- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
A problémám a következő: volt HM erősítőm, de már nem szeretnék ilyet a jövőben használni, átálltam sztereóra. Van sok DVD-m, ami 5+1-es vagy DTS 5+1-es hangsávot tartalmaz (főleg zenei) és PCM sztereót nem. Ezeket szeretném lejátszani valahogy, minél kevesebb macerával. A PC-m 20 méter kábeltávolságra van a TV-től, a DVD játszómmal+az erősítőmmel viszont csak a sztereó hangsávos felvételeket tudom megszólaltatni. Költséghatékony megoldást keresnék, de nem találtam ki még ilyet. (Nem tudom, hogy az olcsóbb, használt DVD játszók között van-e olyan ami ezt az átalakítást eleve megoldaná?)
Jobb híján az is érdekelne és ez már a topik témája, ha lenne olyan program, ami gyorsan átkonvertálja a DVD-t valamilyen media lejátszó által kezelt formátumra (WD TV Live), a videoanyag tömörítése nélkül, de egyúttal a DD 5+1 vagy a DTS 5+1 hansgávot átkonvertálná pcm sztereóra (nem mp3-ra), és mindezt egy lépésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest