- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm most nem vagy egyértelmű
: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
A rendszerkönyvtárba vagy a TC-be?
Amúgy persze, átlaguser sehol ne piszkáljon a rendszerkönyvtárba, se TC-ben, se Windows Intézőben, se máshol, mert úgyse tudja, mit csinál...
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...