-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbest
aktív tag
Egy új kérdés:
Ezt a koreai nokiát kellene hogy tisztán lássam, mert mindenki mást mond, a luna : made in korea, és eredeti! Ezek szerint nem minden koreai készülék klón! De a nagy kérdés: N95 8GB wifi van benne, belső memóriája 8GB, és made in korea! Ez akkor eredeti vagy klón??? Köszi a segítségeteket előrre is!
-
sagesz93
addikt
válasz Dominiator #21194 üzenetére
Szerintem az árához képest érdemes megvenni, nekem volt és jó volt, ennek ellenére itt sokan leszólják
-
balintXD
tag
Melyik a jobb telefon? Amikre használnám : Zenehallagtás, DVD-video lejátszás, fotózás...Igazából egy minél jobb multimédiás képeségekkel rendelkező készüléket sze retnék...3 tetszik nagyon mégpedig a Samsung s8000, a Samsung Omnia 2 (i9000)
illetve az Lg km900 arena. Melyiket ajánlanátok?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
Dominiator
aktív tag
mit szóltok az lg kp 500 hoz érdemes megvenni?
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
norbest
aktív tag
Hali
egy kis help kellene!
Tudna valaki egy webcímet vagy programot adni, amivel imei-t ellenőrizhetek, mármint, hogy eredeti-e! -
madarasz92
őstag
válasz littlelion21 #21184 üzenetére
Igen most hogy mondod az tényleg egy klaszikus jó kamerás volt..
-
littlelion21
addikt
válasz madarasz92 #21181 üzenetére
SE K750i
-
pc-user
senior tag
válasz madarasz92 #21181 üzenetére
Kiváncsian várom a választ és közben jegyzetelek...
-
pc-user
senior tag
válasz madarasz92 #21173 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Egyébként ez az Lg kf510-es milyen fotókat készít (látom, hogy 3,2 mpixeles a kamerája)? -
madarasz92
őstag
válasz pc-user #21171 üzenetére
Nekem nem volt gondom a D900 csuszkályával bár a csuszkás telefon se az egyik pillanatrol a másikra megy tőnkre...
Mondjuk szerintem a D900i már kicsit lőtyőgőtt mikor 1éves lett..
De az Lg KF510-nél ezt nem tapasztaltam mondjuk ott fém érintkezett a fémel nagyon kellemes és jó minőségű volt.. -
Langsam
aktív tag
Nosztalgia. A paraméterei ma már gyengék, belegondoltam hogy mennyire szerettem akkor, de ma már csak második telefonnak kéne és csak is újonnan nosztalgia kedvéért, de nem horror áron. [link]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz madarasz92 #21164 üzenetére
Elhiszem, valószínű úgy járnék, mint a symbiannal, hogy évekig leírtam, aztán most meg nagyon tetszik. Motorolám nekem sem volt. Nagyon vártam a Droidra, de csalódás volt a tesztje, és pont addigra lett elegem az érintőképernyőkből. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21162 üzenetére
SE telefonjai teljesen kimaradtak az életemből. Akinek van/volt a környezetemben azt mondták, hogy jó telefon, de a menüje és a gombjai valahogy nem az igaziak. Így bár tetszett néhány SE multimédiás képessége, de sosem mertem venni egyet. Csak Nokiám és LG-m volt, most kezdem a Samsungos korszakomat. Illetve volt Asusom is, a P535 még ma is megvan navigációnak, de akkor nagyon ütős telefon volt, csak meguntam a ceruzát és a 2 mega felett is eljárt az idő.
Persze ha a Vodafonnál SE lett volna ebben az áron kamerával, akkor azt vettem volna ajándékba.[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz meroly #21153 üzenetére
Ha már van hadd fényképezzen, VGA képekkel még a 32 mega is elég egy ideig !
De főleg az mms lesz kihasználva, a régi Alcatelje (356-os talán, vagy valami hasonló) szerintem minusz memóriával rendelkezett, néhány mms kivégezte a tartalékait)
Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz rep3at #21152 üzenetére
Mindkettővel egyetértek, mind a kettő itt van előttem az asztalon. (nem vagyok kereskedő, csak nagy a család és a telefon a gyengénk ) Hasonló tudású telefonok, a G600 csak a kamerájában jobb. Videofelvételük koruknak megfelelő, ma azért már vannak jobbak a G600-nál az 5 megás kamerás mobilok kategóriájában. Üdv.
-
pc-user
senior tag
Telót keresnék 15 e ft körül. Melyik márkát/típust érdemes választani, ha a fő szempont a viszonylag jó minőségű fotó-készítés? Vagy ha adott két különböző készülék pl. 3 mpixeles kamerával, ugyanazt a minőséget produkálják?
-
Sly Bp.
addikt
válasz zeeland66 #21147 üzenetére
Függetlenben sem vészes az ára mert vannak nagyon jó használtak! Itt is van egy pl! Rákérdezel a korára hogy fóliás e meg hogy mennyi beszélgetés van benne kicsit alkudsz és jók! Csak gyári garisat kell ebből is venni!
-
Langsam
aktív tag
Na megvettem a Nokia 1680 Classicot. 7ezerért nagyon korrekt kis készülék, bár legalább egy fülhallgatót adhattak volna, de csak egy töltő járt. Semmi gond, így is jó vételnek tűnik. Bekapcsolva a színek, a menü és a gyorsaság tűrhetőnek tűntek. Szerintem kategóriájában ennyiért oké. Üdv
-
meroly
veterán
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Érintőkijelzős Nokia érdekelne, mik vannak ? (Egyedül az 5800 jut eszembe ... )
-
zeeland66
tag
Sziasztok, kérdezném a Nokia 2720-nak a betűméretét lehet nagyméretűre állítani?Anyukámnak venném,neki fontos lenne a nagy betűméret és az egyszerű kezelhetőség
üdv -
Langsam
aktív tag
Ja és egyébként a szintén Innov8-on gondolkodó kedves Fórumtársnak üzenem, hogy ha nem megy állandóan a nagyforgalmú adatkapcsolat akkor az akkumulátor is tűrhetően teljesít. Nem tartalék világbajnok, de sok beszélgetéssel, kék fogazással, állandó testreszabással simán kibír egy erős napot, és annyi nekem már elég, este úgyis megy a töltőre mindig. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21134 üzenetére
Nagyon köszönöm mindkét válaszodat.
Azért kérdeztem, mert a régi Nokiám bővítésénél sokszor előfordult hogy nem szerepelt az ajánlott telefonok között az enyém, de mégis hibátlanul ment. Persze az is előfordult, hogy beleizzadtam, mire leszedtem a nem működő programot. Ezt az új készüléket azért nem akarom feleslegesen barkácsolni, de ha már alakulnak a symbian navik akkor jó lenne legalább egy megbízható. Ameddig nem jön az I-Go a symbianra, mert azt kapásból megvenném. Köszönöm még egyszer a segítségedet, ezzel most már a symbianosokat boldogítom. Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz Langsam #21132 üzenetére
A progik nem egységesek.
Vannak v3-as meg v5-ös progik, a legtöbb v5-ös megy v3-on is, de csak az FP2-t szeretik. Van olyan v3-s ami megy v5-ön, de ez nem törvény, nem mindig van így.
A legjobb, ha olyan progikat szedsz, amik a tiedre valók, így nem lehet probléma.A Symbian topik elvileg az okostelok között van.
[ Szerkesztve ]
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21131 üzenetére
Köszönöm szépen. Keresésben sosem voltam jó még eddig nem sikerült ráakadnom a symbian topicra de próbálkozom. Azt tudod esetleg, hogy az S60-on belüli navi programok egységesen jók-e az érintőképernyős és a hagyományos gombsoros készülékre ? Sok ingyenes symbianos navi program is van a neten, de ahogy látom a kompatibilis készülékek listájában főleg érintős Nokia telefonokat említenek. Bocs az off-ért. Köszi. Üdv.
-
Langsam
aktív tag
OFF kérdés.
Fórumokban akartam megnézni, hogy az Innov8 Symbian 60-asára milyen navigációs szoftvert érdemes venni. (a telefon tesztjeiben volt a Garmin XT, sygic és még egy harmadik)
Hirtelen azonban elég sok fórumot találtam ha valaki esetleg pont járatos valamelyik ezzel foglalkozó fórumban (symbian navi) megköszönném ha segítene és megadná a fórum nevét, hogy ne töltsem feleslegesen az időt a kereséssel. Meg persze ha konkrét tanácsai lennének azt is megköszönném. Üdv. ONObi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
+-
csendes tag
Sejtettem. A lényeg, hogy Edina addig kibírja.
-
+-
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Szerintem várok még 1 picit. Hátha kijön egy 6230 klón
-
ölyv
csendes tag
Hát az tuti komoly kis telefon volt. Nekem is az volt évekig és semmi panasz nemvolt rá...
-
Langsam
aktív tag
válasz Sly Bp. #21109 üzenetére
Akkor egyre gondoltunk. Emlékszem amikor este megmutatta a sötétben a barátom, azt gondoltam ilyen szépség nincs is ! Aztán szépen lassan odaadtuk ezeket a kamerás telefonokért, meg kellett volna tartani. De igazad van. Az volt a TELEFON. Üdv.
-
meroly
veterán
Szerintem is randa szegényke
6500 classic?Sly Bp. #21109 Az én 2330c-m az, mást nem lehet vele csak telefonálni, de azt sokat
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Langsam
aktív tag
válasz Sly Bp. #21105 üzenetére
Az volt az a telefon, amelynek hideg kékes fénye volt ?
Ha igen, egyetértek Veled. Bár ma már csak egy szűk réteg venné, de azok biztosan.
Mondjuk második telefonnak.
Iszonyatosan jó telefon volt. Igaz könnyebb volt akkor telefont csinálni, kevesebb funkció, kamera nuku, de akkor is, ritka stabilra és stílusosra sikeredett.
Ha egyre gondoltunk, akkor nagyon szerettem azt a telefont.
Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
+-
csendes tag
Az igen. 6303 Rég nem láttam ilyen ronda telefont. Legalábbis nekem nem tetszik. Nem igaz, hogy nem tudnak egy 6230 stílust kidobni. És az még szép is /volt/. Csak ez a 2 modell jöhet szóba?
Köszi a segítséget!
-
+-
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 4-5 éve nyúzom a szeretett mobilomat. Mely Nokia 6230 névre hallgat, de én csak Edinának hívom. Tulajdonképpen jó lenne még, csak a jobb felső gomb nem nagyon akar működni. Illetve kezd szétesni itt-ott. Kerestem egy ugyanilyen mobilt, de sajnos már nem árulják. Esetleg mit tudnátok ajánlani?
Amit szeretnék:
- Memóriakártyát kezeljen
- Nézzen ki normálisan
- Nokia legyenAmit nem szeretnék:
- Ha érintőképernyős lenne
- Ha halk lenneTehát mondhatjuk nem nagyok az igények. A legjobb lenne egy új 6230, de nincs. Illetve 6230i, de őt sem láttam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest