- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #30555 üzenetére
Én próbáltam SGS-t, és jó volt, mondjuk gyári ROM-os volt, meg volt pár akadás, de azért összességében a Spicához képest Trabantból Mercibe
A Ferrari meg gondolom az i4 lenne akkor
Az idegesít csak az Apple-ben, hogy van 1 probléma, amit ők csináltak, és ahelyett, hogy megoldanák, letagadják, elmondják, hogy mit csinálj, ami szart se ér, és miután rájöttek, hogy ezek nem működnek, kiadnak egy bumpert meg aszongyák ha nem kell add vissza. És ha ez nem lenne elég, feltalálják a spanyolviaszt minden évben, amikor kiadnak egy ájfont, és a spanyolviasz mindig egy ezer éve a piacon lévő szolgáltatás (3G, MMS, videohívás (most tökmind1, hogy MSN vagy 3G-vel). Ha tényleg fullosak lennének a termékei, nem érdekelne, de így...blt.62: Szolnok-Szeged 240km?!
Vagy oda-vissza értetted?
Amúgy szerintem ne cseréld le, inkább add el, és vegyél vmi jó androdos kütyüt, pl HTC Legendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest