- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Sly Bp. #46125 üzenetére
A Primo már lassan több, mint két éves telefon, így érthető az ára, az 515 pedig még nem is kapható. Hamar lejjebb fog ez menni. Egy árban biztos nem lesz a Samsunggal, de a Nokiák mindig picivel többet kóstálnak a koreaiaknál. Olyan egy évesen nyilván az 515 is reálisabb árral fog bírni, addig pedig ha nem lesz egy 515 QWERTY, akkor biztos el fogok gondolkodni azon, hogy az X2-01-et egy 515-ös váltsa le. Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy nagyon egyben van a cucc, persze ha lesz rendes teszt is és kézben is lehet fogni, az fog dönteni a dologról.
Most nézem a fenti kommentemben a link végére, véletlenül bekerült egy pont, de már nem tudom szerkeszteni...
-
quailstorm
félisten
válasz
Sly Bp. #45667 üzenetére
A Nokia N95-2-esem sarkain kopott le a szilikon, meg a billentyűzet felett van valami azonosíthatatlan kopás, amit ha vakarok csúnya, ha elsimítom elmegy. N82 még ennyire sem sérülékeny. Szerintem nagyon is megéri. Sokkal jobb kamera, sokkal erősebb hardver, vész esetén multitabbed böngészésre alkalmas operával wifin. C5 ilyet nem tud de még E52 se. Nagyon drágának tartom a C5-ösöket.
-
-
Dinomano
őstag
válasz
Sly Bp. #45498 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. A ZTE Skate tűnik talan a legjobb választásnak. Nem tudom, h. ez csak a T-mobile-nál volt-e kapható, ugyanis az összes használt készülék T-mobile-os... :-) Jelenleg egy Sony Ericsson W13i-t használok, azon szoktam filmet nézni... (320-240-es MP4-eket játszik le, 400*240-re lehet "szélesvászonossá" tenni)
A ZTE Blade képernyőméretre nem lenne nagy váltás, a Skate viszont tetszik méret+tesztek alapján... -
quailstorm
félisten
válasz
Sly Bp. #45347 üzenetére
Szerintem meg kicsit se. Logikátlan tucatsamsung...
De mondjuk a Nokiát se túlzottan szeretem, a multimédia meg van bonyolítva rendesen... SE forever!
S5610 Primo: mondtam már, leírom sokadjára. SZAR. S5350-hez képest. Csak a kamera meg a zene jobb, a többi nagy visszalépés. Anyaghasználat bóvli könnyű gagyi fémhatású szálcsiszolt szappantartóműanyag.
Ezek után nem tom milyen az ehhez képest gagyi Nokia... Maradok a 6300-nál meg a 6303i-nél, de leginkább a SE W810-nél. -
rmartin94
aktív tag
-
happyguy
csendes tag
válasz
Sly Bp. #45302 üzenetére
Milyen adatokból következtettél erre?
Totál nem értek semmit a telefonokhoz, nem tudom miket kell nézni, milyen értékeket. A SAR értéket csak azért mondtam, mert azt olvastam, az annál jobb minél alacsonyabb, mert az a sugárzási szint.
Egyébként 15-30 e. között szeretnék telefont venni. A Nokia modelljeit nézegettem, mert azt hallottam, ez az egyik legjobb telefongyártó. Ez a modell megtetszett, gondoltam megkérdezem. Egyébként csak telefonálásra fogom használni, kevés telefonálásra, csak hogy legyen..
-
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #45223 üzenetére
Igen, ez a másik nyűgöm a BB-kel, hogy külön szolgáltatás kell hozzá, az meg a céges állandó használatban lévő sim-re elég nehézkes lenne. Asszem amúgy hamarosan áttérünk mi is az exchange-ről a BB-re, ha jól hallottam.
Másik? A gombos navigyűrű? Van olyan BB amin az van?
-
Razermazer
őstag
-
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #45195 üzenetére
E72-vel nem lehet mellényúlni, azok nagyon jó telefonok
Amúgy nagyjából ennyi a választék nem érintősben, a többi mind sokkal régebbi.Ma én is nézegettem egy ismerősöm qwerty-s telefonját, de én azt nem bírnám megszokni sosem, ahogy az érintőt sem.
(#45197) Sly Bp.: az biztos
Amilyen telefonmániás vagyok, ritka elfuserált ízlésem van hozzájuk. Tényleg semmi nem jó, pedig ez a BB nagyon tetszik amit írtál, főleg hogy "bőr" a hátlap. Már régebben is nézegettem, mert azon kívül hogy nem strapa, minden téren megfelelne. De szeritnem nem bírnám megszokni a qwerty-t. Sokat írok telefonról és a T9 nagyon bevált nekem.
-
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #44710 üzenetére
Áhh... ennyit nem ér. Ha mindenképpen akarsz egyet, kérdezd meg a srácokat itt: Retro teló rajongók OFF topicja
-
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #44700 üzenetére
2700-t árulnak még?
15k körül max egy 113-as Nokiát kapni, vagy én olvasom félre hogy új kell és független? Van MM-ben C2-01 is, de az kártyás. -
Kemiaitesok
tag
válasz
Sly Bp. #44592 üzenetére
Kösz a két linket, sajna ennyit biztosan nem szánok rá, de érdekes volt.
Akkor már maradok a jelenlegi strapa samsung b2100nál, 8 nap folyamatosan, igaz kevés hívással, gumis külső, jó párszor landolt már földön
S hát kemény 6E vettem kéz alól, magamnak függetlenítettem, szóval már csak ezek miatt is örülök neki. Működik, teszi a dolgát, egyszerűen. -
Kemiaitesok
tag
válasz
Sly Bp. #44589 üzenetére
Kösz, ránéztem ezekre, de nem szeretnék érintőképernyős dualsimes telefont. Lemondok dolgokról, többet ér nekem, hogy nem kell töltögetni 2 naponta. Főleg ha kint vagyok terepen, mondjuk egy árvízkor, akkor fontosabb, hogy elérhető legyek, mint hogy érintőképernyős teló legyen. Azért köszönöm a linkeket, jöhet még dualsimes, klasszikus teló ajánlat, illetve feleségemnek is jöhet valami. köszönöm.
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Sly Bp. #44533 üzenetére
Tmobilos vagyok, bár igaz amit mondasz
de nem igazán bízok már a használt telefonokban. (egyszer buktam, bár lehet én fogtam ki rossz telefont ) Bár pl 22k egy sony e. xperia miniért nem lenne rossz vétel. (csak egy megjegyzés)
Bocsánat a sok offért! Wildfire miért "jobb" mint a Tipo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest