Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz sellerbuyer #46171 üzenetére
Pár éve a 6310i-t ajánlottam volna de most nem tudok olyan telefonról aminek mindenhol van térereje max a műholdasoknak!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Destroyer91 #46093 üzenetére
Ha megírod mire használnád főleg az segítene! Pl: Kamera, Navi, Játék, Üzleti célok... Win8-as is érdekel?
-
Sly Bp.
addikt
válasz CriticalHit #45908 üzenetére
Csak az S5610 lehet
-
Sly Bp.
addikt
válasz maglew #45696 üzenetére
Lumia 820-at ajánlanék! GSM boltból van azért a nagy árkülönbség! GSM bolti gari az olyan mint ha nem is lenne garancia a telefonra! Rengetegszer találkoztam azzal hogy nem akartak hozzá sem nyúlni a náluk még garis telefonhoz és azzal leráztak hogy nem rendeltetésszerűen használtam! Csak gyári garis telefont vegyél vagy szolgáltatósat amik szintén jók gari szempontból csak ott a letiltás veszély áll fenn!
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #45666 üzenetére
Vitatkozni nem is de érvekkel meggyőzni lehet Én értem amit mondasz de azt kell eldöntenie 5 éves telefont szeretne vagy újat!
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #45664 üzenetére
Jobb a C5-nél az tuti főleg a kamerája de nem hiszem hogy lehet kapni megkíméltet! C5-ből meg 30-ért lehet újat kifogni!
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #45662 üzenetére
Nagyon régi telefonok már ezért nem merném beajánlani! De nagyon jó telefon! N79-et is megnézhet ha jó neki a régi típus!
-
Sly Bp.
addikt
válasz szaszayanou #45660 üzenetére
Nokia C5 jó neked csak!
-
Sly Bp.
addikt
válasz kalapacsolok #45528 üzenetére
Én egy VK 2000 típusú készüléket ajánlanék! Nekem volt már és nagyon szerettem!
Itt jelzem akinek van eladó attól meg is venném
-
Sly Bp.
addikt
válasz throwaway #45515 üzenetére
Ha nagyon fontos a levelezés akkor BlackBerry 9780-at vegyél! Olcsón kapsz még Nokia E72-őt! Vagy nézz meg még egy E6-ot vagy E7-et! Ez az üzleti széria a legjobb az általad megjelölt célra! De rengeteg telefon lehet számodra jó, írd meg inkább mi tetszik neked és abból tudunk jobban ajánlani!
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
2000 Ft a NOKIA 100-as a Penny-ben Telenor kártyával! Mindenki vegyen Én vettem egyet a T-s mellé!
-
Sly Bp.
addikt
válasz quailstorm #45348 üzenetére
Én nagyon szeretem ennek ellenére a Samsungot! Szerintem nagyon jól megcsinált darab!
-
Sly Bp.
addikt
válasz meroly #45295 üzenetére
Ezt vettem! Elvileg jó, nem én használom de tetszik a tulajnak
-
Sly Bp.
addikt
válasz Razermazer #45201 üzenetére
Lehet találni nekem már többször sikerült csak sok lett a telefon mellé az igényed
-
Sly Bp.
addikt
válasz Razermazer #45198 üzenetére
Nem fejlesztik a Symbiant! De az Op rendszer nélküli telefont sem A te pénzedből ez a legjobb és egy nagyon jó telefont kapsz! Én nagyon szeretem bármikor nyugodtan beszámítok E72-őt!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Razermazer #45194 üzenetére
Vegyél Nokia E72-őt vagy BlackBerry 9780-at de az combosabb árban az 20-25!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #45091 üzenetére
K800i is szerintem egy kutya az összeshez képest gépre kötve! Telón visszanézve meg gagyi mert pici a kijelző de a hangja jó volt az biztos arra emlékszem (Mekkora király telefon volt a maga idejében)
-
Sly Bp.
addikt
válasz szelesjanos #45088 üzenetére
N82, N95, SE K800i de nagyon szerintem egyik sem jó!
-
Sly Bp.
addikt
válasz szelesjanos #45076 üzenetére
Nincs ilyen! Vagy mit jelent a jó neked? Nálam a 720 HD-tól indul!
-
Sly Bp.
addikt
Vettem egy Új Nokia 100-ast 3.990 Ft-ért Domino Csomagban az Interspar-ban! Aki teheti vegyen egyet mert nagyon jó.
-
Sly Bp.
addikt
válasz #54715584 #44927 üzenetére
Mindegyik nagyon jó nem is lehetnek rosszak! S3-at nem vennék már mert mindjárt jön az S4!
Ami még jó lehet: Sony Z, Asus PadFone 2, BlackBerry Z10!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz adam002 #44920 üzenetére
Arra figyelj oda ha még nem volt a kezedben hogy főleg szerintem hölgyeknek jó mert vékony és eléggé recsegős! Nekem volt és nem szerettem mert nem volt masszív! De meg kell próbálni!
Švejk: Nekem most vagy egy Milestone-om és sosem gondoltam volna hogy ilyen jó! Nagyon jó a kamera a xenon vaku! A fémház... az összeszerelése... nagyon jó! Na meg video nézésnél szebb hangja van mint a HTC Surround-omnak volt! Enyémet egy kocka rootolta és teljesen zökkenőmentesen megy az egész!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz padi68 #44907 üzenetére
Nincs okosítás gari vesztés nélkül! Sokan mondják hogy a root nem jár gari vesztéssel de jár, a T-Mobile-nál biztos! Már direkt szerviz menüt varázsolnak elő hogy megnézzék hogy volt e mókolva Vagy Vodkásat vagy függetlent vegyél! És sehol nem érdemes függetlent venni mert mindenhol drága de ajánlom az időnkénti THM-es akciókat!
-
Sly Bp.
addikt
válasz bendi806 #44899 üzenetére
40 ezer környékén nem lesz Galaxy S 2! Lumia 800 lenne a legjobb de nem egy kamera bajnok és ha használod is egy napot sem megy el az aksija! Egy Nokia N8-at ajánlanék! Ha nem teszel bele 32GB-os sd megy az is rendesen és brutál a kamerája na meg az aksija is bőven bírja! Plusz fémházas és van rajta ingyen navi!
-
Sly Bp.
addikt
Keresnék egy valóban strapa telefont ami 2 Sim-es! Mit ajánlanátok? Ebben a témában nem nagyon vagyok otthon Ár max 40 ezer és csak új!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Exkluzív órák
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest