- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Egy ideje nézem a topicot és a netet, mert asszonynak szeretnék Dual Sim-es mobilt. Nokia párti, és nem szeretne nagyon érintőképernyős telefont, igy eddig nem tudtam rábeszélni egy samsungra. A Nokia Asha 200 és a 202 tetszik neki, ami jó is lehetne, mert netet nem használ, a legfontosabb szempont a Simek kezelése, és a viszonylag stabil és megbízható működés lenne.
Én találtam egy Asha 305-st is, meg egy Alcatel OT-918D-t is, bár nem tudom ezeket érdemes-e számításba venni?! Vagy sokkal jobban járna ha hozzátennénk még, és mondjuk egy Galaxy Y Duos vagy egy Galaxy Ace Duos telefont vennénk neki?!Megbízhatóság és stabilitás tekintetében melyeket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest