-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
geckowize #26255 üzenetére
No de "igény"-t szeretnél mérni?
Ide azért kellene egy elvárt "érték/paraméter", amihez szükséges az "igény".Valahogy nem értem mit is szeretnél vagy nagyon rosszul fogalmaztad meg a lényegét
Program számítási teljesítményét adott hardver mellett lehet mérni. Különböző sebességű processzorok alatt nyújtott teljesítményt szintén.
No de "számítási igényt" mérni? Ezt valahogy nem értem, bár bennem van a hiba ezt tudom
Mivel video kódolást említettél ott minél gyorsabb a poci annál jobb. Illetve, ha GPU kódolást támogat a szoftver, akkor az sem jön rosszul, amit proci terhelés méréssel megint nem lehet mérni.
-
válasz
geckowize #26257 üzenetére
Hát ez az adott programtól(feladattól) függ. Inkáb írd le hogy mit csinál ez a program és mit akarsz rajta megmérni.
Ha pl. Pl kiszámolja a pi-t 100 tizedesig, meg lehet métni mennyi idő alat fut le. (Minél gyorsabb a proci, annál gyorsabban) De egy szövegszerkesztőn értelemszerüen nem lehet ilyen jellegü tesztet futtatni, ott más szempontok a fontosak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest