Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
totron
üzenetére
Nem vagy ettől szar fej, csak egy ilyen, nyilvánvalóan mobilos, egymondatos beírásnál épp nem láttam kellően jogosnak a dolgot, és ezt fogalmaztam meg. Múltkor nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, aztán az illető még visszadumált, hogy én nem értem az összetett mondatokat. Azért ahhoz kell egy egó... Beszélni sem tud, de az a baj, hogy más nem érti az "összetett" mondatait... Na, akkor meg tudtam volna agyalni a hülye fejét. Szóval absozlút megértelek.

Ami vicces még, hogy az amerikai levélkezdést használják, amikor a köszönés/megszólítás után vesszőt biggyesztenek. Na, pl. az is egy nagy baromság, és itthon hibásnak számít.
Hello,
Blablabla...Ez az általános iskolai oktatás(uk) teljes kudarca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest