Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Win 10 alá kellene nekem mobilos szintű videóvágó (pl. iMovie, YouCut stb.). Ezek tudása nekem bőven elég, szeretem, hogy gyakorlatilag elindítja az ember és tök egyértelműen lehet percek alatt összerakni bármit. Nem akarnám telóra átpakolni mindig a videókat, ha vágni akarok. Amiket eddig próbáltam Windows Movie Maker, Openshot sokszor instabilak voltak, fagyogattak és hiába volt beállítva szerintem minden jól, a kiexportált videó nem volt használható (pl. beállítottam elejére és végére beúsztatást feketéből, a programon belül mutatta, a kimentett videóban meg csak az elején volt benne).
Fizetni max. egyszeri alkalommal lennék hajlandó max. 10k körül, előfizetés konstrukció nem érdekel. Persze az se baj, ha ingyenes, akár Microsoft Store-ból.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest