- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Hi!
Úgy alakult, hogy van egy Nokia 5800 Vodás telefonom eladó.
Dobozban szép állapotban, kb 1 hónapot ha használtam, mert akkor jött meg a Pixonom.
Ha valakit érdekel privátban érdeklődjön!
Üdv
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz House M.D #24045 üzenetére
Azért a HD megvásárlása előtt a zsebeidet a varrónőddel erősíttessed meg, mert szükség lesz rá, de cserébe lesz mindig nálad egy önvédelmi eszköz, és persze egy qrva jó telefon, mert az, csak én megijedtem tőle, amikor megláttam!
De ez az én hülyeségem és ezúton is minden HD fanatikus elnézését kérem!
-
TooN
aktív tag
válasz House M.D #24040 üzenetére
Fogd a kezedbe a kettőt és nyomogassad meg, és nézd meg, hogy mi van benne, mint program!
A OS a nagy különbség a kettő között!
Nézd meg, hogy kezelhetőségében melyik mennyire áll hozzád közel!
De ha fotózni akarsz, akkor Satio! Mert este sem hal meg, mert ott a Xenon!
-
TooN
aktív tag
válasz werszomjas #24030 üzenetére
Hi werszomjas!
Egyik ismerősömnek van Spicája és nagyon elégedett vala! Én is nyomkodtam és fasza a készülék!
Szerintem nem fogsz csalódni!
Gratulálok!
-
-
TooN
aktív tag
válasz Klemens #20335 üzenetére
Hi!
Nálam most van egy 5800 és bár ahogy hallottuk kaki, de ennek ellenére a legjobb kaki a számomra!
Nokia, így olyan, mint az összes Nokia! 10 percig érdekes lesz, ha volt már korában Nokiád!
De egy darab "izé", nem mint a 97 és a 97mini, így nem töröm ketté, vagy hasonló! Eddig minden telefonom megsemmisült, aminek volt mozgó alkatrésze!
Nagy a kijelzője! Kb 3 x akkor információ mennyiséget tud megjeleníteni, mint pl: E52, E72, E75, 5130, X3, N86, N79, N95, stb..........
És minden tud, amit a többi Nokia is!
Egy hiány, N82-ben van xenon vaku!
Szerintem a Nokiák közül ez a jelenlegi legjobb választás!
De persze ez csak egy vélemény!
-
TooN
aktív tag
Esetleg valakinek a szekrény alján nem porosodik egy régi Nokia 8310 teló!
Már többször neki ugrottam, hogy veszek egyet újra, de eddig elmaradt! Most felkeltettétek bennem a nosztalgiát és van egy potya sim kártyám, amivel mindig csak a gond van, hogy mibe tegyem!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Tud valaki segíteni egy függetlenítéssel kapcsolatos kérdésben?
Van egy régebbi Samu E-530, amit anyósom használ, és most T-Mobilos a készülék!
Lehet ezt függetleníteni. hogy Vodás kártya is belemenjen??
Ha igen milyen módon?
Tud ebben segíteni valaki, hogy ez hogyan működik!
Köszi előre is!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz azazell0 #19591 üzenetére
Én valamit nem értek!
Nagyon ne tudjon semmit és akár régi is lehet, de azért adnál érte annyit, amiből egy komoly telefon is kijön!
Ez ilyen kandi-kamerás dolog!
Komolyabban egy kicsit, szerintem neked kellene jobban tisztába rakni magaddal, hogy mit is szeretnél, vagy mennyiért!
Amit leírtál, az kb. 16,825 féle készülékre ráillik!
Tudod pontosítani, hogy mit is akarsz?
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19566 üzenetére
Aláírom, hogy üzletiben nagyon jó, de az élvezet nincs meg benne!
Nekem egy telóba kell, hogy valamitől extra legyen!
Imádom az E51-met, mert mindenben kiszolgál jól, de nem izgat fel! Helyette most már itt az új is az 5800, de ......!
Tapimobil, fasza, de ennyi!
Itt említeném meg, hogy ez már mindenkinek a maga perverziója, és az egyéni ízlések befolyásolják a döntéseket és az érzéseket!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19564 üzenetére
Az "E" szériák esetén is csak a szépen lassan óvatosan elvet használja! Ettől lesz olyan megbízható, ami az üzlethez területre kell, de felizgatni nem fog!
E51 - E52
E71 - E72Szinte ugyan az, nem látom azt a csodát , amit várnék! (persze az adattáblát ismerem, hogy miben más) Külsőre új, hogy látszódjon, hogy már új is van, de ..................
Hmmm - nem jöttem izgalomba!
És nem fikázni akarom, mert a legmegbízhatóbb telefonok!
-
TooN
aktív tag
válasz Ricardo #19561 üzenetére
Hi!
Miért is sztároljuk a Nokiát?
Igaz, hogy jó megbízható telefonokat csinál, de azért, mert semmit nem fejleszt, ugyanazt hozza folyamatosan! Minimális előre lépés, mert abból baj nem lehet, de már olyan dög unalom, hogy semmi értelme!Persze munkaeszköznek qrva jó, mert nincs vele gond és egyszerű, mint a faék. Kb ezért is van életben a cég, mert a nagy cégek, mind ezt veszik kilóra, mert nincs sok gond és mind ugyan az.
Tegnap, hoztam haza az 5800-t és 10 perc után félre raktam, mert ugyan az, mint 10 évvel ez előtt!
Értem én, hogy nem akar besülni, de csak akkor megyünk előre, ha csinálunk valami újat!
Nem hiszem, hogy sokáig lesz még első a trónon így!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz sales7even #19559 üzenetére
Hi!
Szerintem nem eladni kellene venni egy telefont, hanem használni! De ez csak az én véleményem! Inkább kiszállok bukóban egy év múlva elégedetten, mint két hónap múlva bosszankodva, mert nem az igazit kaptam!
Arénáról nem tudok nyilatkozni, mert nem volt a kezemben csak röviden, de a Samu tökéletes és nem hiszem, hogy csalódni lehetne benne. Ezzel párhuzamosan N 5800 egy Nokia és kész semmi extra! Ha volt már Nokiád, akkor olyan, mintha nem is lenne új telód!
Most van előttem egy 5800, amibe bele raktam a kártyát tegnap du. és kész! Semmi extra! Sokadik Nokiám és fel sem villanyoz! Nekem ez most ingyen volt, de nulla élményért minek fizetni!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Egy gyors segítséget kérnék?
Melyik bolt a megbízhatóbb?
ÚjTelefon.hu
XXL Gsm
Vip PhonePls. Help!
[ Szerkesztve ]
-
-
TooN
aktív tag
válasz Ricardo #19317 üzenetére
Hi!
Én is kíváncsi leszek, de a 320 x 240 -et már nem bírtam elviselni!
Szerintem a fizikai méret amit írsz, az engem nem zavar, mert még nem volt olyan gondom, hogy nem tudtam volna elolvasni a szöveget, de az jellemző, hogy nem fér rá, és a szerencsétlen ki joystick-kal löködöm a képernyőt! Úgy, hogy az első dolgom mindig, hogy elforgatom fekvőre!
Mindenképpen nagyot várok tőle, de majd kiderül, ha nem lesz jó, megy "anyunak" és ő zenél vele, de akkor a Pixon is veszélybe kerül!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz cLeanLess #19187 üzenetére
Hi, cLeanLess!
Akkor most lehet anyázni rám!
Az 5800-t választottam nem az E71-t vagy az E52-t!
De szerintem nem döntöttem rosszul!
A legnyomósabb érv, hogy asszony azt mondta, neki az tetszik, nekem meg remélem hamarosan Pixon2 lesz a kezemben!
A másik, hogy a Nokia 240 x 320 kijelzőjétől elegem van!
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy normális felbontást tenni a csúcsgépekbe! Hogy olvassak így mail-t, vagy nézzek meg egy Excel-t! Az E51-nél már sokszor lekapartam a fejem, amikor valamit azon a mérten kellett csinálnom! Így a megjelenítendő információ pont 3 x annyi lesz!
És kész!
Azért persze szidhat bárki! Kemény vagyok kibírom!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
A cégnél telefon csere lesz a napokban!
Én privátban maradok a Pixon 12-ről álmodozva, de a céghez szerintetek:
N E52
N E71
N 5800
N 6730Melyiket?
Ki mit mond így hirtelen?
Délig kell dönteni!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #18967 üzenetére
Hi, All!
cLeanLess:
HD nekem kiesik, mert nincs Xenon vaku! Azt mindenképpen akarok bele! Ja és HD nekem nagyon nagy és robusztus! Volt a kezembe, de az jutott eszembe, hogy egy utcai verekedésnél boxernek jó lenne! - És itt kérek bocsánatot minden HD-ben érintettől!
Tetszik, hogy belsőre a Pixon2-t mondod jobbnak. Nekem inkább a belső számít! Mind amellett, hogy lusta vagyok 2 kütyüt cipelni, ha egyet is lehet!-------------------------------
Roxi - Köszi a Corbyról az infót!
-------------------------------
Sly:
A 12 mp parasztvakítással egyet értek, de a xenon-hoz jár. Én a xenonnal akarok villogni - és ezt szó szerint értem.
Az egy másik dolog, hogy 12 mp képeket szerintem csak mutatóba fogok csinálni, mert bazi nagyok és tök fölösleges akkora kép!Üdv!
-
TooN
aktív tag
Köszi a választ Karma!
A HD volt már a kezembe, de nekem hatalmas a mérete és a megjelenése nagyon robusztus! És egy hatalmas hibája van, hogy nincs benne xenon, ami nekem nagyon fontos!
A pixelháború értelmetlenségével maximálisan egyet értek. Szerintem kb. 3 mp, ami már ok és nem túl nagy jól kezelhető! Valószínű azon fogom használni, persze majd az élet hozza, ha a kezemben lesz, de most így gondolom!
De a HD-val nem vagyok kibékülve, viszont egyre jobban a Samu felé húz a szívem a két "versenyző" közül!
-
TooN
aktív tag
válasz salival #18903 üzenetére
Hi, salival!
A Satio vs Pixon2 kérdésre amit válaszoltál (#18903 "Szerintem igényeidnek jobban megfelel a Satio, ha a 12 mpx-esek között gondolkozol. Főleg, hogy nem vészes az árkülönbség.") azt kicsit kifejtenéd nekem, hogy mire alapozod, vagy csak egy érzés, hogy Satio irányba?
Kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz, mert a leírtak szerintem mindegyikben megvannak? De javíts ki kérlek!
Nagy segítség lenne a döntésben!
Üdv!
UI.: Nem elsődleges a 12 mp, mert azt szerintem kb. 3mp-n használnám, hanem inkább a xenon és led együttes a mérvadó!
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakinek van -e személyes tapasztalata a Samu Pixon 12-vel kapcsolatosan!
Hamarosan készülnék megvenni, de van bennem egy kis félsz! Természetesen az ára miatt, mert ennyiért nem szeretnék csalódni!
Bujkál bennem egy kis Satio is, de jelenleg az érzéseim nagyon a Samu Pixon II. felé mennek!
Tudom, hogy nyílt és zárt rendszerűt nem nagyon szoktak hasonlítani, de nekem amire szükségem van, azt mindegyik tudja - ELMÉLETILEG!
Fotózás jó minőségben xenonnal és leddel egyszerre!
Office viewer!
Szerver szinkronizálási lehetőség!
Nagy felületű nagy felbontású kijelző!
Internet hozzáférés!Tehát ez a dilemmám!
Satio Pixon 12
Ha valakinek van tapasztalata, véleménye, akkor kérlek segítsetek elbillenteni a mérleg nyelvét! (Lehetőleg a Pixon irányába, de persze meggyőzhető vagyok)
Előre is köszi mindenkinek a segítségét!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?