Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
geltam #48431 üzenetére
A babgulyás és a szusi is egy helyre megy.
Ettől még senki nem fogja összehasonlítani őket.Hogy csak a saját példám mondjam: folyamatosan van körülöttem 3-4-5 komolyabb fej/fülhallgató, de egyszerűen annyira klausztrofóbiás nekem az összes egy hangfalhoz képest, hogy inkább hallgatom az ócska aktív monitoraim. Élményben számomra összehasonlíthatatlan egy hangfalas rendszer egy fejhallgatóval. Abban a pillanatban elvérzik a fejhallgató, amikor a fejemhez ér.
Másoknak pedig a fejhallgatók nyújtanak nagyobb élményt. (Na ezt én se hiszem el, meg valószínűleg Ők sem, de ha nincs más lehetőség...
)
-
donpe
aktív tag
válasz
geltam #48411 üzenetére
Szerintem picit sok érte a 35, de kérdés, hogy van-e rá gari, mennyire használt stb.
Egy Fiio E10 + Shure SRH440-es kombóval biztosan jobban jársz. Ha találsz használtat akkor nem lesz drágább sem.
Bár kérdés, hogy mire kell? Ha filmezni/játékra, akkor inkább Senhheiser, mert nem fogsz beleizzadni 20perc után. Ha zenére, akkor a fenti kombó.
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest