Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
elvileg a héten lesz egy 8gigás A-Data PD7-em. már volt egy 2 gigás verzióm, hihetetlen gyors volt (33MB/s read, 24MB/s write), csak az egyik koleszos gép szar usb portja kinyírta egy hét alatt, remélem a mostani sokáig bírja majd.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Siera
senior tag
na kicserélték ma 1 kék kihajthatós 8 gigás pen drivera és ez müxik rendesen
-
wienattwo
tag
Ha már ajándékba szántad, akkor cserénél sztem ezen is gondolkozhatsz, ha kapható a boltban: [univerzális kingston]
-
Mokush
tag
Ja, és valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet Corsair Survivor GT-t venni? Mindengol csak a sima Survivor-t találom, az meg lusta
Nálunk a vadi új céges gépben volt az előlapi USB a Firewire portra kötve... egy pendrive és egy Skype telefon bánta
[ Szerkesztve ]
-
Mokush
tag
Siera... kár volt ennyit kacatolni vele. Egyszerűen ki kellett voln apróbálni több gépben, több fájlrendszerrel megformázva, ha nagyon nem működik, akkor adni neki 12V-ot vagy fordítva bekötött USB portra dugni kicsit és úgy visszavinni, hogy "nézd má... meghalt teljesen".
Valszeg nem szívóztak volna, hanem egyből cserélik.
Mellesleg vásárlástól számított három napon belül visszakérhetted volna a pénzed. -
Siera
senior tag
úgy tűnik csak vissza kell vinni :S
45 megás fájlokat próbáltam rárakni...kb 15-t rárakott a 40ből aztán kidobta,hogy a fájl nem olvasható -
Siera
senior tag
köszi a választ
mellesleg unokaöcsémnek kellene.tehát ajándékba
ntfsben 700megás fájlnál is kiírja a késleltetett írási hibát.
1ébként amikto az ntfs hibával hozakodtam elő akkor azt mondta,hogy valszeg nem véletlenül nem ajánlja fel,hogy ntfsre nem lehet alaból formázni.majd nem megkérdeztem,hogy MADNESS???aztán meg jöhetett volna a This is Sparta.Majd valszeg miután megrugdostam volna,lehet,hogy elküldte volna a szervízbe
1ébként azt mondta,hogy 1,5gigás filmet(én ezt nem láttam,mert bevitte 1 szobába a pendriveot) kezdett el rámásolni és rakja rá rendesen.gondolom fat32n próbálkozott
de mivel holnapra kéne a pendrive és nem nekem,így lehet,hogy már nem szórakozok vele és hagyom a fszba és elmagyarázom unokaöcsinek mi az a patricionált rar -
wienattwo
tag
Legyen NTFS-re formázva a pendrive. Rakd tele pl 700 megás filmekkel, remélhetőleg kiírja közben a késleltetett írás hibát. Ha nem, akkor töröld le, és nyomass rá egy dvd iso-t, ami 4 és 5 GB közötti legyen. Ha most sem ír ki hibát, akkor nem tudom, mi van. Egyáltalán amikor teljesen üres a pendrive, akkor mennyi szabad helyet ír ki?
Ha a másolásnál kiírja a késleltetett írás hibát, akkor bemész a boltba, és megmondod, hogy rossz, nekik meg el kell küldeniük a szervizbe. Ha azt mondja, hogy nem, és darabold fel a fájlodat inkább stb., akkor kérjed a vásárlók könyvét. Ekkor könyörögni fog, hogy ne írjál be semmit, inkább kapsz helyette egy 32GB-os csúcssebességű pendrive-ot
Kutya kötelessége a kérésedre a szervizben megvizsgáltatnia. Amúgy ha a szerviz tényleg kimutatná a hibát, akkor csere helyett inkább fizess rá egy drágább darabra, vagy cseréltesd egy ugyanilyen árban lévő normális 4GB-osra.
-
Siera
senior tag
-1ébként a srác azt mondta,hogy az nem hiba,hogy csak particionált fájlokat tudok rátenni.
-mondom nekem az úgy nem jó.nem tud másikat adni ami kezeli normálisan?
-mondja ez nem hiba-->nem garanciális ügy.Tudom,hogy ez hiba de ha 1szerűen nem hiszi el nekem,hogy nincs igazam akkor nem igazán tudok mit kezdeni vele
-
Siera
senior tag
szerintetek az segít,ha a bestobyteval lépek kapcsolatba nem közvetlen a kiskerrel akitől vettem(a bestobyte a besállítója a boltnak)
-
Siera
senior tag
hello!
oké értem vissza kell mennem de nem tudom mit kellene mondanom ,hogy ne tudjanak elküldeni a picsbe -
Gh0sT
addikt
válasz wienattwo #375 üzenetére
Akkor három jelölt:
- Corsair Voyager
- Sandisk Titanium
- Sandisk ContourUtóbbi tetszik is, és egészen elfogadható a sebessége, kérdéses persze, hogy milyen az anyaghasználat.
MOD: Titanium kilőve, lassúnak tűnik...
[ Szerkesztve ]
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
wienattwo
tag
352-es hozzászólásomnál van a link. A Survivor jóval gyorsabb a Voyagernél, csak bitang nagy darab, nem túl nőies. Akkor már Sandisk Contour.
[link]A középső fényképen balszélen van a Sandisk Titanium, az 5. a Sandisk Contour, jobbról a második a Corsair Survivor.
[ Szerkesztve ]
-
wienattwo
tag
Sandisk Cruzer Titanium (esetleg Titanium Plus)
Vettem egyet én is, tiszta fém, tesztek szerint autóval áthajthatsz rajta, óriási kék ledje van, 8-9MB\sec írás, 18MB olvasás, kis fájlokkal sem szenved, csak az anyaga miatt picit nehezebb a műanyag kütyüknél. 4GB kb. 4e Ft, 8GB kb. 7e.
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Tönkre tettem asszony pendrive-ját, és vennem kellene neki valami ütős darabot.
Igények:
- legalább 4GB kapacitás
- gyors írási és olvasási sebesség
- dizájnos megjelenés (nem feltétlenül nőies)
- strapabírás
- normális garancia
- jó ár/érték arányAjánlanátok 2-3 típust?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Mokush
tag
Nemááááá... Hova lettek a Corsair Survivor GT-k a boltokból???
-
Siera
senior tag
lehet,hogy én vagyok a hülye,de ez USB 2.0
az új(auguszuts 8.án vett )gépemmel nem tudom rámásolni a 7 gigás fájlt.a régi(kb8 éves) gép meg ráteszi(fat32vel)
ez elégg no comment szted mi a gond?
1ébként a régi gépen képeket másoltam(7 gigányit)
az új gépemen pedig a crysis isoját.bahh
nekem is ugyanezt írja ki az új gépemen(késleltetett írás hibát írta ki)[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz WildBoarTeam #361 üzenetére
jah, igen... őket is ismerem. ph!-n is jelen van
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
WildBoarTeam
senior tag
MicroSD -k milyen árban futnak mostanában? Hol a legérdemesebb venni és milyet?
Ha SD adapterbe teszem a microSD kártyát, akkor az használható fényképezőgépbe ugyanúgy, mint a sima SD? Mert ugye árkülönbségek vannak még most is...
[ Szerkesztve ]
blabla
-
Siera
senior tag
most kiírta,hogy ráírta.a windows meg kiírta,hogy nem sikerült a késleltetett írás.
jah és mellesleg ezért a rámásolt adatból semmi sincs rajta -
Siera
senior tag
arról nem is beszélve,hogy ez a fos szar 2 mega(most fél megával) alatt másolja az 1.7gigás fájlt.úúú de leölném azt a boltost -.-
[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
hát ez színvonaltalan
soha többet nem veszek pen driveot
Garanciás ügyintézés(mivel a pendrive nem müxik jól)
mondom srácnak a boltba:6 gigás fájlt nem teszi rá(Kingston DT100 8gb),mert kiírja,hogy megtelt a lemez.erre ő a fat 32nek 2 giga a korlátja.ntfsben probáltad? mondom jah,de ugy is szar.mondja:valszeg nem véletlenül nem ajánlja fel.de mondom windowsba be lehet állítani!!
mondja jah...De ez akkor sem garanciális ügy bocsi
kurvaanyjat az egésznek.meg még elkezdi:semeddig sem tart 1 6 gigás isot szétdarabolni-.-
ezt azért ne ő döntse már el...istenem
sry a csúnya szavakért,de szerintem 4ezer forintért csak ne sz@rokat adjnak már el...[ Szerkesztve ]
-
-
Mokush
tag
Kösz a segítséget... Ennek következtében a következőképp alakult a mezőny:
- Kingston DT 400 8GB - kiesett
- OCZ Rally2 16GB - kiesett- SanDisk Cruzer Contour 8GB - maradt
- Corsair Flash Survivor GT 8GB - Új versenyzőEzekről van esetleg személyes tapasztalat?
(Az U3 nekem nem jön be, a mostaniról Kingston 2GB is gyorsan eltüntettem.)[ Szerkesztve ]
-
Mokush
tag
Pendrive vásárlás előtt állok.
A három esélyes:
- Kingston DT 400 8GB
- OCZ Rally2 16GB
- SanDisk Cruzer Contour 8GB
Ahogy elnéztem, kb. mind ugyanazt tudja, árban is majdnem egyformák.
Van valakinek személyes tapasztalata? -
kjany
tag
Valószinüleg tanulhattak a Kingmax hibáiból. A Kingston szemmel láthatóan erősebb, vastagabb anyagból készitette, ezt a tipust, igy méretben is nagyobb lett kicsivel mint a Kingmax. Amit még a Kingston előnyére irnék, hogy ergonómikusabb a kialakitása, sokkal jobb fogási lehetőséget teremtettek az oldalról nézve esőcsepp formával, mig a Kingmax tulajdonképpen csak egy vékony lapocskára épiti a driveot.
Abban teljes mértékig egyetértek, hogy kényes kis darab, fokozott odafigyelést igényel !
foto_Kingston DTMS
foto_Kingmax SuperStick[ Szerkesztve ]
-
-
scope2007
addikt
-
Siera
senior tag
http://www.ffmpegx.com/dvd_sub.html
-
Új akció, új kérdés: EMTEC-ről tapasztalat?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Siera
senior tag
na az jó
nekem kiirja,hogy a fájlt nem tudja lementeni,valszeg elvesztek az adatok...belassul a gép(2 giga ram amdx2 5000)és annyira belassul,mint amikor töltessz, dvdt írsz ,játékot telepítessz 1szerre -.- -
Siera
senior tag
asszem én is beszomtam 1 szar pendriveot.bocs a tárgár beszédért de ideges vagyok.
DT100as széria.fat32nél semmit nem tudok rá másolni mert,hogy betelt a lemez.
NTFS-nél pedig először elkezdi írni.aztán lelassul aztán felmegy 50-60megára(LOL).aztán lelassul 1 mega alá.aztán windows kiirja,hogy nem tudta lementeni a fájlokat.közben pedig a becsült idő már a több órát verdesi(6 gigás fájl-->8 gigás pen drivera.mellesleg 700megás fájllal is ez a szitu)
azonnal vissza a boltba? -
kjany
tag
8GB Kingston DTMS (mini slim)
Hivatalos tesztem nincs, de idéznék egy elégedett vásárló visszajelzéséből:
"Másoltam a cuccra, olvasás 20 MB/sec volt, írás max 12,5 MB/sec, de 10 fölött volt mindig, nagyon pöpec cucc"[ Szerkesztve ]
-
TakeMS colourline pendrive-okkal találkozott már vki? Tapasztalat?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Valami design-os pendrive kellene ami gyors is kb. 2-4 GB-os... Valaki tudna ajánlani?
-
sorbit_4
csendes tag
Van a családban egy cirka 2 éves DTI/2GB és egy 1 GB-s DT/100 -as Kingston.
Írási sebességük: 2,1 és 2,3 nagy fájloknál. Ettől eltekintve elégedett vagyok velük (előtte A-Data PD2 volt, de olyat soha többet...). Most akarok venni egy 8 GB-s Kinstont (DTI-t ha lehet mert az a legvédettebb), de legalább 8 GB-s írási sebességet várok nagy fájlra. Milyen alapon reklamálhatok, ha mégis lassú lesz? -
Laybee
őstag
Sziasztok! Mi a véleményetek a samsung pendriveokról? Ezt néztem ki magamnak: Samsung pendrive
-
kjany
tag
Na mostmár itthon a saját gépem előtt
...szóval elrettentésképpen, a kisza25 fórumtárs álltal emlitett Kingston DT101 ATTO_teszt és TC_tesztHa bárki hasonlót tapasztal, és legális forrásból származik a pendriveja, azonnal vissza gariba !!!
-
kjany
tag
Azonnal vidd vissza gariba !!!....1-2 hónapja bejött az országba egy sz'r széria a kék szinü dt101 -ből, a jelenség az amit leirtál max 2GB irási sebesség.
Most ha otthon lennék elrettentésül tudnék linkelni tzeszteket, mivel én is beleszaladtam egy nagyobb mennyiségbe, ami azonnal ment is vissza a forgalmazó nagykerbe, természetesen szó nélkül cserélték. -
kisza25
félisten
én jól benyaltam Kingston DT101 olvasás 20-30Mb/s ez király,írás nagy fájloknál 2Mb/s
kicsiknél500Kb/s
ha átformázom NTFS-re 10-12Mb-vel indul aztán leesik 5mp alatt 500Kb/s-re(írás)
szép lasan felmegy 2Mb/s-ig lemértem így is 2Mb/s az átlag csak kisebb20Mb körüli fájloknál
van gyorsulás,de kis fájloknál megöszülök szerintetek vissza vigyem
ma vettemAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kjany
tag
...egy teszt azoknak akik inkább a külső dizájnt' helyezik előtérbe, a sebességgel szemben:
8GB PQI U350
Ezek a sebességek nagyjából igazak a PQI többi, hasonló kategóriáju drivejaira is !
-
kjany
tag
itt egy kissé visszábbvettek:
8GB Kingston DT110 -
kjany
tag
...döbbenetes:
8GB Kingston DTI[ Szerkesztve ]
-
kjany
tag
A Kingston erőssen belehúzott az utóbbi hetekben !
A következő hsz. -okban bemutatok néhány darabot az elmult napokban eladott drivejaim tesztjei közül:8GB Kingston DT101C
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
hali, milyen pendit vegyek 5kból? cél a 8gigás és hogy minél gyorsabb legyen
-
Siera
senior tag
nos?
-
Siera
senior tag
Sziasztok!
Most fogok vásárolni unokaöcsémnek 1 8 gigás pen driveot(lehetőleg minél olcsóbbat)
4-!max!5k legyen.itt vannak a következő márkák:
A-data
PQI Flash Drive 8GB
illetve Corsair flash voyager(ez 5k felett van valamivel,de úgy tudom ez az 1ik legjobb márka,meg styleos is
nos
a lényegürhető(de minél jobb)írási/olvasási sebesség
és hosszú élettartam(ne 10 év)de mondjuk 3-4
választ köszi előre is -
rob2174
tag
Szia!
olvasási/irási sebesség érdekelne az alábbi 8gb modellek esetében:
Kingston Hi-Speed (DT110) ill. Kingston DT101c
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Milyen 8 gigás pendrive-ot ajánlotok 4-6 ezer forintért, ami legalább 8 megával ír?
Én ezeket néztem, de javasolhattok mást is:
Transcend V30, Corsair Flash VoyagerFontos, hogy legalább 3 év gari legyen rá.
Előre is köszi!
*** Be prepared! ***
-
doladola
csendes tag
Sziasztok
1kérdésmem lenne a házimozi rendszerem nem ismeri fel a pendriven lévő zenét képeket vagy filmet, Nem értem ??? A pent formáztam FAT ,FAT 32.,NTFS-RE ez sem segitett
Pendrive - A DATA PD16házimozi rendszer leírás
Sencor SHC XD 135 5.1- es
5x15W + 1x30W subwoofer, USB csatlakozó támogatott formátumok: DivX 3.11/4.x/5.x, XviD, magyar felirat DivX-ben (SUB, SRT), DVD, VCD, SVCD, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, HDCD, CD+G, MP3, JPEG, 5.1 csatornás Dolby Digital decoder, MPEG kompatibilis. -
Dé
aktív tag
hy.
az lenne a kérdésem hogy ha az eee pcmhez veszek vmilyen 4 GB-os pendrivod akkor arra rálehet rakni xp-t ? s hogy arról bootoljon be?
üdv.: DávidMár 17 éve itt :)
-
doladola
csendes tag
Ha átformázom NTFS-re a pent ,van vissza út FAT-ra????
-
Slepnir
csendes tag
Üdv.
Rendeltem egy 8gb-os ocz rally2 pendriveot, van valakinek valami tapasztalata róla?
Kíváncsi vagyok tudja-e azt a sebességet amit a weblapján írnak. -
hoffman_
nagyúr
Én csak köszönetet nyilvánítok a topicnak
Vettem ezt a faja kis Corsair FV 8gigával, és nem ment rá a 6 gigás .iso... Gondoltam, hogy FAT32 miatt lehet, de e a formázásra nem mertem gondolni. De már sínen vagyok, szóval köszönöm
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
PrinczA
őstag
Ha az outlookom adatbázisát 10Gb felmásolnám egy pen drivera és onnan szeretném használni, akkor milyen penyót ajánlanátok?
Vmi nagyon gyors kéne, és 16Gb-os jó volna.
Elore is koszi. -
kjany
tag
PQI [[link]] és Kingston [[link]] driveokat árulok már elég rég óta. ez volt a reklám helye
A legkisebb darab a Kingston (DTMS), bár ez a nyitott csatlakozó felület nem tul megnyugtató.
Ha a sebességet nézzük akkor a Kingston (DT110) a legjobb ebben az árkategóriában.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest