- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
sssirius #124673 üzenetére
azokat már nem szabad megvenni, vagy nagyon olcsón, ccfl pilácsosak, értelmes fényereje már nem soknak van
nagyon elavult már a c2d architektúra is, első genes core i alatt elég nyűglődős a dolog
sajnos a bc gépek is meghalnak, a régiek kisebb eséllyel mint az újak, de legalább normálisan össze vannak rakva és van hozzájuk alkatrész -
btudos
nagyúr
válasz
sssirius #120241 üzenetére
Fujitsu Lifebook E556, vagy Dell Latitude E5570 jatszhat.
-
ussseal
tag
válasz
sssirius #11677 üzenetére
Ezt a teljesítményt szerintem egy HD3000-res is biztosan megüti. Belépő üzleti gépek felé nézelődnék leginkább: HP Probook 4535s (edigitalnál volt nagyon jó áron, most fogyott el nemrég) 4530s, Fujitsu A532
Ha viszont kell több GPU kraft, akkor Lenovo G580 a bestbuy ezen az áron.
Spyduck
A Probook 4540s-es teszted is várható a közeljövőben? Dgpu-s változat van nálad (7650M)? -
Tikakukac
titán
válasz
sssirius #1122 üzenetére
Én, mint kütyümániás tudom milyen, imádok én is nekiállni dobozokat tépkedni a futár után 1 perccel. De ennyit nekem simán hozott az x200s megvétele is, szerény 79k-ért. Ott a 1,5 év kutakodás volt az, ami felspanolta az agyam. Mikor kicsengettem a dellát, utána már rózsaszín köd volt és jött a szerelem.
-
Lenirgo
csendes tag
válasz
sssirius #934 üzenetére
Én pedig kb. 8x néztem meg ezt a gépet amit belinkeltél de valahányszor ugyanazt láttam.
Kimásolom neked: "Videókártya: Intel® HD Graphics integrált VGA vezérlő"Aztán amit ktommy91 beírt neked jól, azt AxBattler kijavította rosszra!
Senkinek fel sem tűnt.
ktommy91-et kivéve üljetek le 1-es. Szülőkkel otthon aláíratni.
Na de a viccet félretéve! Intel HD Graphics található a linkelt notebookban. Sokan szeretik HD 2000-nek hívni, de a HD 2000 szériának pl. van magasabb turbo órajelre lehetősége. Egy picivel jobb teljesítményre is képes a HD Graphicsnál.
Apropó, mi a baj a Fujitsu hangszóróival? Kevés a hangereje?
-
válasz
sssirius #934 üzenetére
Intel HD Graphics 2000 van benne.
Toshiba C855-12P - ugyanaz piros/feketében.
Toshiba C855-12W - ugyanaz fehérben. -
Borote
addikt
válasz
sssirius #493 üzenetére
Az E6xxx széria a Dell üzleti szériájának a csúcsa, minőségben, szolgáltatásokban veri az E5xxx szériát (ez utóbbi a Dell palettájában a középkategória). Nem véletlenül kerülnek újonnan majd' kétszer annyiba
Tehát processzor architektúrára az E5420 jobb, körítésben pedig az E6410Notebookcheck-en elolvashatod a teszteket pl
Garancia mennyi van rájuk?
-
Prof
addikt
válasz
sssirius #317 üzenetére
Azt nem tudom mikor lesznek kaphatók, de a típusokat próbálom összegyűjteni egy AMD trinity noti topicban AMD Trinity notik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest