- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz meroly #20393 üzenetére
Hát nagyon kettős a véleményem! Mert a telefon minősége és tudása is nagyon jó! De a hangszórója olyan mérhetetlenül halk hogy nem hallod ha csörög és olyan vacakul rezek ha a zsebedben van sem érzed! Tehát ha azt akarod hogy el is érjenek akkor nem a legjobb telefon! Én csak e miatt adtam el A beszéd hangereje jó csak a külső vacak!
[ Szerkesztve ]
-
redbullinger
csendes tag
kösz
ki a legokosabb szőke???? -golden retriever ..redbullinger=adrenalinluv.. google+ meghívók ingyen!!(írj privátban! ).... HTC HD7
-
meroly
veterán
válasz redbullinger #20388 üzenetére
E50-be is van wifi, a kamera a szokásos, de nem rossz szerintem.
Bár maga a telo szoftveresen nem egy nagy durranás, de frissítve már egész jó.Visszavonom, ha érintős kell....
Jut eszembe, Sly, a 6650-es nokiáról mi a véleményed? (ez most magam kérdése)
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Sly Bp.
addikt
-
redbullinger
csendes tag
ja tényleg még kihagytam azt h érintős legyen
ki a legokosabb szőke???? -golden retriever ..redbullinger=adrenalinluv.. google+ meghívók ingyen!!(írj privátban! ).... HTC HD7
-
redbullinger
csendes tag
1 pillanat, megnézem h milyen
-
Sly Bp.
addikt
válasz redbullinger #20388 üzenetére
Nokia E61i, E51?
-
redbullinger
csendes tag
hello
én 1 olyan mobilt akarok venni ami:nem túl drága,van benne WLAN(wifi), és viszonylag jó a kamerája
ha valaki tud ilyen akkor az szóljon légyszi
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlását tervezem, de túl nagy a választék, és ráadásul a specifikációkban nem szerepel egy számomra fontos kérdés.
Szóval olyan telefont keresek, amelyikkel, lehet wifi-n keresztül egy NAS-ról zenét lejátszani, valamint fontos még, hogy legyen jack hangkimenete, a GPS funkció is fontos lenne. Ja és a telefon funkció se legyen háttérbe szorítva (szóval normális telefonhangja legyen, és minél hosszabb üzemideje). Sokféle telefont nézegettem (E52, Sonyericsson W995, HTC,stb.), de nagyon sok a lehetőség.
Ha van ötlet, javaslat, hozzászólás szívesen fogadom.Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Mt5
tag
Mondjuk az E52 az állytólg gyorsabb. Nem a proci miatt hanem mert azt tudták optimalizálni az E55-öt meg nem.
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
-
Mt5
tag
Szerintem E52 vagy E55 (a kettő tök ugyanaz csak az E55-ön valami qwerty szerűség van)
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Új mobil vásárlásán töröm a fejem,de nagyon sok jó készülék van előfizuval max. 50K-ig.Eddig két teló jön be nagyon,az LG Arena és a Nokia E52.
Minden szempontnak megfelelnek(office olvasás,jó kamera,wlan/wifi,stb).
Vagy tudtok más nagyon jó telót max. 50K-ig ami tudja ezeket?Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
meroly
veterán
válasz joshua7 #20371 üzenetére
Igazából mindegy, mert a PCsuite nem magyarítja, ha alapból nem magyar a teló...
A product code-ot kell átírni, ahhoz nem értek.
A legjobb ha visszaviszed a boltba.Lacika85: ha 7-8 éves a telód, akkor nem gyakran cseréled. Pannonnál 6303-at ajánlom (bár ha jól tudom akkor lámpának nem lehet használni a vakut...)
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Lacika85
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, de nem tudom milyet. Most egy 7-8 éves van, ami már kezd cikivé válni, bár nekem bőven megfelelne, mivel csak telefonálásra használom.
De most, hogy venni akarok, azért szeretném ha lenne benne pár plussz funkció is:
- kamera (minél jobb) vakufénnyel, tetszik a bátyám SE-ján, hogy akár lámpának is használhatja a sötétben.
- FM-rádióár 30k körül, inkább alatta ha lehetséges
SE-okat nézegetem (talán bátyámé miatt)
de nem találok árban/értékben találhatót, vagy csak rossz helyen keresgélek.most Pannonos vagyok és nem szándékozom váltani, bár ha nagyon jó árban lenne más...
akár használt is szóba kerülhet megkímélt állapotban, de nem ismerem azokat a helyeket, ahol találhatnék ilyeneket.Ha tudtok, segítsetek. Linkeket is adhatnátok, ahol használt telók között lehet böngészni.
Előre is köszi.
-
meroly
veterán
válasz joshua7 #20366 üzenetére
Azt írtad a T-nél veszed, vagy nem? Ha ott vetted tuti van rajta.
Ha meg nem, akkor vidd vissza a boltba és tetess rá magyart. Ha magánszemélytől vetted (legrosszabb eset) akkor csörögj rá mi a szitu.
Ezt sajna otthon még kábellel se tudod frissíteni, talán bluetooth-on (ezt megnézem, pill)Szerk: valószínű bluetooth-al lehet, mert itt hozza.
De jut eszembe ha nem magyar a product code akkor ugyanúgy angol szoftot fog felrakni... áhh...
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
joshua7
veterán
válasz meroly #20360 üzenetére
Na, az a nagy harci helyzet, h végül nem én vettem át telót, hanem egy kedves barátom és bizony ebben nincsen magyar nyelv (független a teló). És ahogy nézem, ehhez nem jár kábel. Szóval mit tudok csinálni?
madarasz92: köszi. Ahogy nyomogattam, frankó kis teló ez, csak a fönti probléma áll most fönn.
Semper Fi
-
meroly
veterán
válasz formax #20356 üzenetére
Nekem pont ezért nem jön be az érintőképernyő. Kocsiban is kell tárcsázni valahogy és lassan már a fontosabbak vakon mennek, pl lefele nyíl-hívás, lefele kétszer-hívás. Ezt egy érintőn nem tudnám, mert a "gombot" se találnám el szerintem. Így én maradok a gombos telefonnál.
Bár ez majd érdekelne, de nem telefonnakImpossible is nothing
-
formax
tag
válasz tjb007 #20346 üzenetére
"...Legyen:
-érintőképernyős..."Biztos vagy benne? Mert divatos ugyan, de bizonyos felhasználóknak nem ajánlanám. Pl. aki sokat használja egy kézzel a telefont (pl. autóvezetők), de különösen, aki sok sms-t ír egy kézzel.
Az ilyeneknek inkább hagyományos, nyomógombos készülék való.formax
-
-
tjb007
nagyúr
Szeretnék a közeljövőben új telefont venni. Erről a listáról kéne választani csak nehéz a döntés
Milyen legyen a telefon?
Legyen:
-érintőképernyős
-GPS -es
-zenehallgatásra is alkalmas
Ne legyen:
-WinMo -s
Ami nem fontos, hogy legyen benne:
-WifiAz összeghatár legyen max. 60eFt.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
"5800 és bár ahogy hallottuk kaki"
Akinek ez a telo "kaki" az vegyen BB,iPhonet 3x annyiért Ár/tudás/minőség arányba bőven jó vétel.Amugy nekem ez a fényképező téma tetszik nincs benne xenon de komolyan ez nem arra készült hogy tájképeket csinálj vele amire kell hogy valamit megörökíts hirtelenjében arra tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
válasz Klemens #20335 üzenetére
Hi!
Nálam most van egy 5800 és bár ahogy hallottuk kaki, de ennek ellenére a legjobb kaki a számomra!
Nokia, így olyan, mint az összes Nokia! 10 percig érdekes lesz, ha volt már korában Nokiád!
De egy darab "izé", nem mint a 97 és a 97mini, így nem töröm ketté, vagy hasonló! Eddig minden telefonom megsemmisült, aminek volt mozgó alkatrésze!
Nagy a kijelzője! Kb 3 x akkor információ mennyiséget tud megjeleníteni, mint pl: E52, E72, E75, 5130, X3, N86, N79, N95, stb..........
És minden tud, amit a többi Nokia is!
Egy hiány, N82-ben van xenon vaku!
Szerintem a Nokiák közül ez a jelenlegi legjobb választás!
De persze ez csak egy vélemény!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
meroly
veterán
Nagyon drága a házcsere és ritka az eredeti ház is. Siroccoval csináltam ezt. Feketét vettem, de aztán csak a fém részeket ezüstre cseréltettem, így pont úgy nézett ki mint a 8800 (persze sirocco házzal), de színösszeállításban. Aztán így sem jött már be.
Nehéz találni. Az utóbbi évben rengeteg telefon megforult nálam, amíg a 8800 utódját kerestem, de egyik se volt az igazi. A 2330c is csak azért maradt meg, mert céges, meg telefonálásra végülis jó...Impossible is nothing
-
Yahoo
aktív tag
válasz meroly #20336 üzenetére
Értem, köszi! Hát jelenleg mondjuk úgy, hogy nincs telefonom! A 2626 évek óta pót telefonként van jelen nálam, most használtam életében először huzamosabb ideig! Úgyhogy keresem az igazit, de nem találom! Őszintén szólva, nagyon finnyás vagyok, mindenben találok vmi kivetnivalót! De nem adom fel! Zavarna ha karcos volna a háza, vmi külsérelmi nyom volna rajta stb...! Vagy vegyek egy leharcoltabb példányt és cseréltessek házat rajta? Az lesz olyan mint újkorában? Vagy a gatyám rámenne? Túl sokat kérdezek?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Klemens #20335 üzenetére
Ahogy hallom az 5800 se nagy eresztés....
Yahoo: IMEI szám ellenőrzésből. Először is egyeznie kell az akku alatt lévőnek a *#06#-el előjövő és a *#war0anty#-el előjövővel. Második lépés nokia ügyfélszolgálat és megmondják az-e. Sok mást nem mondhatnak meg róla, de azt hogy mi a típus, igen. Eddig csak így vettem ilyen kategóriájú telefont.
Árak pedig nekem mindig a vaterás a mérvadó. Csak nem készülsz venni a 2626 mellé?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Klemens
őstag
-
meroly
veterán
Ezekről oldalakat tudnék írni, de röviden tömören: gyönyörűek, megkapóak, elragadóak, telefonálni iszonyat kényelmes velük (fül-száj távolság, súlypont), sms-t írni kevésbé (de én már a végén vezetés közben vakon írtam), akku erős használatnál is kibírt 1,5-2 napot (sirocco akkuval). Zuhantak párszor, de semmi, karcolódni karcolódnak, de ezek ékszerek, vigyázni kell rájuk (jó annyira nem). Ja és csak és kizárólag eredetit szabad venni. A 8800-m nem is adtam el, bekerült a gyűjteménybe, az eredeti silver, ami a legszebb szerintem. Ja és még egy dolog: azért kell némi testfelépítés/alkat is hozzájuk, mert bár nekem se túlzottan izzadós a kezem, de a fém miatt jobban csúszik mint egy műanyag telefon, de ezt a témát nem firtatom, mert Sly kollega még megkövez a végén
Klemens: 5230 vs. 5800
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Klemens
őstag
Az 5230 és az 5800 között mi a külömbség?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
meroly
veterán
Asszem pár szolgáltatás fizetős (!) volt, vagy időkorlátos. Emlékszem kétszer játszottam el, hogy windows újratelepít, program újra felrak, mert lejárt a 30 nap.... aztán mondtam asszonynak hogy vegyünk neki új telefont (ja mert a 6060 az övé volt).
Szerk: én csak adatátvitelre használtam.
Még annó a 8210-emet infrán egy régi laptoppal jobban tudtam archiválni mint ezzel a szutyok kábellel....
De persze lehet hogy neked majd más szoftver jár hozzá, nemtom....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz joshua7 #20320 üzenetére
Én novemberben kaptam céges 2330c-t. Nagyon-nagyon kellemeset csalódtam benne. Kollegák, család is meglepődött hogy ilyen alap telefonom van, de maximálisan kiszolgál (ízelítőként előzmények: 8800, 8600, sirocco, E51)
Ezt bátran ajánlom. Ami cikk megjelent itt róla az nem valós, gondolom valami nagyon béta tesztpéldányt kaptak. Olvasgass bele a fórumjába, ott részletesen kifejtem az első naptól kezdve a tapasztalatokat.Impossible is nothing
-
Klemens
őstag
-
piki24
csendes tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni,melyik telot javasoljátok és miért?
Photohallba néztem ki és közel egyforma az áruk meg a tudásuk is.A nokiara 2 év a gari + 2gb mem kari van hozzá,erre a legkönyebb szerezni programokat meg játékokat is de ez a legdrágább is.
LG kp 500 =34990 ft
Samsung S5230=37990 ft
Samsung S3650 =39990 ft
Nokia 5230 =44990 ft -
Kalmi27
csendes tag
Szerintetek melyik lenne jobb vétel SE p1i vagy w960i?
-
meroly
veterán
Skacok!
T-mobile Vary Text-ről mi a véleményetek. A 11. havi telecom isteníti az árkategóriájában. Igazából netre használnám. A mail for exhange vajon elmegy rajta?Impossible is nothing
-
Klemens
őstag
Megint itt!
Esetleg SE W880-anast érdemes lenne venni? Használtan gondoltam mindenképpen. Láttam már nem egész 10K-ért használtgsm-en, de magánkézből 13K-ért is találtam (elméletileg jó állapotú).
Bnőm 18. szülinapjára tervezem megvenni. Nagyon tetszik neki ez a telefon már egy jó ideje."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Wictor
őstag
válasz meroly #20312 üzenetére
Van adatkábel azokhoz is, csak nagyon ritka.
Yahoo: Ő lenne az. Típusa: CA-46.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz picur220 #20307 üzenetére
5 hónap? Naponta két mobil megy rajtam kersztül. Szerinted?
tjb007: inkább S5230, hamár Samsung. Árban is jobb és tudásban is. Én a helyedben nem vennék S5600-at. Vagy tudom még ajánlani az S5560-at, bár az egy kicsit drágább, de nagyon jó tudása van 50000 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Samsung S5600 -ról mik a vélemények ?
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Nokia 2626-hoz milyen adatkábel kell? PC Suite-tal szeretném szinkronizálni, semmi infot nem találok róla! Van vmi ötletetek? Köszi
-
icepeti
tag
Sziasztok, le szeretném cserélni a telómat, igazából egyik nagy kritérium hogy wifi legyen benne netezés miatt, meg zenét lehessen rajta hallgatni, mi a legolcsóbb a már elfogadható készülékek között, újonnan vagy használtan(de garival) is érdekelne a dolog.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Macska topik
- Amazon Kindle
- Videós, mozgóképes topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Warhammer 40.000
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest