Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Manapság már nem jellemző, hogy ezer féle archívummal kellene elbánni. Én csak ZIP-eket tömörítek az aláírásomban jelzett weboldalra, és érdekes módon - hiába gondolná szabványosnak az ember - ahány tömörítőprogram, annyi méretű ZIP-et lehetséges préselni. Az összes közül a 7-Zip eredménye a legkisebb (a kompatibilitás miatt az alap Deflate módszeren hagyva, Ultra szinttel). De pl. programok tömörítésénél sokszor a 7z tízszer gyorsabb (főleg, mióta rendesen multicore-osították), további súlyos százalékokat megspórolva.
Az Universal Extractor-t én is nézegettem régebben, de miután alapvető állományokat kitömöríteni bármi tud, nem láttam fontosnak a megosztását. Aztán a legtöbbünk úgyis WinRAR-ozik, legalábbis én a 7-Zip mellé én is telepíteni szoktam, mert annak a legjobb a context menüje (jobb klikkel másik mappába áthúzva is működik a szimpla, vagy akár szeparált mappákba történő kitömörítés). És akkor ott a licensz se számít, mert csak akkor bukkan fel a regisztrációra való felhívás, ha magát az UI-t indítja az ember.
A Windows build frissessége kapcsán nem csak az update-ek csorgása a különbség, de ezt kifejtettük.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest