Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Szinyák
üzenetére
Szia!
Mindkettő NanoIPS, tehát még túl is szaturáltak a színek, mindkettő házon belüli panelt használ, úgyhogy szerintem nincs különbség.
A-TW kevesebb IPS Glow-t és egyenletesebb feketéket ígér, viszont ezzel is lesz egy minimális, lilás glow a sarkokon, nem zavaró.Árban azért jelentős a különbség, ez alapján mérlegelj, és hogy kell-e a 240Hz. Bár ha VA-ról mész IPS irányba, szerintem megéri, hiányozni fog a jó fekete.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Gergello
üzenetére
Őszintén? Jó, mert P széria, viszont ennyiért találni QHD-t is.
ViewSonic VX2780-2K ez most valami 60-70k körül megy - azt mondanám bestbuy
Samsung S27B610EQUDe ha nem szeretnétek a továbbiakban skálázva használni a rendszert mehet a Dell, csak a QHD élesebb képet biztosít ekkora méretben.
Melorin
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
a jelenlegi VA panel.-es LG 32GK850G-B-144Hz monitoromat cserélném egy IPS panel.-re
méret maradta 32" col. 2560-1440 p felbontás ezt még szépen a 4080.-al ki tudnám hajtani.ez a két kiszemelt jelenleg. Melyik lenne a jobb választás előre lépés ? Lényeg minél élénkebb színhű színek..
1. LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz
2. LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms
Köszönöm a segítséget-- -
Gergello
addikt
válasz
sztivo
üzenetére
Szia !
Ezt néztem ki, ez tud mindent, amit írtam.
Dell P2722H IPS Monitor, 27", Full HD, 60Hz, 5ms, HDMI, Display Port, VGA, USB, Pivot, Fekete/SzürkeVan jobb javaslatod ?
Esetleg ez lehet plusz, mert tud 65W tpye-C töltést. /igaz az most nem kell/
https://www.displayspecifications.com/en/model/c5a1361a -
nggabi
félisten
rendeltem egy msi-t, nem bírom a homályt az LG-n. ha viszont a szemem rossz akkor én kérek elnézést

-
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
200k alatt szeretnék egy 32" 2560x1440 legalább 144Hz monitort.
LG 32GP850-B
Ennél jobb létezik vagy 200 alatt ez a best buy? -
berg12
friss újonc
Sziasztok, szeretnék egy új monitort venni, leginkább gaminghez pc-n, illetve ps5-ön.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
50-80 ezer forint
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
144 hz minimum, 24'', 16:9
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Mindegy
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
játék
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
AMD Freesync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, esetleg displayport de nem fontos
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Nem számít
Előre is köszönöm a segítséget! -
sztivo
Topikgazda
válasz
csikosdapro
üzenetére
Acer is tudja.
-
csikosdapro
tag
válasz
sztivo
üzenetére
azt tudom, hogy akkorán játszanak, nekem volt 24-em, de nagyobbra szerettem volna váltani, én elvagyok a 32-vel
ezt használom sok mindenre, filmet nézni van tv is, de inkább sokszor a gép előtt ülve nézem...
Igen néztem az Acert meg az MSI G321Q-t, amúgy érdekes, mert az msi g-sync kompatibilis, erről igazán nem találtam semmit (mármint az Acernél), meg tesztet sem nagyon, egy betű és teljesen más monitor
meg lehet nem hivatalosan tesztelt, de mégis tudja a gsync kompatibilitást... -
sztivo
Topikgazda
válasz
csikosdapro
üzenetére
Szia!
Kompetitív játékra jobb a kisebb átmérő, így én azt javasolnám inkább 27" körül (profik a mai napig még 24-25" játszanak, de ne downgradelj, ha nem muszáj).
LG 27GP850P egy jó döntés, illetve MSi G274QPF-QD ezek egy liga.
Asus-nak elég jó szokott lenni a ULMB/MPRT (nevezzük ahogy akarjuk) implementálása. Nem tudom ilyet használsz-e vagy mivel játszol. V27AQ(L)1A és VG27AQ(Z) mehetnek.
Gigabyte M27Q remek válaszidővel bír.Acer XB323QUNV - ez fér bele 32"-on, itt van is aki vett.
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok kompetitív játékra (144-170hz), budget talán 150e-ig max, 32", 1440p és talán ips rövid válaszidővel, 3070 karival. Hdr nem lényeges
Gyerkőcök ledobták a Philips 32M1N5500VS monitoromat :'(
Köszönöm -
-
Gergello
addikt
Idősebb, gyengébben látó apukám monitorát szeretném cserélni, fő a jobb olvashatóság.
Most egy Dell U2415-öt használ. 24" 1920x1200px 125% nagyítással. Internetezik és az Outlook-ot használja főként.
Dönthetőség és magasság állítás kell, sík képernyővel.
Ár: mik a lehetőségek ? -
nggabi
félisten
válasz
magickonfig
üzenetére
az msi-n ha nézitek mobilaréna felől, tehát így:

125%os nagyítással, akkor kb milyen távolságból élesek a betűk? LG-n olyan 40cm ami nyilván nonszensz, de akárhogy állítgatom a sharpnesst vagy akármit nem javul.
-
magickonfig
tag
-
Taci
addikt
válasz
magickonfig
üzenetére
-
Taci
addikt
Azt még hozzáteszem gyorsan, hogy most beszéltem az LG ügyfélszolgálatával, (OLED) beégésre nem vállalnak semmilyen garanciát. Tippeket tudnak adni, hogy rejtsd el a tálcát (és minden elemet, ami fixen a képernyőn maradna huzamosabb ideig), de ha mégis beég, így jártál.
-
fcbarca
őstag
válasz
magickonfig
üzenetére
Nálam is az MSI van, alapból nagyon tulszaturalt. Engem is érdekelne a szinprofil
-
magickonfig
tag
34" Lg 2560*1080p ről váltottam egy MSi G274QPF-QD. Nagy hülye voltam ilyen gyenge ppi felbontásban 7 évet letoltni. Ég és föld a kettő. Sokkal szebb a kép, és olvashatóbb az írás is. Multiban is érezhető a javulás. Singleban talán jobb az uw, de multiplayer estén a 27" Qhd jobb.
Érdeklődnék, hogy valakinek nincs egy jó beálítása ehhez a monitorhoz.
A színprofilt szertném átlááítani, mert picit redishnek érzem. Vagy esestleg egy kalibrált icc.-t is kipróbálnék.
-
Taci
addikt
válasz
lockdown90
üzenetére
Az LG 27GR95QE-B ment be kuponzás nélkül 300e Ft alá:
[iPon - 299.991 Ft]
Hogy best buy-e, ezt én sajnos nem tudom megmondani, de tény, hogy az eddigi legalacsonyabb (nem kuponozott) ár. -
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
így évvégére, 1440p OLED fronton van most vmi best buy?
-
sasa134
addikt
sziasztok, home office-ra (irodai alkalmazások, semmi fotós vagy 3D melo) keresek monitort, ami előtt ülve napi 8-9 órában (persze szünetekkel) sem fájdul meg az ember feje/megy tönkre a szeme. 2 laptop lenne rákötve hdmi-vel, max 24" méret kell. köszi előre is
-
-
Valkűr
addikt
Vagy érdemesebb ez a Philips?
27" Philips 271V8LA … Va paneles ez is csak gsync kompatibilis, de ez csak full hd
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Van egy Asus laptopom és van melle egy 24-es regi monitorom. Szeretnék mellé egy 27-es méretű monitort, ami nem túl drága de jó képe van! Nem tudom hogy HDMI Összekötve mennyire terheli a laptopot egy kulső kijelzö ekkora méretben? Vagy egyáltalán a sima HD 1080P monitor elég -e ekkora méretben vagy inkább QHD monitort nézzek? Kinéztem egy Aoc monitort (AOC Q27B3MA) elég kulturált áron nem tudom ez jó lehet -e, vagy elég a full hd? A laptopban egy Nvidia 3050 vga van, 11 genes I5 procival. Leginkabb netezni, filmezni, néha egyszerűbb játéka Diablozni használom. Koszi
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, de lehet egyáltalán olyat akarni egy Asus TUF Z490 i5 9th gen masinától, win11 alatt, hogy két darab LG29WK600 uw monitor ami hangszórós, egyszerre szóljon mindkét monitor hangszórója, pl winamp alatt ? Jelenleg win11 alap driverei vannak fent, LG-hez felraktam a legfrissebb drivert. mást nem, realtek-et se semmit sem..Egyik hdmi-n másik pedig displayporton van bekötve alaplapról értelem szerűen.. Köszönöm ha valaki segítene !!
-
Quadgame94
őstag
-
basterd
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Gondolom itt videohivas alatt nem kepernyomegosztasra gondolsz, hanem hogy kamerazza le a kepernyojet egy piros hatteres halott pixel teszt soran?
Ketlem, hogy igy barmit is latnek, de javits ki, ha nem igy van. -
basterd
csendes tag
Hasznalt monitort mennyire kockazatos venni, igy altalanossagban, mint hardware?
Itt a forumon kineztem egyet, 1 eves sincs meg, allitolag semmi hibaja, van meg ra 1 ev gyartoi garancia, Oazistol vasarolt. Ennyi a para, hogy szemelyesen nem tudom megnezni, es csomagkuldessel jonne. Nagyot kockaztatnek igy, hogy meg van rajta ervenyes gyari gari?
-
hibavissza
veterán
Acer XV272UP (QHD 144 Hz 10 bit) helyett mit érdemes venni ami mindenben kicsit jobb vagy nem rosszabb és legalább UHD. LG 27MD5KLP-B drága és fix 60p.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Max. 100k.
27"-32". 1920x1080, vagy 2560x1440 (bár ezt nem tudom mennyire bírná a gépem)
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Leginkább szemből nézem a monitort.
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Általános, játék (Diablo IV, Starfield stb.), filmnézés.
XFX Rx6800, Freesync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, Displayport
Nem életbevágó.
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állíthatóEgy Dell Ultrasharp U2312HM monitort cserélne. Hosszú évekig kiszolgált, nagyon szerettem a képminőségét. Legalább azt a minőséget szeretném.
Köszönöm
-
CsMarc
tag
Én is így gondolom egyébként, de a rtings szerint ez az egyik legjobb vegyes felhasználású monitor [link]
Office-ra sem kapott rossz pontszámot. De egyetértek veled egyébként, hogy filmekre nem a legjobb és valószínűleg mivel gamingre sem fogom sokat használni, találhatok nála jobb opciót. -
Quadgame94
őstag
válasz
CsMarc
üzenetére
Én ilyen használatra nem vennék 32:9 ívelt monitort alapból, főleg nem OLED-et. Ez gaming-ra van kihegyezve, vegyes felhasználásnál zavaró lehet, hogy ennyire ívelt. 650K az a monitor annyiért kijönne egy 34 inch 21:9 munkára/játékra + 42C2 játékra és filmekre. Én is ebben gondolkodom most. Egyébként van 38 inch 21:9 300K környékén. Igazából tudom, hogy a OLED csábító, de ezek a 49 inch-es 32:9 ívelt monstrumok office-ra nem annyira jók, és filmekre sem.
-
CsMarc
tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nagyon szépen köszi! Ha aktuális lesz, keresni foglak!
Egy Dell Latitude 5480-as a céges gépem. Home office-ban ezzel a monitorral együtt használnám. Aztán pedig szabadidőmben egy MacBook Pro-val. Ezekkel a gépekkel mennyire jól jön ki a Samsung 49" oled? -
Quadgame94
őstag
válasz
CsMarc
üzenetére
Szia! Én 42C2 OLED-et használok hasonlóra. Munka más mondjuk: Skype, Teams, Word. Film és játék is megy rajta. A gond a tiédinél az hogy 32:9 így a filmek/sorozatok nem férnének ki (hacsak nem nyújtod őket meg de az meg ronda ugye). Ez játéknál is lehet. Nem minden játék támogatja. Vannak lépések amelyeket ha megteszel minimálisra csőkkebted a beégést, ha gondolod írj rám és segítek esetleg
-
umfrider
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
Ez a kettő kijelzőnk van.
LG 1080-on kitűnő, Dell 1440-en csak, ha 125%-ra növelem a tartalmat. 100%-on kicsit olyan, mint mikor régen valami hiba folytán csökkentett módban kellett futtatnom a Win-t…
Dell Display to HDMI porton megy. A kábel HDMI 1.4V Display 1.2V -
nggabi
félisten
hát kicsit szürkésebb a fekete ja, de cserébe a fehér fehérebb mint pl a legionon. színek gémer módban élénkek, fényerő bitang, 60%on használom sötétben és kisül a szemem.
sztem most 27" qhdban 100 ezer körül a dell msi lg versenyzők kb mind ugyanazt tudják. mindegyiknek van ilyen olyan baja.
szem és fejfájás nincs szerencsére 6-8 óra után sem.
-
nggabi
félisten
válasz
kisazzab
üzenetére
ahogy itt olvastam mindkettő jó, csak ki kell fogni. én alzáról az msit venném.
Pano: a 27gp850p.b még mindig 10%os emagon ha mellé raksz egy macskaflamót vagy akármi más olcsó cuccot. sztem nálam marad, egész összehaverkodtunk. a talpa az bumfordi de már jön a fali tartó 2690ért

umfrider: és mit szóljak én aki 16" qhd-ről jöttem 27re?
vannak homályos részek de sztem ez részben a windowsnak is köszönhető. -
umfrider
senior tag
válasz
sztivo
üzenetére
Megvettem a DELL S2722DC-t.
Problémám, hogy 1440i-t tud a monitor, erre is van beállítva a felbontás, de valamiert olyan mintha elmosódott lenne a kép “blurred”. Ha 125%-ra növelem a tartalmat, akkor viszont tű éles. De szeretném 100%-on tartani. Ennek mi lehet az oka? Nem tudok rájönni…
Nézési távolság kb 1 m
Fotóztam, sajnos kamerán keresztül nem szembetűnő.Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszönöm, ha segítetek -
kisazzab
csendes tag
Sziasztok!
Két monitor között kellene dönteni: dell g2724d vs msi g274qpf-qdHa az árat félretesszük melyik lenne jobb választás és miért? Net + játék, AMD 6700 XT
-
sigidi
tag
Sziasztok,
vettem egy ilyen monitort: MSI MD272QP
Nemrég vettem észre, hogy sötétebb képeknél ciripel a monitor. Ez lenne a coil whine? Type-c-vel és hdmi-vel is produkálja, a monitor beállításait végigzongoráztam, nem lett jobb sehogy.
-
Pano
veterán
Kiegészítés.
Kicsit feljebb van a keretemen, de mit gondoltok? Vagy lenne esetleg jobb ajánlat?ASUS PROART DISPLAY PA278CGV
ASUS ROG STRIX XG259CMEzt pedig 128 körül be lehet szerezni:
LG ULTRAGEAR 27GP850P-B -
Pano
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy 4K monitorom van (LG 27UL850)
Szeretnék valami magasabb frekvenciás monitort, de sorra lyukra futok. Amiatt, mert ezután a monitor után az összesnek olyan ócska színei vagy képe van, amit egyszerűen nem bírok megszokni (+ borzalmas háttérvilágítás és világos háttereknél a monitorok jobb széle mindig sötétebb és/vagy baromi bleeding)
4K-ban meg nem akarok feljebb lépni frissítésben, mert azt VGA-val kihajtani...
Na meg abból is ami értelmes nagyon drága.Ezen szempontokat figyelembe véve szeretnék monitort. Ami filmezéshez is jó.
100-150 ezer között.
27", de jöhet a 24 is.
FullHD vagy 1440p.
Csak 25 ne legyen, mert a windows font renderingje nem tudja normálisan lekezelni és borzalmasak a betűtípusok rajta.3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
Sík
Filmezés (sok) + játék + általános
Radeon RX 7800XT 16GB, FreeSync
Displayport vagy hdmi
Tudok élni nélküle. Sajnos PC-n a HDR még továbbra se olyan mint TV-n
Hagyományos
Ilyen elvárásaim nincsenek. Csak nem árt ha van jó talpa és nem imbolyog a monitor, akárhányszor gépelek előtte.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
nikilauda
üzenetére
Szerintem ami a legjobb lenne, az a 27" 1440p.
Asus VG27AQSB
Dell S2723DS, S2722DC
LG 27GR75Q
MSi MD272QP
Samsung S27B61024-25" 1440p (itt érdemes úgy kb 125-150% skálán használni)
Lenovo P24q-20
LG 24QP750P
Samsung S24A60 széria27" 4K (itt már 200% skálázáson, de cserébe tényleg gyönyörű a kép)
LG 27UL550P, 27UP650P
Samsung S27A800 -
nikilauda
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Köszönöm
-
fenky
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Nekem akkor bújnak elő a szép színek, ha a fényereje 60-70-en van. A windows használata közbeni 35-ös (a magasabb picit bántja a szemem) beállitása valóban kissé fakó, de játék közben felhúzva nekem tetszik.
A talp kérdésre nem tudok mit mondani, azt láttam, hogy ronda egy jószág, ki sem bontottam, mert egyből egy Arctic X1-3D tartókarra tettem.
A másik versenyző a Gigabyte M27Q volt, szerintem ebben az árkategóriában nagyjából egy kutya az összes. Nem tudom miért ez lett, talán mert sok a családban az LG cucc és nem nagyon van velük baj. -
hibavissza
veterán
válasz
nikilauda
üzenetére
27-es 4K alá nem mennék. Kompromisszumnak 24-es 2K. 50 ezertől mennek. Ratingsen érdemes rákeresni konkrétan a típusra. Másik vége az 5K 27-es LG vagy 24-es 4K. Retina kijelzők a leginkább szemkímélők. Tehát egy lapos 15 colos fHD kijelzője után egy 24-es fHD jobban fogja fárasztani a szemed. Nyilván, ha a laptopnak PWM-es a kijelzője akkor bármi nem PWM-es komfortosabb lesz a szemednek.
Szinte minden ismerősöm, aki sok idő tölt gép előtt Macbookot használ. Az a leginkább szemkímélő eszköz ma. Annál már csak az e-Ink jobb. -
nikilauda
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Köszi, de elég a hagyományos monitor. 24-es vagy 27-es. Egy FHD laptopra lenne amiben Ryzen proci van, ha ez számít.
A cél mindössze annyi lenne, hogy a lehető legkomfortosabb legyen, főleg a szememnek. -
Anonymus23
veterán
Nem teljesenide tartozik, de szorosan kötődik a monitor témához:
Adott egy LG 34GN850P-B monitor, amihez szeretnék egy asztali karos monitor tartót, nem találtam ehhez topikot, de hátha itt tudtok ajánlással lenni. Az asztallap vastagsága 6 cm, és szinte a falra teljesen rá van tolva ~5 cm van a fal és az asztal között. A monitor talp nélkül elvileg 5,5 kg.
Nagyon nem kell benyúlnia az asztalra, jelenleg a monitor közepe kb 15 cm-re van az asztal szélének függőlegeges síkjától. Sűrűn nem fogom állítgatni, max oldalirányba forgatom el (ezt pl nem tudja a talp, csak ha kompletten forgatom az egészet) fel/le és mélységi irányban nem lesz jellemzően mozgatva.
(ja és olcsó praktikus, úgy sem látszik, csak a célnak feleljen meg
) -
nggabi
félisten
válasz
fenky
üzenetére
fóliát nem szokás rakni, SOSE HÚZZÁTOK LE
szerinted a dell 100x100as normális talp amivel be tudnám tolni a falig rámegy? hát nem. direkt úgy van megcsinálva
lehet ez lesz a veszte... tartó kar nem játszik mert akkor már derékszögű kábel is kéne...pandulum demoban ha be tudod bal felül pöckölni a gsyncet akkor jó vagy. így első blikkre azt mondanám h egy teljesen átlag monitor túlárazva, semmi extra. néha homályos, nem túl élénk színek. sajnos mihez képest, a legion 5 pro kijelző elég vadállat.
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok.
Néhány kérdésem lenne. Átlagos (office 365, email, PDFolvasás) irodai munkára elég a FHD vagy érdemes nagyobb felbontást választani? 24" vagy 27"? Képfrissítés sem kell, hogy magas legyen, ha jól gondolom.
Esetleg ha van bestbuy ,akkor azt megköszönöm. -
fenky
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Halihó!
A múlt héten hozzám is megérkezett, fényképen nálam is ugyanilyen ronda, de a szemem nem látja ilyen "vészesnek" a bevilágítást, szerintem teljesen vállalható.
Én a gyárilag mellékelt DP kábellel kötöttem össze egy 3070-el, minden frankónak tűnik (bár igazából nem tudom milyen, amikor nem megy a G-sync
)
A képernyő részén volt fólia? Az enyémen nem és a teteje középen recsegett-ropogott, amikor tettem fel az állványra és azon spekuláltam, hogy nem-e használtat küldtek, de minden más érintetlen volt, úgyhogy ez valószinüleg "ilyen". -
BitRider
senior tag
válasz
sztivo
üzenetére
De, UWQHD is jó lehet.
Ez most le van értékelve: Asus TUF Gaming VG34VQL1B
-
sztivo
Topikgazda
válasz
iszoke
üzenetére
Szerintem nem jobb.
Utóbbira pedig nem tudok mit mondani, reméljük tényleg így lesz. Utána lehet fejleszteni a 24-25" OLED-et
BitRider
Design ugyanaz, annyi hogy ez már AUO paneles (korábban LG volt az S2721DGF-ben), de kb hozza annak a szintjét.
UWQHD nem jöhet számításba? Ilyen célra nem jobb, ha nagyobb részét látod a sávoknak, több opció is elérhető egy kijelzőn? Árban is találnánk ilyet VA-ban, IPS-ben az Acer XV240CKP egyelőre csak egy helyen van, de ott nagyon drága, korábban 130-ért ment. -
iszoke
senior tag
-
BitRider
senior tag
válasz
sztivo
üzenetére
Egyébként hogy érted, hogy az áll a legközelebb? Ugyanis a többinél is olvasgatom, hogy szintén IPS panelesek és tudják azt a 165 Hz környékét. Színhűségben?
Mert valójában nem grafikai munka fog rajta folyni, hanem hangszerkesztés, így a betekintési szög fontos. Az említett Dell-emen azért már nem az igaziak a sarkok, és egy viszonylag pici asztalon lesz használva (emiatt gondolkodtam is, hogy hajlítottat írjak-e).
Ezekről mi a véleményed?
--
Hú, tényleg sokkal jobb az Alzánál.
-
BitRider
senior tag
Sziasztok!
1. 120-180 eHUF
2. 27", 2560*1440, 144+ Hz
3. IPS / VA / OLED
4. sík
5. Ableton Live
6. FreeSync kell
7. DisplayPort
8. nem lényeges a HDR
9. nem érintős
10. magasság / dőlésszög állíthatóA kedvenc megfejtésem erre a Dell S2721DGFA, de sajnos már nem kapható. Ennek keresek alternatívát. És igen, annak ellenére szükséges a nagyobb frissítési ráta, hogy nem játékra lesz használva.
-
Elderath
addikt
Én még mindig a Dell G2724D mellett vagyok. Eddig nem olvastam róla rosszat, csak itt 1 embertől

-
nggabi
félisten
voltam havernál, a 27gp950 még mindig egy vadállat

viszont a 4060-al 4k-ban a 60 fps elég karcsú, így hazafelé megvettem a 27gp850p-b -t.
hát gsync az nincs
dokkolóval 165Hz oké de fekete a kép pandulumban. ez volt a gp950el is, nem bírja a dokkoló. lehet c kábelt vadászni 
a másik h eláll a faltól rendesen. bevilágítás, fényerő oké.
Élőben nem gáz, nem látni semmit.létezik h hdmi 2.0-n nem megy át a gsync még 2k 144Hz-enm se?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
sztivo
üzenetére
Meg is rendeltem - Elengedtem az LG-t 12K felárat akkor nem ér köszi a tippet !
-
nggabi
félisten
válasz
maestro_ha
üzenetére
működni fog, annyi, hogy tükrözni csak fekete csíkkal lehet az eltérő felbontás vagy képarány miatt. a kiterjesztéssel nem lesz gond.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
maestro_ha
üzenetére
Nem kell megegyezzen.
BenQ Display Pilot nevű szoftverrel bárhogyan tudod osztani a képernyőt, de ezt a Win is tudja már.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
MSI MAG 401QR monitort ismeri, próbált már valaki. Nem nagyon vannak tesztek róla. Egyedül Alzánál rendelhető. Adatai alapján nem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szar ja ,de duplanszar kell
ha bírja a vga akkor 27" uhd-t kell venni. 100 vagy 200e már oly mindegy, 1x kell megvenni. szvsz. vagy öregszünk és romlik a szemünk
Köszönöm, ha segítetek

lehet ez lesz a veszte... tartó kar nem játszik mert akkor már derékszögű kábel is kéne...