 2 darab 1 rétegűre ír ki. Ajánlottam a dvdshrinket, de nem akar tömöríteni, és kiszedni extrákat, hangsávokat.
Valaki valamit?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest