-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz korpicschess #19596 üzenetére
Ja és E51 méretű legyen és súlyú!
Magyar nyelvű legyen és ne Win Mo-s! Méghogy a Nokia jó, meg a Samu! Samu= doboz hang beszéd közben! Még a 100 rugós telójánál is!!!eseries: E51 volt és fos, mint a bátyja.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
zH.
senior tag
-
korpicschess
veterán
-
Joe bácsi
őstag
Elvárások:
- NE Nokia legyen és NE Samu
- lehessen háttérképet beállítani amit én akarok
- lehessen egyedi csengőhangot emberekhez rendelni
- ne legyen se nyitós, se csúszkás
- legyen wifi
- gps se baj, ha van (persze ingyenes)
- ne legyen tapis
- stabil és gyors legyen
- ne legyen 150 g!!!
- ne kerüljön 80-100 ezerbe
- legalább 2"-os kijelző
- ne qwertys legyen[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
TooN
aktív tag
válasz azazell0 #19591 üzenetére
Én valamit nem értek!
Nagyon ne tudjon semmit és akár régi is lehet, de azért adnál érte annyit, amiből egy komoly telefon is kijön!
Ez ilyen kandi-kamerás dolog!
Komolyabban egy kicsit, szerintem neked kellene jobban tisztába rakni magaddal, hogy mit is szeretnél, vagy mennyiért!
Amit leírtál, az kb. 16,825 féle készülékre ráillik!
Tudod pontosítani, hogy mit is akarsz?
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Kalmi27
csendes tag
Mit gondoltok a htc touch diamond-ról?
Megér 30 ezret?( Vodafone-os, Karcos sajnos pont az előlap) -
azazell0
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mobilt ajánlani?
- stabil, kiforrott szoftver
- átgondolt, kiforrott ergonomikus kezelőfelület (bár ez elég szubjektív)
- ne legyen hivalkodó, normál telefonra emlékeztessen (E71-es jellegű teljes billentyűzet és iPhone-szerű kizárólag érintőképernyős dizájn kizárva)
- 3G-t tudja, kényelmesen lehessen böngészni (ne próbálja a teljes Index-főoldalt egyetlen hosszú oszlopba rendezni), szükség esetén modemként is működjön. HSDPA, wifi nem erős feltétel, de jó lenne.
- fényképezőgép legyen benne, de mindegy, milyen
- Bluetooth
- nagy (felbontású) kijelző nem árt
- relatíve alacsony SAR
- lehet használt és EU-n belüli külföldi rendeléstől sem irtózom, szóval nem csak a magyar árak játszanak.Ár: hát, akár 70-et is hajlandó vagyok kiadni rá (függetlenül persze), de a lényeg az ár-teljesítmény arány. Egyáltalán nem derogál egy használt, kopott, pár évvel ezelőtti modell mondjuk 12-ért :-)
Ami szimpatikus (le is beszélhettek róluk): Nokia E70, Samsung L700 (mindkettő régebbi modell, de ettől még az újak is szóbajönnek)
Köszi!
-
golax
tag
sziasztok!
előre köszi a tippeket
20 körül szánnék rá HASZNÁLTAN, a lényeg, hogy sokat bírjon aaz akksi és ugyanolyan/jobb kamerája legyen, mint a SE K800i-nak. (esetleg wifi, de ez nagyon nem feltétel.)
köszi
maradnék a 20as felső határnál
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
Sly Bp.
addikt
Az iPhone az iPhone...! Nincs hozzá hasonló... nagyon jó! Ha ki tudsz fogni egy szép állapotút nagyon jó! E52 nemrég adtam el de nekem nagyon tetszett kényelmes elegáns sokat tud és az új szoftverrel nagyon príma! E75 itt voltak bajok méghozzá a csúszkával és a méretekkel! A csúszka nem volt a legjobb ha rárántottál kinyílt tehát picit laza volt de ez szerintem bőven belefér egyéb hibája hogy baromi értékvesztő! N79 szép jó jól összerakott minőségi műanyagból van nagyon jó kamera csak egy nem egy komoly megjelenésű telefon az E széria mellett de nagyon jó hibát nem tudok mondani! Ha megmondod mire használnád a telót akkor meg tudjuk mondani melyik lenne neked a legjobb!
-
tothm
őstag
Apple iPhone 2G 8GB vs. Nokia E52 vs. Nokia E75 vs. Nokia N79!? Érvek, tapasztalatok jöhetnek! Köszi!
-
Kalmi27
csendes tag
helló
Érdekelne hogy ti mit ajánlotok.
Ami kéne - Wifi
- Qwerty billentyűzet ( nem érintőkijelzős teló)
- Elfogadható zenei teljesítmény
- Használtan max 40 ezerElőre is köszi
-
golax
tag
sziasztok!
előre köszi a tippeket
20 körül szánnék rá HASZNÁLTAN, a lényeg, hogy sokat bírjon aaz akksi és ugyanolyan/jobb kamerája legyen, mint a SE K800i-nak. (esetleg wifi, de ez nagyon nem feltétel.)
köszi
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
Blind01
csendes tag
Köszi a megerősítést, akkor valószínű hogy Arénát veszek.
-
sagesz93
addikt
válasz Blind01 #19573 üzenetére
Sokan vannak így hogy "félek tőle mert LG", én is így voltam, mikor vettem a kf750-t, aztán lett kp500, és most arena.
Nagyon jó telefon, minden - értelmes - dolog van benne.
És a ára a tudásához képest nagyon kedvező.
Ha a szürke túl nőies neked, akkor ott a fekete.(igaz az a t-nél nincs.)
Neró: A bl20-ba van wifi?[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
válasz Blind01 #19573 üzenetére
Az LG-től nem kell félni, elég jó telefonokat gyárt. Én az LG Chocolate BL20-at ajánlom, elég sokat tud és az igényeidet is kielégíti. A Telefonról.
Sly Bp.: megint az Omnia?
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Blind01
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, új mobilt akarok venni, jó lenne ha tudnátok segítséget adni.
Nokia 5800-át néztem legelőször, de csak rosszat olvastam róla így letettem róla.
Utána N79-t találtam meg, ami nagyon bejön, de arról is írnak olyat hogy gagyi műanyag, meg kopik. De mostanában belefutottam az LG Arena-ba. Kicsit félek tőle mert LG, de erről viszont csak jót olvastam, igaz zárt rendszer, de a navigáció nem olyan fontos.
Amik fontosak lennének:
-jó kijelző
-jó kamera
-olvassa a txt-t (puskának )
-ritkán de néznék facebook-ot vagy twitter-t WIFI-n
Ezek tudtommal megfelelnek az LG-nek, élőben még nem fogtam, de videókon vagy képeken inkább női telónak tűnik, ami azért nem szerencsés.
20 éves fiú vagyok.
Szóval N79 vagy LG Arena, de ha tudtok más alternatívát azt is szívesen veszem. T-nél venném.
Köszi a segítséget! -
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19566 üzenetére
Aláírom, hogy üzletiben nagyon jó, de az élvezet nincs meg benne!
Nekem egy telóba kell, hogy valamitől extra legyen!
Imádom az E51-met, mert mindenben kiszolgál jól, de nem izgat fel! Helyette most már itt az új is az 5800, de ......!
Tapimobil, fasza, de ennyi!
Itt említeném meg, hogy ez már mindenkinek a maga perverziója, és az egyéni ízlések befolyásolják a döntéseket és az érzéseket!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19564 üzenetére
Az "E" szériák esetén is csak a szépen lassan óvatosan elvet használja! Ettől lesz olyan megbízható, ami az üzlethez területre kell, de felizgatni nem fog!
E51 - E52
E71 - E72Szinte ugyan az, nem látom azt a csodát , amit várnék! (persze az adattáblát ismerem, hogy miben más) Külsőre új, hogy látszódjon, hogy már új is van, de ..................
Hmmm - nem jöttem izgalomba!
És nem fikázni akarom, mert a legmegbízhatóbb telefonok!
-
Sly Bp.
addikt
Szerintem már a Samsung a drágább kategóriában egy ideje átvette a vezetést! Lásd N79 és N82-re egy i7110, N95, N95 8GB, N96 és N86-ra az i8510 innov8 (ezzel csak az N86 veszi fel a versenyt, és az N97, N97 Mini-re itt az i8910 Omnia HD! Csak a Nokia 1 tudást többször felöltöztet és kiadja mintha valami nagy hűha lenne! De a Nokia-t megvédve az E és a luxus szériában még nincs vetélytársuk nagyon!
-
picur220
veterán
-
TooN
aktív tag
válasz Ricardo #19561 üzenetére
Hi!
Miért is sztároljuk a Nokiát?
Igaz, hogy jó megbízható telefonokat csinál, de azért, mert semmit nem fejleszt, ugyanazt hozza folyamatosan! Minimális előre lépés, mert abból baj nem lehet, de már olyan dög unalom, hogy semmi értelme!Persze munkaeszköznek qrva jó, mert nincs vele gond és egyszerű, mint a faék. Kb ezért is van életben a cég, mert a nagy cégek, mind ezt veszik kilóra, mert nincs sok gond és mind ugyan az.
Tegnap, hoztam haza az 5800-t és 10 perc után félre raktam, mert ugyan az, mint 10 évvel ez előtt!
Értem én, hogy nem akar besülni, de csak akkor megyünk előre, ha csinálunk valami újat!
Nem hiszem, hogy sokáig lesz még első a trónon így!
Üdv!
-
Ricardo
titán
válasz sales7even #19559 üzenetére
"de mégis csak nokia."
Ez aztán az érv
-
TooN
aktív tag
válasz sales7even #19559 üzenetére
Hi!
Szerintem nem eladni kellene venni egy telefont, hanem használni! De ez csak az én véleményem! Inkább kiszállok bukóban egy év múlva elégedetten, mint két hónap múlva bosszankodva, mert nem az igazit kaptam!
Arénáról nem tudok nyilatkozni, mert nem volt a kezemben csak röviden, de a Samu tökéletes és nem hiszem, hogy csalódni lehetne benne. Ezzel párhuzamosan N 5800 egy Nokia és kész semmi extra! Ha volt már Nokiád, akkor olyan, mintha nem is lenne új telód!
Most van előttem egy 5800, amibe bele raktam a kártyát tegnap du. és kész! Semmi extra! Sokadik Nokiám és fel sem villanyoz! Nekem ez most ingyen volt, de nulla élményért minek fizetni!
Üdv!
-
sales7even
csendes tag
válasz kkrisi #19557 üzenetére
szió..
ezt neked kellene eldöntened igazából, milyen telefont is szeretnél?
Nokia mellet nem sok érv szól , viszont én csak a nokiát ajánlanám neked! Miért is ? Igaz az anyaghasználata nem a legjobbra sikerült, de mégis csak nokia. Rengeteg dolgot rejt a Symbainos op.rendszer - bár ez tőled is függ, mennyire fogod kihasználni -
A Nokia eladható lesz, bármikor! Varázsolsz rá egy új előlapot és már el is tudod adni, cserélni. A Samsung bajos szokott lenni, szerény véleményem szerint. Igaz a képe szebb, de pl a fotók nem feltétlen!Ha írnál pár funkciót, mire is szeretnéd használni. Akkor jobban tudok, tudunk segíteni.
Üdv.
Webesfejlesztés, Webáruház, Design & Grafika, Tárhely, Domain
-
Szabeszka
aktív tag
válasz kkrisi #19555 üzenetére
A Nokia 5800-val főleg az a baj, hogy az anyaghasználat elég vacak, és a szoftverben nagyon sok apró hiba (van néhány nagyobb is) van, ami bosszantó.
Ha fontos, hogy programokat tudjál telepíteni a telóra, akkor az Arena kiesik, mert zárt oprendszeres, de ettől függetlenül nagyon jó kis telefon.
Viszont a Samsung Windows-os, így szinte teljesen testre lehet szabni, a Nokia meg Symbian-os, arra is nagyon sok program van.
A Samsung Omnia II alatt nagyon erős hardver van, sok minden van benne, de a TouchWiz felület nem annyira nyerő, mint a HTC-nek a UI-jai, viszont a hatalmas kijelző nagyon szép és jól használható.On the road again
-
kkrisi
senior tag
A Samsung Omnia II -ről mik a vélemények?
AMúgy ez a 3 teló közül próbálok dönteni:
-Nokia 5800
-LG Arena
-Samsung Omnia IIDe a Nokia 5800 tényleg annyira kaki lenne?
-
TooN
aktív tag
Hi!
Egy gyors segítséget kérnék?
Melyik bolt a megbízhatóbb?
ÚjTelefon.hu
XXL Gsm
Vip PhonePls. Help!
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz sagesz93 #19547 üzenetére
A Samsungra én ráraktam kapásból a 2 füles, 4 oldalas menüt, úgy már elég komoly volt... Ezen a képen látszik a legjobban, hogy mire is gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Wictor #19544 üzenetére
Nekem KP500 volt és bejött!
Az LG megoldásai (menüben) nekem jobban kézreállnak mint a konkurencia.
A külseje tűnhet játéktelefonnak, de a gumirozott műanyag, nagyon strapabíró, karcot nem lát rajta az ember
Természetesen az éri meg amelyik olcsóbb.
Wictor: Az már lehet jó, én a prada menüt tettem a kp500-ra, szebb lett, és ugyanolyan használható[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Sly Bp. #19545 üzenetére
A Samsung tetszett nekem a legjobban. Egy olyat még elfogadnék szívesen karira. Szép a külseje (csak nem valami igényes a tátlap, de ez részletkérdés, nem kell kulccsal együtt tárolni és majd nem fog karcolódni), iszonyat szépen játssza a filmeket, szebb képet csinál, jobban szól minőségi fülessel (a Lucky Goldstar torzított), és még sorolhatnám.
-
Wictor
őstag
válasz Sly Bp. #19540 üzenetére
Sly már megint megmondta az egyéni véleményét, és már megint támadják... Vazz, egyre jobb lesz ez a topic.
Egyébként én mindenképpen a Samsung S5230-at ajánlanám. A KP500 egy elfuserált vacak hozzá képest. EGYÉNI VÉLEMÉNY, kéretik figyelembe venni! (Volt már mindekettő, ráadásul újan vettem őket, így tapasztalatból beszélek!)
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz kamikaze12 #19541 üzenetére
Hát nem nagyon...
-
kamikaze12
csendes tag
Hellosztok se w995 om van nem lehet ra tenni rendes gps programot?nem tudjatok?
-
Sly Bp.
addikt
válasz littlelion21 #19539 üzenetére
Már párszor ki lett itt fejtve ez az olcsó érintős téma... Vacak mind! Kifejtem ezt is S3310-zzel nekem csak bajom volt! Hiába van jobb anyagokból de egy ilyen semmit tudó telefon nekem ne fagyjon ki...! Nálam a telefonálási hangminőség nem volt jó használható volt de nem volt jó! 2700 ezekkel szemben megbízhatóbb volt! Minősége sem annyival rosszabb de megbízhatóbb ami szerintem egy alsó kategóriás telefonnál a lényeg!
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz vbonny #19528 üzenetére
Az S3310 egy fémes/fém telefon, a szokásos alsó-középkategóriás Samsung belsővel.
A 2700 ellenben egy szar anyagokból összetákolt pehelykönnyű, szinte 0 fokos betekintési szöggel megvert átlagos series40-es Nokia. Tipikusan az a telefon ami képek meg spec. alapján még jó(nak tűnik).
Meg kell nézni, ki kell próbálni mind2-t.
Ha kettő közül kellene választanom, nem kérdés hogy melyik mellé tenném a voksom.
Viszont a pannon-os S3310-el vigyázni kell, csak a baj van velük.#19538: szép, kerek, értékes vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Szerintetek LG KP502 vagy Sams S5230? Melyik a megbízhatóbb?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Neró
őstag
válasz betonfelhő #19530 üzenetére
Mit szólnál a Motorola L9-hez vagy a Nokia 3110 Classic-hoz?
| www.diablohungary.hu
-
betonfelhő
tag
heló
lassan (4 év után) új mobiltelefont kell vásárolnom. kicsit meg vagyok lőve a témában, mert a készülékeket böngészve és a teszteket nézve mindig vagy hiányoznak belőle funkciók, rossz minőségű az építése vagy túl drága.
olyan készüléket keresek ami:
- 25 ezer HUF alatt van
- futnak rajta java appok
- pc-cel szinkronizálható, használható adathordozóként is.
- bővíthető memóriajó lenne ha lenne, de nem kritikál:
- FM rádió
- kamera
- mp3 lejátászás -
sagesz93
addikt
válasz kamikaze12 #19527 üzenetére
seportal.hu < csak SE telókkal foglalkozik, letöltések menüpont alatt találsz rá játékot, meg progikat.
[ Szerkesztve ]
-
vbonny
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik a jobb telefon: Nokia 2700 classic vagy Samsung S3310
-
kamikaze12
csendes tag
Megvettem a se w995 ot tiszta ujan
nem tudtok ra valami jo progikat -
-
sagesz93
addikt
válasz Sly Bp. #19523 üzenetére
mylgarena.com és mylgcookie.com csak hogy a 2 legismertebb teló oldalát hirdessem Meg logouton is van arena FAQ.
-
Wictor
őstag
válasz kamikaze12 #19520 üzenetére
Ha van rá pénzed, akkor inkább a W995-öt vedd.
-
-
kamikaze12
csendes tag
Hú bakker akkor holnap nem tudom mien telot fogok venni
-
kkrisi
senior tag
Hello Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert egy érintőképernyős telefont szeretnék venni csak nem tudom melyik felel meg leginkább az elvárásaimnak!
Amik kellenének, hogy benne legyenek:
-Wifi
-Fotófény, led, vaku, (valamelyik)
-3,5 füles
-IdőjárásIlyen elvárásoknak miket tudtok ajánlani? Nem nagy baj ha némelyik nincs benne csak jó lenne! Az a legfőbb lényeg, hogy viszonylag pofás legyen, jól szóljon, nagy kijelzője legyen és hát ne legyen olyan drága!
A válaszaitokat előre is köszi!
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #19513 üzenetére
Pl egy GPS progi elférne rá + Én szeretem a hülye témákat meg minden ilyet ezért egy zárt telót nem tudok a sajátommá tenni pl a mostani M7600-at sem
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #19511 üzenetére
Ha jól tudom az SE-re is vannak oldalak ahol egy rakat progi van! Arena-ra meg nincs legalább is én nem találtam és nem hallottam róla! És a Java-val is az a baj hogy nem megy fel mindenre! Pl E52-esemben egy java póker nem ment rá az E66-ra! Pedig full ugyan azok De ebben a Java témában nem vagyok otthon mert nem nagyon próbálgatom őket!
-
Sly Bp.
addikt
válasz kamikaze12 #19506 üzenetére
A W995 szerintem mert az Arena zárt és ez borzasztó nagy hátrány a szememben!
-
rep3at
őstag
Jó lenne ezt itt egyszer és mindenkorra lezárni, további eszmefuttatásokhoz pedig vár titeket a fent említett topik.
Azért mert valaki egy véleményen van Sly barátunkkal, attól még nem lesz belőle védőügyvéd. Ezt kb. úgy írtad mint ha azt hinnéd hogy csak azért mert te is kipróbáltad a fent említett telókat, neked van igazad. Miért? Ó igen, még mindig nem lenne belőlem jó védőügyvéd.
Forward thinking. كرر
-
hool
aktív tag
válasz cLeanLess #19504 üzenetére
"ne köss bele mindenkibe akinek 2füle van, csak azért mert 1800napja regisztráltál."
azért elég jól kevered a témát.
A reget azután feszegettem, miután a kiscsoport kommandó azzal jött, hogy "idejövök" stb.
"Szánalom, hogy arra volt energiát, hogy kilinkeld sly 6303-as 'tippjeit', de arra nem vetted a fáradtságot, hogy megnézd, kinek milyen szempontok alapján milyen helyzetben és mikor ajánlotta."
Honnan tudod, hogy nem néztem meg mire írta?
Ha egy hozzászólásra 20 másodpercnél többet fordítok az gáz?
Szánalmasnak azt tartom, hogy már a 3-4. ismeretlen talál be, akikhez hozzá sem szóltam.Szakértelem biztos van, valakinek, valahol, én nem értek az összes telefon összes típusához, és nem is állítom, hogy 1 max 2 hét használat után szakértője lennék. Nagyjából 3 telefont használtam tartósan (fél évnél többet), most van a 4., mit ad Isten, nagy százalékkal ezekről osztja az észt.
Az én hozzászólásaim nem arra voltak kihegyezve, hogy ki mikor regelt, egyetlen egyszer írtam, a már említett próbálkozás miatt.
És szerintem is ideje lenne ezt már lezárni, kezd unalmas lenni, főleg n+1. ismeretlen, önjelölt Sly védőügyvéd.
Ha továbbra is késztetést érzel, vár a pm.
-
kamikaze12
csendes tag
skacok lg km 900 aréna meg se w995 meik jobb miben jobb?M
-
cLeanLess
tag
Nem diktálok, csak megkértelek arra, hogy ne köss bele mindenkibe akinek 2füle van, csak azért mert 1800napja regisztráltál.....Szánalom, hogy arra volt energiát, hogy kilinkeld sly 6303-as 'tippjeit', de arra nem vetted a fáradtságot, hogy megnézd, kinek milyen szempontok alapján milyen helyzetben és mikor ajánlotta.
Most lehet azon filozofálni,hogy 30x annyi ideje regeltél ez csak egy puszta szám, semmi több, hozzáértésed, szakértelmedet, NEM tükrözi. Innentől kezdve tényleg off, ha nagyon unod magad dobj egy privit.
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
rep3at
őstag
Van Nagy Mobiltelefon kibeszélő topik is, a továbbiakat legalább ott beszéljük meg.
Forward thinking. كرر
-
hool
aktív tag
válasz cLeanLess #19500 üzenetére
2 hónapja regeltél, de azt mondod, hogy idejövök? Továbbá diktálsz, hogy legközelebb így-úgy?
Nem érdekel hány tinédzser rajongó próbálkozik be, a véleményem fenntartom, ha ostoba tanácsot látok, máskor is, másnál is írok véleményt.
Nem hiszem, hogy ezen ennyit kellene bárkinek is görcsölni, főleg kívülállóként. -
rep3at
őstag
válasz korpicschess #19490 üzenetére
Milyen S200?
Engem érdekelne, de csak cserém van..
Nem osztottam ki senkit, én az igazság oldalán állok. Néha én is értetlenül állok Sly hozzászólásai előtt, de ismerem már annyira hogy pár perc után kibogarásszam a lényeget belőlük, ő csak jót akar nektek. Ja és nem nyalok mielőtt beszólnál nekem is hool..
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest