- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egyszerű, átlátható hőmérséklet monitorozó progit keresek, tudnátok ajánlani valamit?
Alaplap, GPU, CPU érdekelne első sorban.köszi szépen előre is
üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
WinXP alá keresek olyan programot, ami megkeresi, hogy milyen hangkártya driver kell és esetleg le is tölti..
Melyik a legbiztosabb ilyen progi vagy weboldal?Köszönöm szépen előre is!
üdv
-
default.
őstag
sziasztok!
2hdd-m van, és monitorozni szeretném őket:
olyan programot keresek, ami megmutatja, hogy épp használatban van-e adott HDD vagy nincs. (tehát hogy alvó állapotban van-e vagy aktív)köszönöm előre is!
-
default.
őstag
akkor erre tud valaki valami okosat ? (win7 beállításokon kívül!)
-
default.
őstag
Sziasztok!
HDD energiamenedzselés (értsd: mikor kapcsoljon ki-be), esetleg particionálás céljára szeretnék egy egyszerű, átlátható programot. Lehet fizetős is.
Paragon Hard Disk Manager vajon tudja ezt ?Mit ajánlanátok ?
köszönöm előre is! -
default.
őstag
sziasztok!
egy olyan mp3 tag remover-t keresek, amibe bele tudok húzni mondjuk 50 albumot és mindegyik fájlból kiszedi az összes tag-et.
köszi szépen előre is!
üdv
-
default.
őstag
sziasztok, olyan online szolgáltatást keresek, ami olyan mint egy zenedoboz, ahová felrakhatok zenéket, vagy akár csak youtube linkeket, szóval mint egy gyűjtemény, amihez lehet hozzáadni és eltávolítani zenéket (vagy linkeket) és ezt elérhetem a neten más gépről is.
bocs, ha homályos, nem tudom rendesen megfogalmazni
köszi szépen előre is !
üdv! -
default.
őstag
Sziasztok
olyan progit keresek (lehet fizetős is), amivel a képernyő beállításokat (fényerő, kontraszt..) tudom menedzselni, profilokat létrehozni és egy-egy kattintással váltani köztük.
A samsung MagicTune tudja ezt, csak sajnos nem hajlandó működni nekem, pedig samsung monitorom van.
Illetve az ATI Catalyst is tudná ezt szerintem, de azt meg nem tudom, hogy kell beállítani.köszönöm szépen előre is !
üdv
def. -
default.
őstag
Szervusztok!
Olyan progit keresek (lehet fizetős is), amivel a képernyő beállításokat (fényerő, kontraszt..) tudom menedzselni, profilokat létrehozni és egy-egy kattintással váltani köztük.
A samsung MagicTune tudja ezt, csak sajnos nem hajlandó működni nekem, pedig samsung monitorom van.
Illetve az ATI Catalyst is tudná ezt szerintem, de azt meg nem tudom, hogy kell beállítani.köszönöm szépen előre is !
üdv
def. -
default.
őstag
Köszönöm!
Akkor ez ilyen általános rendszer-karbantartóként használható ezek szerint..
Nem kell más tisztogató meg karbantartó program..üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Olyan rendszer tisztító progit keresek, ami biztonságos, és minden fölösleges vackot lesúrol a rendszerről (játék/program maradványok,stb).
Melyik a "legjobb" ilyen program?(lehet fizetős is..)
köszönöm előre is!
üdv: def. -
default.
őstag
Sziasztok!
Van x db avi és x db srt fájlom.
Szeretném a feliratokat "beleégetni" az avi-ba, hogy asztali dvd-n is le lehessen játszani, és rajta legyen a felirat.
Tudtok erre egy egyszerű programot ?(nem muszáj ingyenes)
köszi előre is!
-
default.
őstag
válasz
Psychonaut #17262 üzenetére
köszi szépen!!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan program, amivel mp3 fájlokból tömegesen lehet kitörölni az ID3 tag információkat?
köszi!
-
default.
őstag
sziasztok!
előttem hozzászólók is kérdezték, de én egy kicsit mást kérdeznék:
van-e olyan program, ami automatikusan szabályozza az összes ventit (processzor, vga, fő hűtő) a szerint, hogy mennyire van terhelve az adott eszköz?
pl ha csak netezek vagy ilyesmi, akkor halkabb legyen a gép, ha nincs szükség akkora hűtőteljesítményre?köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest