-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
fasirTTT #29255 üzenetére
Hogy a drag & dropot hogy kezeli majd, az elválik, de én ezzel már nagyon sok egérpozíciót és billentyűkombinációt igénylő feladatot végeztem (termék adatlapok kitöltése). Nagyon könnyű a felvétel, nem kell semmit programozni rajta. A visszajátszás ismételtethető, sebessége gyorsítható.
Itt van hordozható verzióban: TinyTask 1.50 Portable.zip
Elég hülye játék lehet amúgy.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz
fasirTTT #20623 üzenetére
Revo Uninstaller
Ha kérsz letöltés linket, akkor pm! -
lalimano
tag
válasz
fasirTTT #18804 üzenetére
Hőfokra én a GPU-Meter nevű Win7 widgetet használom, pont annyit tud, amennyit kell, nincs túlbonyolítva...
A képek készítésére miért nem jó a Fraps?Az én kérdésem pedig: Milyen progikat ismertek, ami magyar szöveget felolvas? (Videó szinkronjának kéne, de csak hobbiból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest