Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Neked is egy jelenleg bestbuy 16 gigás ADATA S102 Pro lenne a legjobb...
5 ezer alatt is kapható...
(#2902) attiati: Eszközkezelőben, a tulajdonságok, házirendek fülön kapcsold ki az írási gyorsítótárazást... Ha ez megvan, nem is kell mindig leválasztanod a pendrive-ot... Esetleg annyit megtehetsz még, hogy minden file-művelet után vársz pár másodperced, hogy biztosan ne dolgozzon már (ugye nincs led, ami ezt jelezné)...
Ami a másik kérdést illeti:
A mágneseződés biztos nem használ a memória egységeknek, de hallottam már olyanról is, hogy valakinek teljesen tönkrement a pendrive-ja attól, hogy egy telefon mellett volt, amikor az csörgött...

Nem tudom ez mennyire jellemző (nekem pl. sokszor volt már csörgő telefon mellett az S102 Pro), de azt mondom, ha megoldható, akkor inkább ne tárold ilyen helyeken, biztos, ami biztos...

Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest